Օրը լավ սկսել

Միջերկրածովյան թարմ, սեզոնային ուտեստներ՝ Իտալիայով ոգեշնչված անակնկալ համերով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Inca
Տրամադրվում է ձեր տանը

Էներգետիկ Նախաճաշ

$47 $47՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $233
Քաղցր և աղի նախաճաշ, որը ներառում է թարմ մրգերի ընտրանի, տնական հաց տեղական ջեմերով, «Բենեդիկտ» ձվեր, խառնած, մեկ կողմից տապակած ձվեր և այն, ինչ նախընտրում եք, կրուասան, թխվածքաբլիթներ, յոգուրտ լցոններով և, իհարկե, հյութերի, սուրճի և կապուչինոյի ընտրանի

Բրանչի ոճը

$65 $65՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $291
Համեղ ուտեստների ընտրանի՝ ամբողջ աշխարհի միջազգային բրանչով, Ձվեր «Բենեդիկտ» ոճով, ավոկադոյով տոստ, տոստադա կոն տոմատե ի ջամոն սերանո, տարտա կասերաս, կեքսեր, թարմ մրգեր, ֆրանսիական տորտիլյա, կրուասաններ, ֆրանսիական տոստ և ըմպելիքների ու թարմ հյութերի ընտրանի, ինչպես նաև կապուչինո սուրճ և շատ այլ տեսակներ

Հատուկ իտալական ընթրիք

$88 $88՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $349
Ճամփորդություն Իտալիայով՝ սկսած Հյուսիսից դեպի հարավ՝ իտալական 3 դասական անտիպաստի ընտրանիով, ինչպիսիք են՝ -պանիր՝ բուֆֆալո մոցարելլայով - տավարի տարտար խրթխրթան կրուտոններով -բադրջանով պարմիջանա Հետևում է հիանալի մակարոնեղենի ընտրություն՝ - դասական կարբոնարա - պիստակյո պեստո, բալիկ լոլիկի կոնֆի և բուրատա պանիր - սխտոր, ձեթ, չիլի, ծովախեցգետին և կիտրոնի քերուկ Վերջում՝ դասական Տիրամիսու աղանդեր Իտալական գինու և լիմոնչելլոյի զուգակցման տարբերակ
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Andrea-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
9 տարվա աշխատանքային փորձ
Կրքոտ խոհարար, ով խոհանոցներ է ունեցել տրատտորիաներից մինչև աստղանի ռեստորաններ ամբողջ Իտալիայում և Իսպանիայում
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Բրոսի հռչակավոր ռեստորանի սու-շեֆ և Ֆորմենտերայում ու Պուլիայում մասնավոր շքեղ խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Ուսուցում է ստացել Իտալիայում՝ սկսած պարզ տրատտորիաներից մինչև Միշլենի աստղերը ստացած Bros-ը։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Inca, Nord de Palma District, Alcúdia և Sóller)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$47 Սկսած $47-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $233
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Օրը լավ սկսել

Միջերկրածովյան թարմ, սեզոնային ուտեստներ՝ Իտալիայով ոգեշնչված անակնկալ համերով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Inca
Տրամադրվում է ձեր տանը
$47 Սկսած $47-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $233
Անվճար չեղարկում

Էներգետիկ Նախաճաշ

$47 $47՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $233
Քաղցր և աղի նախաճաշ, որը ներառում է թարմ մրգերի ընտրանի, տնական հաց տեղական ջեմերով, «Բենեդիկտ» ձվեր, խառնած, մեկ կողմից տապակած ձվեր և այն, ինչ նախընտրում եք, կրուասան, թխվածքաբլիթներ, յոգուրտ լցոններով և, իհարկե, հյութերի, սուրճի և կապուչինոյի ընտրանի

Բրանչի ոճը

$65 $65՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $291
Համեղ ուտեստների ընտրանի՝ ամբողջ աշխարհի միջազգային բրանչով, Ձվեր «Բենեդիկտ» ոճով, ավոկադոյով տոստ, տոստադա կոն տոմատե ի ջամոն սերանո, տարտա կասերաս, կեքսեր, թարմ մրգեր, ֆրանսիական տորտիլյա, կրուասաններ, ֆրանսիական տոստ և ըմպելիքների ու թարմ հյութերի ընտրանի, ինչպես նաև կապուչինո սուրճ և շատ այլ տեսակներ

Հատուկ իտալական ընթրիք

$88 $88՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $349
Ճամփորդություն Իտալիայով՝ սկսած Հյուսիսից դեպի հարավ՝ իտալական 3 դասական անտիպաստի ընտրանիով, ինչպիսիք են՝ -պանիր՝ բուֆֆալո մոցարելլայով - տավարի տարտար խրթխրթան կրուտոններով -բադրջանով պարմիջանա Հետևում է հիանալի մակարոնեղենի ընտրություն՝ - դասական կարբոնարա - պիստակյո պեստո, բալիկ լոլիկի կոնֆի և բուրատա պանիր - սխտոր, ձեթ, չիլի, ծովախեցգետին և կիտրոնի քերուկ Վերջում՝ դասական Տիրամիսու աղանդեր Իտալական գինու և լիմոնչելլոյի զուգակցման տարբերակ
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Andrea-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
9 տարվա աշխատանքային փորձ
Կրքոտ խոհարար, ով խոհանոցներ է ունեցել տրատտորիաներից մինչև աստղանի ռեստորաններ ամբողջ Իտալիայում և Իսպանիայում
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Բրոսի հռչակավոր ռեստորանի սու-շեֆ և Ֆորմենտերայում ու Պուլիայում մասնավոր շքեղ խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Ուսուցում է ստացել Իտալիայում՝ սկսած պարզ տրատտորիաներից մինչև Միշլենի աստղերը ստացած Bros-ը։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Inca, Nord de Palma District, Alcúdia և Sóller)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում