Անձնական խոհարար – Կոտ դ'Ազուր

Իրական, թեթև, առողջ, առատ, սեզոնային, տեղական արտադրանքով խոհանոց։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Նիս
Տրամադրվում է ձեր տանը

Ֆրանսիական ոգեշնչում

$268 $268՝ մեկ հյուրի համար
Սուզվեք բիստրոների խոհարարական աշխարհ, որտեղ առանձնահատուկ ուշադրություն է դարձվում ծովափնյա թարմ համերին և նրբաճաշակ պատրաստման եղանակներին։

Միջերկրական էսենցիաներ

$292 $292՝ մեկ հյուրի համար
Հավասարակշռված խոհարարական փորձառություն, որը համատեղում է գաստրոնոմիական նրբությունը և առատ համերը՝ արտահայտված չորս նրբագեղ փուլերով, որոնք ընդգծում են Միջերկրական ծովի համերը։

Իտալական էություն

$350 $350՝ մեկ հյուրի համար
Եկեք և սուզվեք իտալական խոհանոցի ջերմ ու նրբաճաշակ աշխարհը, որտեղ յուրաքանչյուր ուտեստ հրավիրում է վայելելու այս խորհրդանշական երկրի խոհարարական ավանդույթների հանգստացնող նրբագեղությունն ու հարստությունը։

Ռիվիերայի էությունը

$350 $350՝ մեկ հյուրի համար
Եկեք և բացահայտեք ու վայելեք Ֆրանսիական Ռիվիերայի խոհանոցը հայտնի դարձած խորհրդանշական ուտեստներն ու ֆիրմային ուտեստները

Աշնանային համեր

$408 $408՝ մեկ հյուրի համար
Վայելեք խոհարարական նրբաճաշակ ճանապարհորդություն՝ միջերկրածովյան ուտեստներով և նուրբ համերով

Գաստրոնոմիական ճաշացանկ

$466 $466՝ մեկ հյուրի համար
Վեց կերակրատեսակից բաղկացած խոհարարական ճամփորդություն, որտեղ սեզոնային ապրանքները, ճշգրիտ խոհարարությունը և նուրբ համադրությունները բացահայտում են բարդ, ժամանակակից և ստեղծագործական գուրման խոհանոց
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Petru-Celinu-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
5 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ շքեղ ռեստորաններում, հետո չորս տարի աշխատել եմ որպես գաստրոնոմիկ խոհարար Կորսիկայում։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
4 տարի ղեկավարել է գաստրոնոմիկ ռեստորանի խոհանոցները Կորսիկայում։
Կրթություն և ուսուցում
Վերապատրաստվել է Կորսիկայում և խոհարարական հեղինակավոր դպրոցներում՝ Միշլենի շեֆ խոհարարների մոտ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Նիս, Մոնակո, Մենտոն և Բոսոլեյ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Ժեստերի լեզվի տարբերակներ

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$268 Սկսած $268-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Անձնական խոհարար – Կոտ դ'Ազուր

Իրական, թեթև, առողջ, առատ, սեզոնային, տեղական արտադրանքով խոհանոց։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Նիս
Տրամադրվում է ձեր տանը
$268 Սկսած $268-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Ֆրանսիական ոգեշնչում

$268 $268՝ մեկ հյուրի համար
Սուզվեք բիստրոների խոհարարական աշխարհ, որտեղ առանձնահատուկ ուշադրություն է դարձվում ծովափնյա թարմ համերին և նրբաճաշակ պատրաստման եղանակներին։

Միջերկրական էսենցիաներ

$292 $292՝ մեկ հյուրի համար
Հավասարակշռված խոհարարական փորձառություն, որը համատեղում է գաստրոնոմիական նրբությունը և առատ համերը՝ արտահայտված չորս նրբագեղ փուլերով, որոնք ընդգծում են Միջերկրական ծովի համերը։

Իտալական էություն

$350 $350՝ մեկ հյուրի համար
Եկեք և սուզվեք իտալական խոհանոցի ջերմ ու նրբաճաշակ աշխարհը, որտեղ յուրաքանչյուր ուտեստ հրավիրում է վայելելու այս խորհրդանշական երկրի խոհարարական ավանդույթների հանգստացնող նրբագեղությունն ու հարստությունը։

Ռիվիերայի էությունը

$350 $350՝ մեկ հյուրի համար
Եկեք և բացահայտեք ու վայելեք Ֆրանսիական Ռիվիերայի խոհանոցը հայտնի դարձած խորհրդանշական ուտեստներն ու ֆիրմային ուտեստները

Աշնանային համեր

$408 $408՝ մեկ հյուրի համար
Վայելեք խոհարարական նրբաճաշակ ճանապարհորդություն՝ միջերկրածովյան ուտեստներով և նուրբ համերով

Գաստրոնոմիական ճաշացանկ

$466 $466՝ մեկ հյուրի համար
Վեց կերակրատեսակից բաղկացած խոհարարական ճամփորդություն, որտեղ սեզոնային ապրանքները, ճշգրիտ խոհարարությունը և նուրբ համադրությունները բացահայտում են բարդ, ժամանակակից և ստեղծագործական գուրման խոհանոց
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Petru-Celinu-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
5 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ շքեղ ռեստորաններում, հետո չորս տարի աշխատել եմ որպես գաստրոնոմիկ խոհարար Կորսիկայում։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
4 տարի ղեկավարել է գաստրոնոմիկ ռեստորանի խոհանոցները Կորսիկայում։
Կրթություն և ուսուցում
Վերապատրաստվել է Կորսիկայում և խոհարարական հեղինակավոր դպրոցներում՝ Միշլենի շեֆ խոհարարների մոտ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Նիս, Մոնակո, Մենտոն և Բոսոլեյ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Ժեստերի լեզվի տարբերակներ

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում