Airbnb սերվիսներ

Portals Nous․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Portals Nous․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Դեյվիդի լավագույն բրինձն ու պաելաները

5 տարվա աշխատանքային փորձ Մալյորկայում ՝ տանը, որը մասնագիտացած է բրնձի, պաելլաների, ֆայդուաների և տապասի ոլորտում ։ Ես բրնձի տեխնիկա եմ սովորել Ալեքս դել Վիսիոյի և Էդու Տորեսի հետ Մոլինո Ռոկայում ։ Ես պատրաստել եմ Բալեարյան կղզիների ֆուտբոլի ֆեդերացիայի համար, պադելի ֆեդերացիայի համար, նախկին ֆուտբոլիստ Ռոջեր Սմիթի և ձեռներեց Արգենտինո Մանոլո Ուգարտեի համար, ի թիվս այլոց

Շեֆ խոհարար

Միջերկրական ծովի համերը Փոլի հետ

21 տարվա փորձ Լայն խոհարարական տեսանկյուն ՝ մասնագիտացված միջերկրածովյան, պերուական և ճապոնական խոհանոցի ոլորտում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Gastronómica de las Islas Baleares - ի Universidad Gastronómica de las Islas Baleares Ես ասիական Arume ռեստորանի գործադիր խոհարարն էի ։ Ես աշխատել եմ աշխարհի շատ վայրերում

Շեֆ խոհարար

Խոհարարական միջազգային փորձ ՝ խոհարար Ֆրանչեսկոյի կողմից

20 տարվա փորձ ամբողջ աշխարհում աշխատել եմ բարձրակարգ ռեստորաններում, մասնավոր ակումբներում և շքեղ սննդի կետերում ։ Ավարտել եմ Իտալիայի Ալելինո քաղաքի իմ հայրենի քաղաքի հյուրընկալության ավագ դպրոցը ։ Ես նկարահանվել եմ ռուսական ապրելակերպի ամսագրում և ABC Mallorca Lifestyle ամսագրում ։

Շեֆ խոհարար

Palma

Միջերկրածովյան համեր Ռաուլի կողմից

11 տարվա փորձ, որը վերապատրաստվել եմ Մադրիդի և Լոնդոնի լավագույն խոհարարների հետ ՝ նախքան իմ արհեստը Մալյորկայում կատարելը ։ Ես մեծացել եմ մորս և հորեղբորս կողմից խոհանոցում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Michelin - ի աստղանիշով ռեստորաններում ՝ Գերհարդ Շվաիգերի և Ստեֆան Բրունների ներքո ։

Շեֆ խոհարար

Իտալական ֆյուժն ճաշկերույթ Ջուզեպպեի կողմից

21 տարվա փորձ եմ պատրաստել և լայնորեն ճանապարհորդել ամբողջ Իտալիայում ՝ աշխատելով բազմաթիվ նշանավոր սննդի կետերում ։ Ես աշխատել եմ Ducati Caffé - ի, Gusto - ի, Sicilia - ի և այլոց խոհանոցներում ։ Հայտնի դերասանի ընտանիքի համար պատրաստել եմ բոլոր սուշիի ճաշացանկ ՝ թարմ ձկով և ծովամթերքով ։

Շեֆ խոհարար

Միջերկրածովյան պաուի համերը

21 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր մայրցամաքներում և երկրներում ՝ ընդլայնելով իմ խոհարարական տեսանկյունը ։ Սովորել եմ Բալեարյան կղզիների UIB գաստրոնոմիական համալսարանում և Փոլ Բոկուզեի ինստիտուտում ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար հանրահայտ Arume ռեստորանում ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ