
Airbnb սերվիսներ
Raiguer․ շեֆ խոհարարներ
Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։
Raiguer․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար
Խուան Կառլոսի միջերկրածովյան խոհանոցը
20 տարվա փորձ Ծագումով Արգենտինայից ՝ ես 15 տարի անցկացրի Իտալիայում իմ հմտությունները հարգելու համար ։ Ես փորձ ձեռք բերեցի իսպանական հայտնի Լասարտե և Կուրսաալ ռեստորաններում ։ Ես սովորեցի շեֆ խոհարարից, որը գտնվում է Բասկերի երկրում գտնվող «Միշլեն» եռաստիճան ռեստորանի հետևում ։

Շեֆ խոհարար
Մալյորկյան խոհարարական փորձառություն Լուկասի կողմից
25 տարվա փորձով աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում և որպես գլխավոր խոհարար Լոնդոնում և Սիդնեյում ։ Ես ունեմ հյուրանոցների կառավարման և հյուրընկալության աստիճան և ավարտել եմ մսագործության վարպետության դասը ։ Ինձ համար մեծ պատիվ էր պատրաստել 2017 թվականի «Օսկարները» և ծառայելու սըր Փոլ Մաքքարթնիին Բրայթոնում ։

Շեֆ խոհարար
Դեյվիդի լավագույն բրինձն ու պաելաները
5 տարվա աշխատանքային փորձ Մալյորկայում ՝ տանը, որը մասնագիտացած է բրնձի, պաելլաների, ֆայդուաների և տապասի ոլորտում ։ Ես բրնձի տեխնիկա եմ սովորել Ալեքս դել Վիսիոյի և Էդու Տորեսի հետ Մոլինո Ռոկայում ։ Ես պատրաստել եմ Բալեարյան կղզիների ֆուտբոլի ֆեդերացիայի համար, պադելի ֆեդերացիայի համար, նախկին ֆուտբոլիստ Ռոջեր Սմիթի և ձեռներեց Արգենտինո Մանոլո Ուգարտեի համար, ի թիվս այլոց

Շեֆ խոհարար
Միջերկրածովյան գրիլինգ Խոսեի կողմից
12 տարվա փորձ ես միշտ սովորում, զարգանում և ստեղծում եմ խորոված ուտեստներ բարձրացնելու նոր եղանակներ ։ Տատիկս և պապիկս ինձ ամեն ինչ սովորեցրին ՝ փայտ ընտրելուց մինչև լավագույն կտրվածքները ։ Ես ունեմ խորովելու բազմամյա փորձառություն, որը թույլ է տվել տիրապետել իմ արհեստին ։

Շեֆ խոհարար
Միջերկրական ծովի համերը Փոլի հետ
21 տարվա փորձ Լայն խոհարարական տեսանկյուն ՝ մասնագիտացված միջերկրածովյան, պերուական և ճապոնական խոհանոցի ոլորտում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Gastronómica de las Islas Baleares - ի Universidad Gastronómica de las Islas Baleares Ես ասիական Arume ռեստորանի գործադիր խոհարարն էի ։ Ես աշխատել եմ աշխարհի շատ վայրերում

Շեֆ խոհարար
Միջերկրածովյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Մետուսի կողմից
8 տարվա փորձ և ՛ ռոմանտիկ ընթրիքների, և ՛ հատուկ միջոցառումների համար պատրաստում եմ միջերկրածովյան ոգեշնչված կերակուրներ ։ Հետևելով գաստրոնոմիայի նկատմամբ իմ սիրուն ՝ ես սովորեցի պատրաստել ՝ համադրելով կիրքն ու ավանդույթը ։ Ես իմ մասնագիտացված ճաշացանկերն առաջարկել եմ բազմաթիվ բարձրակարգ ճաշկերույթների համար ։
Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Կառլոսի բասկ - միջերկրածովյան խոհանոցը
Ես 18 տարվա փորձ ունեմ: Ես պատրաստել եմ մի շարք հայտնի ռեստորաններում, այդ թվում ՝ Michelin - ի աստղանիշով Etxanobe - ում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Leioa Hospitality School - ում և լրացուցիչ դասընթացներ եմ անցկացնում թաիլանդական խոհանոցում ։ Ես մասնակցել և հաղթել եմ մի քանի pintxos մրցույթներում Բասկերի երկրում »։

Իտալական ֆյուժն ճաշկերույթ Ջուզեպպեի կողմից
21 տարվա փորձ եմ պատրաստել և լայնորեն ճանապարհորդել ամբողջ Իտալիայում ՝ աշխատելով բազմաթիվ նշանավոր սննդի կետերում ։ Ես աշխատել եմ Ducati Caffé - ի, Gusto - ի, Sicilia - ի և այլոց խոհանոցներում ։ Հայտնի դերասանի ընտանիքի համար պատրաստել եմ բոլոր սուշիի ճաշացանկ ՝ թարմ ձկով և ծովամթերքով ։

Ֆյուժն խոհանոց Էդուարդոյի կողմից
8 տարվա փորձով ես իսպանացի խոհարար եմ, որը պատրաստված է Եվրոպայի զբոսանավերում, հյուրանոցներում և ռեստորաններում ։ Ես վերապատրաստվել եմ միջազգային խոհանոցներում ՝ Բիլբաոյից մինչև Նյու Յորք ։ Ես վերջին 4 ձմեռներն անցկացրել եմ որպես զբոսանավի սեփականատիրոջ անձնական խոհարար Նյու Յորքում և Իտալիայում ։

Բուժիչ վեգանական խոհանոց Մարիանայի կողմից
10 տարվա փորձ Ես բույսերի վրա հիմնված խոհարար եմ, որը կենտրոնացած է հում վեգանական խոհանոցի և սպորտային սննդի վրա ։ Ես մարզվել եմ բուսական խոհանոցի խոհարար Մեթյու Քենիի հետ և սովորել եմ Le Cordon Bleu - ում ։ Ես պատրաստել եմ մարզիկների, հայտնի մարդկանց և բարձրակարգ հաճախորդների համար ։

Միջերկրածովյան պաուի համերը
21 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր մայրցամաքներում և երկրներում ՝ ընդլայնելով իմ խոհարարական տեսանկյունը ։ Սովորել եմ Բալեարյան կղզիների UIB գաստրոնոմիական համալսարանում և Փոլ Բոկուզեի ինստիտուտում ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար հանրահայտ Arume ռեստորանում ։

Միջերկրածովյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Փոլի կողմից
15 տարվա փորձ 17 տարեկանից սկսած ՝ ես ճանապարհորդել եմ Թաիլանդում, Ուրուգվայում և ավելին ՝ իմ կարիերան շարունակելու համար ։ Վերապատրաստվել եմ Բալեարյան կղզիների UIB գաստրոնոմիական համալսարանում և Լայֆեի ինստիտուտում ։ Միշլենի աստղանիշով Xoriguer - ում և Sumaq - ում անցկացրած իմ ժամանակը ինձ հանգեցրեց Arume - ի գործադիր խոհարարի աշխատանքի ։

Cocina sin frontier por Julian
12 տարվա փորձ Trayectoria en bodegas de Mendoza, Hotel Casa San Agustín en Cartagena և San Ignacio ։ Ես կատարելագործեցի իմ խոհարարական գիտելիքները երկու տարվա ասպիրանտուրայում ։ Ես աշխատել եմ որպես մասնավոր խոհարար ՝ Ֆորբսում նշանավոր անհատականության համար ։

Aire de España - ն շեֆ - խոհարար Էստեբանի հետ
20 տարվա փորձ ՝ ես համատեղում եմ ստեղծագործական մոտեցումն ու թարմությունը յուրաքանչյուր ուտեստի վրա ՝ ձեր տուն բերելով նոր համեր ։ Ես իմ կոչումը ստացել եմ Արգենտինայի Կորդոբա քաղաքի պրոֆեսիոնալ խոհարարական դպրոցում 2004 թվականին ։ Ես աշխատել եմ Արգենտինայում, Իտալիայում, Ֆորմենտերայում և Մալյորկայում ՝ միշտ որակով ։

Միջերկրածովյան փորձառություն խոհարար Էստեբանի հետ
10 տարվա փորձը վարում է AMAR ՍՈՒՇԻ Սանտա Կատալինա շուկայում ՝ առաջարկելով հոգեհարազատ, թարմ ծովամթերք և սուշիի ուտեստներ, որոնք պատրաստել եմ Արգենտինայի Escuela de cocina de Córdoba - ում: ՊԱԼՄԱՅՈՒՄ ԱՄԱՐ ՍՈՒՇԻ և ԾՈՎԱՄԹԵՐՔԻ ԲԱՐԸ ստանում է 5 աստղանի գնահատական և որակյալ ուտեստների տեղական ճանաչում

FlavorsDeMallorca շեֆ - խոհարար Էստեբանի հետ
20 տարվա փորձ Խոհարարը խանդավառ և ստեղծագործ է, յուրաքանչյուր ուտեստի մեջ միավորում է թարմությունն ու ավանդույթը ։ Ես իմ կոչումը ստացել եմ Արգենտինայի Կորդոբա քաղաքի պրոֆեսիոնալ խոհարարական դպրոցում 2004 թվականին ։ Ես երկարատև փորձ ունեմ Արգենտինայում, Իտալիայում, Ֆորմենտերայում և Մալյորկայում ։

Լատինաամերիկյան ֆյուժն ճաշկերույթ
20 տարվա փորձ, որը աշխատել եմ Լատինական Ամերիկայում և ԱՄՆ - ում, վերապատրաստվել եմ խոհարար Saverio Stassi - ի ներքո Universidad de los Andes - ի գաստրոնոմիայի դպրոցում ։ Ես գլխավորում եմ «Սիեռա Լինդա» հյուրանոցի խոհարարական թիմը ։

Կրեատիվ միջերկրածովյան խոհանոց Գրասիելայի կողմից
30 տարվա փորձ սովորեցի մորսից, որը Թունիսի նախագահ Հաբիբ Բուրգուիբայի մասնավոր խոհարարն էր ։ Ես նաև սովորել եմ իմ սեփական ռեստորանը, ինչպես նաև ընտանեկան և միջոցառումների պատրաստումը վարելուց: Ես վարում եմ իմ սեփական ռեստորանը Պալմա դե Մալյորկայում և ամռանը առանձին եմ պատրաստում ուրիշների համար ։
Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից
Տեղացի մասնագետներ
Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով
Որակի համար ընտրված
Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը
Գերազանցության պատմություն
Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ
Raiguer․ ուսումնասիրեք ավելի շատ սերվիսներ
Այլ սերվիսներ
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Բարսելոնա
- Լուսանկարիչներ Valencia
- Անձնական մարզիչներ Alicante
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Palma
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Marseille
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Barcelonès
- Լուսանկարիչներ Aix-en-Provence
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Nord de Palma District
- Լուսանկարիչներ Girona
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Cassis
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Serra de Tramuntana
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Sitges
- Անձնական մարզիչներ Baix Empordà
- Անձնական մարզիչներ Alacantí
- Մերսում Բարսելոնա
- Լուսանկարիչներ Palma
- Լուսանկարիչներ Marseille
- Անձնական մարզիչներ Barcelonès
- Անձնական մարզիչներ Nord de Palma District
- Լուսանկարիչներ Cassis
- Մերսում Serra de Tramuntana
- Լուսանկարիչներ Sitges
- Անձնական մարզիչներ Բարսելոնա
- Անձնական մարզիչներ Palma