Airbnb սերվիսներ

Baix Llobregat․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Baix Llobregat․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Խորոված ՝ քաղաքի կենտրոնում գտնվող պենտհաուսում ՝ շեֆ խոհարարի հետ

Որպես ավելի քան 14 տարվա փորձ ունեցող պրոֆեսիոնալ խոհարար ՝ ես մասնագիտացած եմ անմոռանալի խոհարարական փորձառություններ ստեղծելու և կատարյալ միջավայր ստեղծելու գործում ։ Խոհարարությունն ինձ համար ոչ միայն աշխատանք է, այլև իմ սիրած զբաղմունքն է, և ես սիրում եմ ոչ այլ ինչ, քան այն ուրիշների հետ կիսվելը ։ Ես մարդամոտ մարդ եմ, ով հաճույքով է ծանոթանում նոր մարդկանց հետ և պատմություններ փոխանակում ։ Իմ խոհարարական արկածներն ինձ տարել են ավելի քան 125 երկրներ, և ես պատիվ եմ ունեցել ապրելու 5 տարբեր վայրերում ։ Ես անընդհատ փնտրում եմ սննդի նոր փորձառություններ, ինչը ինձ դրդել է հանդիպել զարմանահրաշ մարդկանց ։ Կինս ՝ Կիիրան, որը կիսվում է սննդի և ճանապարհորդությունների նկատմամբ իմ սիրով, կմիանա մեզ ՝ օգնելու անմոռանալի դարձնել այս փորձառությունը ։ Նա վեգան է, ինչը նշանակում է, որ մենք լավ գիտենք վեգանական արտադրանքի աշխարհը ։ Եկեք միասին ուսումնասիրենք աշխարհը, մեկ կծում ենք միաժամանակ:

Շեֆ խոհարար

Գունագեղ ստեղծագործական ճաշկերույթ Յանայի կողմից

9 տարվա փորձով աշխատել եմ Շոտլանդիայի մեծ ռեստորանում ՝ զարգացնելով իմ հմտություններն ու ստեղծագործական մոտեցումը ։ Ես կրթություն ստացա խոհանոցում ։ Խոհարարությունն իմ արվեստն է ՝ գեղեցիկ, աշխույժ և պատրաստված սիրով և ժպիտով ։

Շեֆ խոհարար

Ավանգարդ ծովամթերքի համտեսման ճաշացանկեր Գրասիելայի կողմից

6 տարվա փորձ, որը վերապատրաստել եմ բազմաթիվ խոհանոցներում, որոնք ազդել են ֆրանսիական խոհանոցի և նրբաճաշակ ճաշկերույթի վրա ։ Այս ռեստորաններում ես սովորեցի առաջադեմ տեխնիկաներ և ստեղծագործական մոտեցումներ ։ Իմ մեթոդները հիմնված են նորարարության և բարձրորակ բաղադրիչների վրա ։

Շեֆ խոհարար

Միջերկրածովյան ստեղծագործական համեր Ժաննայի կողմից

12 տարվա փորձ Ես մեծացել եմ Իսպանիայի ափամերձ տարածքում և պատրաստել եմ աշխարհի լավագույն խոհանոցներում ։ Ես ստացել եմ Շվեյցարիայի միջազգային խոհարարական արվեստի կոչում ։ Ես սովորեցի բարձրակարգ խոհարարություն աշխարհի գաստրոնոմիայի մայրաքաղաքում ։

Շեֆ խոհարար

Կատալոնական արմատներով խոհանոց Ժորդիի կողմից

10 տարվա փորձ բարձրակարգ ռեստորաններում ։ Ես խորապես սիրում եմ արտադրանքը և ավանդական խոհանոցը, բայց հմտությամբ ընդունում եմ յուրաքանչյուր ուտեստի համն ու հոտը բարձրացնելու հմտությունը:

Շեֆ խոհարար

Բարսելոնա

Խմորեղեն և համեղ ընտիր ճաշկերույթ Մարիայի կողմից

10 տարվա փորձ, որը պատրաստում եմ 12 տարեկանից ՝ մասնագիտանալով և ՛ խմորեղենի, և ՛ համեղ խոհանոցի ոլորտում ։ Ես վաստակել եմ գաստրոնոմիայի և հյուրընկալության աստիճաններ Բարսելոնայում, Էկվադորում և ԱՄՆ - ում ։ Ես վաստակել եմ իմ հմտությունները Միշլենի աստղանի խոհանոցում ՝ կատարելագործելով խոհարարական տեխնիկան ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Կատալոնական խոհանոցի ավանդույթները ՝ ըստ Մարկի

Մենք Եսթերն ու Մարկն ենք ՝ երկու կատալոնացիներ, որոնք հետաքրքրված են մեր մշակույթով և գաստրոնոմիայով, որոնք հրավիրում են ձեզ բացահայտել Կատալոնիան տեղացիների հետ կիսվող կեղտոտ ընթրիքի միջոցով ։ Մարկը խոհարար է և Ֆերրան Ադրիայի հետ վերապատրաստվել է Էլ Բուլիում, ինչը նրան թույլ է տվել զարգացնել ստեղծագործական մոտեցումն ու պահանջները, որոնք անհրաժեշտ են այս փորձառությունը առավելագույն իսկությամբ և բացառիկությամբ ապահովելու համար ։ Բացի այդ, մենք, որպես գինու հիանալի սիրահարներ, սիրում ենք մեր ուտեստները համատեղել կատալոնական լավագույն գինեգործարանների գինիների հետ: Եկեք և աթոռից բացահայտեք Կատալունիան ։

Ֆյուժն համեր իսրայելցի կողմից

20 տարվա փորձ Ես խոհարարական մասնագետ եմ ՝ միջազգային համն ու հոտը համադրելու փորձով ։ Ես սովորել եմ հյուրընկալություն և գործնական փորձառություն եմ ունեցել ամբողջ աշխարհում ։ Ճամփորդությունը տեղեկացրել է իմ խոհարարական հմտությունների և զգայունության, ինչպես նաև իմ կարիերայի նկատմամբ մոտեցման մասին ։

Միջերկրածովյան ճաշացանկեր Պաբլոյի կողմից

Իմ խոհարարական հետագծի ողջ ընթացքում ես հնարավորություն եմ ունեցել ուսումնասիրելու համեր ամբողջ աշխարհից և կատարյալ խոհարարական տեխնիկաներ: Այնուամենայնիվ, ես ուրիշների հետ կիսվեցի խոհարարությամբ զբաղվելու իմ խանդավառությամբ, երբ բացահայտեցի իմ իրական կոչումը ։ Voi - ի համար խոհարարությունը թույլ է տալիս ստեղծել յուրահատուկ և անհատականացված գաստրոնոմիական փորձառություններ, որոնք հարմարեցված են ձեր նախասիրություններին և նախասիրություններին: Յուրաքանչյուր ուտեստ արվեստի գործ է, և յուրաքանչյուր հաճախորդ ոգեշնչում է:

Flavors of the Levant by Sam

12 տարվա փորձ, որը մասնագիտանում եմ պարզ բաղադրիչները արտասովոր կերակուրների վերածելու գործում ։ Ես իրավագիտության կոչում եմ ստացել Դամասկոսի համալսարանում, բայց իմ սիրած զբաղմունքը հյուրընկալության մեջ է ։ Բեյրութից մինչև Բարսելոնա ՝ ես սիրել եմ հյուրեր ընդունել ամբողջ աշխարհից իմ տանը ։

Բույսերի վրա հիմնված բրանչ և Ֆեդերիկոյի ճաշկերույթ

3 տարվա փորձ Մենք երկու խանդավառ խոհարարներ ենք, որոնք ամեն օր մարզվում են ՝ կատարելագործելով հիանալի ճաշ պատրաստելու մեր հմտությունները: Մենք ունենք լայնածավալ ուսուցում համալսարանների և խոհարարական դասընթացների միջոցով: Մենք աշխատել ենք բազմաթիվ պրոֆեսիոնալ խոհանոցներում ՝ կատարելով մեր արհեստը ։

Գունագեղ ֆյուժն խոհանոց Կամիլայի կողմից

15 տարվա փորձ ամբողջ աշխարհում ուսումնասիրել եմ բազմազան համեր և խոհարարական տեխնիկա ։ Ես հմուտ եմ գաստրոնոմիայի և միջոցառումների ոլորտում ։ Ես սովորում եմ սննդի և ըմպելիքների մագիստրոսի կոչում ։ Ես ղեկավարեցի խոհանոցը Pachama South American Food - ում և մշակեցի նորարարական ճաշացանկեր ։

Կատարողական կերակուրների պատրաստում Դանիելի կողմից

6 տարվա փորձով աշխատել եմ հյուրանոցներում և ռեստորաններում ՝ սնունդ ստեղծելով սննդի վրա կենտրոնացած հաճախորդների համար ։ Ես ուսումնասիրել եմ սննդարար ժամկետները, ճաշացանկի դիզայնը և էներգետիկ հաշվեկշիռը ՝ արդյունավետության նպատակներին աջակցելու համար ։ Ես հավաստագրված ANutr եմ, որը ճանաչված է սննդի հետ կապված խոհարարական պրակտիկայի համար ։

Ամբողջ աշխարհում ոգեշնչված ճաշկերույթ Հելիոյի կողմից

8 տարվա փորձ, որը պատրաստել եմ Հարավային Ամերիկայի և Եվրոպայի խոհանոցներում ։ 2013 թվականին Բրազիլիայի Սենակ քաղաքում սովորել եմ տեխնոլոգիական գաստրոնոմիա ։ Ես աշխատել եմ Բրազիլիայի Gracia Bar - ում և Pizzaria Via Roma - ում ։

Բրնձի ստեղծում ՝ Պաելլաս և ավելին

20 տարվա փորձ Ես խոհարար եմ, որը մասնագիտացած է զգայական, գաստրոնոմիական ճաշացանկեր ստեղծելու գործում, որոնք առաջացնում են զգացմունքներ ։ Ես նաև մագիստրոսի կոչում ունեմ ռեստորանների կառավարման ոլորտում ։ Ես նաև վերապատրաստվել եմ Michelin - ի աստղանիշով ռեստորանում, որը ղեկավարում է իսպանացի խոհարար Մարտին Բերասատեգուին ։

Տապաներ, պաելյա և միջերկրածովյան համեր Պաբլոյի կողմից

Հյուրընկալության ոլորտում մեծ փորձ ունենալով ՝ ես աշխատել եմ որպես խոհարար Արգենտինայի շքեղ հյուրանոցներում ՝ կատարելագործելով հաճախորդների սպասարկումը և բարձրակարգ ծառայությունները ։ Ես նաև արժեքավոր փորձ եմ ձեռք բերել բիստրոներում և աշխատել եմ Անդորրայի և Բարսելոնայի հանրահայտ ռեստորաններում ՝ կազմակերպելով խոհարարական միջոցառումներ ։ Իմ բազմազան հետագիծը ինձ տրամադրել է լայն և բազմակողմանի տեսարան ՝ հեշտությամբ հարմարվելով տարբեր գաստրոնոմիական մարտահրավերների ։

Եվրոպական համեր Ֆեդերիկոյի կողմից

25 տարվա փորձ Ես խանդավառ գաստրոնոմ եմ և փորձառություն ունեմ ամբողջ Եվրոպայում և Ամերիկայում ։ Ես վերապատրաստվել եմ խոհարարական դպրոցում և Բարսելոնայի տարբեր ռեստորաններում ։ Ես մեկ տասնամյակ տիրապետում և շահագործում էի Լոկանդա դել Լեոն դ'Օրոյին ։

Բրունոյի ֆրանս - միջերկրածովյան ստեղծագործություններ

27 տարվա փորձ Իմ խոհանոցը հավասարակշռում է ֆրանսիական հիմունքները միջերկրածովյան և աշխարհիկ հոտառությամբ: Նախքան սեփականը սկսելը ես տարիներ շարունակ կատարելագործել եմ իմ խոհարարական հմտությունները ռեստորաններում ։ Ես նաև վերապատրաստվել եմ Ֆրանսիայի Գրենոբլ քաղաքում ՝ լեգենդար ազդեցիկ խոհարար Փոլ Բոկուզեի գլխավորությամբ ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ