Airbnb սերվիսներ

Mougins․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Mougins․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Ֆրեդերիկի ֆրանսիական խոհանոցը

10 տարվա փորձ Ես խոհարարական գիտակ եմ ՝ անհատականացված փորձառություններ ստեղծելու խանդավառությամբ ։ Ես սովորեցի պատրաստել տատիկիս հետ, հետո կատարելագործեցի իմ հմտությունները պրոֆեսիոնալ խոհանոցներում ։ Ես նվիրում և խանդավառություն եմ ցուցաբերում յուրաքանչյուր միջոցառման համար անհատականացված փորձառություններ ստեղծելու գործում ։

Շեֆ խոհարար

Գուրմանների կերակուր հարավային համերով ՝ ըստ Սուրբ Ծննդյան տոների

30 տարվա փորձ, որն աշխատել եմ Կոտ դ'Ազուրի հեղինակավոր հաստատություններում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Մենտոնի Փոլ Վալերի հյուրանոցային դպրոցում ։ Ես հյուրընկալեցի տանիքի տեռասի խոհարարության դաս 125 հոգու համար ։

Շեֆ խոհարար

Գուրմանների ընթրիք Ջակոպոյի կողմից

17 տարվա փորձ ՝ ես ստեղծում եմ Միշլենի աստղանիշով որակյալ ճաշկերույթ ՝ որպես մասնավոր խոհարար միջազգային հաճախորդների համար ։ Ես սովորել եմ Հյուսիսային Իտալիայի Արտուսի գաստրոնոմիական դպրոցում ։ Ես այն թիմի անդամն էի, որն օգնեց Դոնատելլային ռեստորանին հասնել Միշլենի աստղային գնահատականի ։

Շեֆ խոհարար

Էնթոնի Փիչոն ՝ ձեր մասնավոր խոհարարը ձեր տարածքում

15 տարվա փորձ եմ մարզվել Լոնդոնի, Դուբայի և Սարդինիայի խոհարարական դպրոցում և առաջնային ռեստորաններում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Պրովանսական խոհարարական դպրոցում և Եվրոպայի ու Մերձավոր Արևելքի լավագույն ռեստորաններում ։ Ես ունեմ Եվրոպայի և Մերձավոր Արևելքի լավագույն ռեստորաններում աշխատելու 15+ տարվա փորձ ։

Շեֆ խոհարար

Ֆյուժն ճաշկերույթ Ֆրանսիական Ռիվիերայում ՝ Մարկի կողմից

30 տարվա փորձ Ես խոհարար եմ, ով սիրում է տեղական բաղադրիչները ֆյուժն խոհանոցի մոտեցման համար: Ես վերապատրաստվել եմ Ռեջիս Մարկոնի խոհարարական դպրոցում և պատրաստել եմ Լյուբերոնում և Ֆրանսիական Ռիվիերայում ։ Ես աշխատել եմ La Belle Assiette - ի և Take A Chef - ի հետ և աշխատել եմ Régis Marcon - ի հետ ։

Շեֆ խոհարար

Ժամանակակից ֆրանս - միջերկրածովյան խոհանոց Վալենտինի կողմից

10 տարվա փորձ, որն աշխատել եմ Michelin - ի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես վերապատրաստում եմ անցել Ferrandi Paris - ում և Le Cordon Bleu - ում և Michelin - ի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես վաստակեցի իմ հմտությունները Michelin - ի աստղանիշով Ze Kitchen Gallery - ում (1*) և Hotel Le Bristol - ում ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ