Airbnb սերվիսներ

Nice․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Nice․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Nice

Ֆրանսիական նախաճաշ Էմմայի կողմից

Ես Էմման եմ ՝ խանդավառ տնային խոհարար, առցանց խոհարար, Կոտ դ'Ազուրից ոգեշնչված բոնուսների հեղինակ և ամբողջ կյանքի ընթացքում սննդի սիրահար ՝ ֆրանսիական խոհանոցի միջոցով ուրախություն ստեղծելու և երջանկություն տարածելու առաքելություն ։ Ինձ համար սնունդը ոչ միայն համն է, այլ իսկական ավանդույթով և սիրով կիսվելը ՝ ոգի, որն ապրում է իմ մատուցած յուրաքանչյուր խայթոցի մեջ ։ Կարծում եմ ՝ բոլորը պետք է զգան ֆրանսիական ուտեստների հմայքը, և ես սիրում եմ ստեղծել հիշարժան պահեր, որոնք մարդկանց համախմբում են սեղանի շուրջ ։ Ես ֆրանսիական էթիկետի, արվեստի գիտակ եմ և խոհարարական պատմասաց, որը կիսվում է յուրաքանչյուր ուտեստի պատմությամբ և իմաստով ՝ իմ տուն այցելելով յուրահատուկ փարիզյան ոգեշնչված հանդիպում ֆրանսիական հյուրընկալության հետ, որը հիշում եք Կոտ դ'Ազուրից դուրս գալուց շատ անց ։

Շեֆ խոհարար

Վիկտորից սնուցող գիտակներով

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d'expériencedans des cuisines étoilées au Michelin. J'aiétudié l'EcoGastronomie à l'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. Այս հողի խոհարար, անասնակեր և խնամակալ ՝ ես տարիներ շարունակ ստեղծել փորձառություններ, որոնք մարդկանց սննդի միջոցով կապում են բնության հետ ։ Ես ամբողջ տարվա ընթացքում ապրում եմ այս հողում, աճեցնում եմ իմ սեփական արտադրանքը, կերակրում եմ վայրի խոտաբույսեր և պատրաստում եմ միայն տեղական, էթիկական աղբյուրների բաղադրիչներով: Ես նաև սերմերի խնայող կոլեկտիվի համահյուրընկալող եմ և ակտիվորեն աշխատում եմ կենսաբազմազանության և սննդի ժառանգության պահպանման ուղղությամբ ։ Սա կողմնակի նախագիծ չէ. դա իմ կյանքի գործն է ։ Իմ խորը կապն այս վայրի հետ, դրա համն ու հոտը և ռիթմերը թույլ են տալիս առաջարկել իսկապես իսկական և սնուցող exéparé des repas pour l'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes:

Շեֆ խոհարար

Nice

Gourmet Brunch by Emma

Ես Էմման եմ ՝ խանդավառ տնային խոհարար, առցանց խոհարար, Կոտ դ'Ազուրից ոգեշնչված բոնուսների հեղինակ և ամբողջ կյանքի ընթացքում սննդի սիրահար ՝ ֆրանսիական խոհանոցի միջոցով ուրախություն ստեղծելու և երջանկություն տարածելու առաքելություն ։ Ինձ համար սնունդը ոչ միայն համն է, այլ իսկական ավանդույթով և սիրով կիսվելը ՝ ոգի, որն ապրում է իմ մատուցած յուրաքանչյուր խայթոցի մեջ ։ Կարծում եմ ՝ բոլորը պետք է զգան ֆրանսիական ուտեստների հմայքը, և ես սիրում եմ ստեղծել հիշարժան պահեր, որոնք մարդկանց համախմբում են սեղանի շուրջ ։ Ես ֆրանսիական էթիկետի, արվեստի գիտակ եմ և խոհարարական պատմասաց, որը կիսվում է յուրաքանչյուր ուտեստի պատմությամբ և իմաստով ՝ իմ տուն այցելելով յուրահատուկ փարիզյան ոգեշնչված հանդիպում ֆրանսիական հյուրընկալության հետ, որը հիշում եք Կոտ դ'Ազուրից դուրս գալուց շատ անց ։

Շեֆ խոհարար

Գուրմանների կերակուր հարավային համերով ՝ ըստ Սուրբ Ծննդյան տոների

30 տարվա փորձ, որն աշխատել եմ Կոտ դ'Ազուրի հեղինակավոր հաստատություններում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Մենտոնի Փոլ Վալերի հյուրանոցային դպրոցում ։ Ես հյուրընկալեցի տանիքի տեռասի խոհարարության դաս 125 հոգու համար ։

Շեֆ խոհարար

Գուրմանների ընթրիք Ջակոպոյի կողմից

17 տարվա փորձ ՝ ես ստեղծում եմ Միշլենի աստղանիշով որակյալ ճաշկերույթ ՝ որպես մասնավոր խոհարար միջազգային հաճախորդների համար ։ Ես սովորել եմ Հյուսիսային Իտալիայի Արտուսի գաստրոնոմիական դպրոցում ։ Ես այն թիմի անդամն էի, որն օգնեց Դոնատելլային ռեստորանին հասնել Միշլենի աստղային գնահատականի ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ