Airbnb սերվիսներ

Migjorn․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Migjorn․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Խուան Կառլոսի միջերկրածովյան խոհանոցը

20 տարվա փորձ Ծագումով Արգենտինայից ՝ ես 15 տարի անցկացրի Իտալիայում իմ հմտությունները հարգելու համար ։ Ես փորձ ձեռք բերեցի իսպանական հայտնի Լասարտե և Կուրսաալ ռեստորաններում ։ Ես սովորեցի շեֆ խոհարարից, որը գտնվում է Բասկերի երկրում գտնվող «Միշլեն» եռաստիճան ռեստորանի հետևում ։

Շեֆ խոհարար

Դեյվիդի լավագույն բրինձն ու պաելաները

5 տարվա աշխատանքային փորձ Մալյորկայում ՝ տանը, որը մասնագիտացած է բրնձի, պաելլաների, ֆայդուաների և տապասի ոլորտում ։ Ես բրնձի տեխնիկա եմ սովորել Ալեքս դել Վիսիոյի և Էդու Տորեսի հետ Մոլինո Ռոկայում ։ Ես պատրաստել եմ Բալեարյան կղզիների ֆուտբոլի ֆեդերացիայի համար, պադելի ֆեդերացիայի համար, նախկին ֆուտբոլիստ Ռոջեր Սմիթի և ձեռներեց Արգենտինո Մանոլո Ուգարտեի համար, ի թիվս այլոց

Շեֆ խոհարար

Միջերկրածովյան գրիլինգ Խոսեի կողմից

12 տարվա փորձ ես միշտ սովորում, զարգանում և ստեղծում եմ խորոված ուտեստներ բարձրացնելու նոր եղանակներ ։ Տատիկս և պապիկս ինձ ամեն ինչ սովորեցրին ՝ փայտ ընտրելուց մինչև լավագույն կտրվածքները ։ Ես ունեմ խորովելու բազմամյա փորձառություն, որը թույլ է տվել տիրապետել իմ արհեստին ։

Շեֆ խոհարար

Միջերկրական ծովի համերը Փոլի հետ

21 տարվա փորձ Լայն խոհարարական տեսանկյուն ՝ մասնագիտացված միջերկրածովյան, պերուական և ճապոնական խոհանոցի ոլորտում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Gastronómica de las Islas Baleares - ի Universidad Gastronómica de las Islas Baleares Ես ասիական Arume ռեստորանի գործադիր խոհարարն էի ։ Ես աշխատել եմ աշխարհի շատ վայրերում

Շեֆ խոհարար

Խոհարարական միջազգային փորձ ՝ խոհարար Ֆրանչեսկոյի կողմից

20 տարվա փորձ ամբողջ աշխարհում աշխատել եմ բարձրակարգ ռեստորաններում, մասնավոր ակումբներում և շքեղ սննդի կետերում ։ Ավարտել եմ Իտալիայի Ալելինո քաղաքի իմ հայրենի քաղաքի հյուրընկալության ավագ դպրոցը ։ Ես նկարահանվել եմ ռուսական ապրելակերպի ամսագրում և ABC Mallorca Lifestyle ամսագրում ։

Շեֆ խոհարար

Palma

Միջերկրածովյան համեր Ռաուլի կողմից

11 տարվա փորձ, որը վերապատրաստվել եմ Մադրիդի և Լոնդոնի լավագույն խոհարարների հետ ՝ նախքան իմ արհեստը Մալյորկայում կատարելը ։ Ես մեծացել եմ մորս և հորեղբորս կողմից խոհանոցում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Michelin - ի աստղանիշով ռեստորաններում ՝ Գերհարդ Շվաիգերի և Ստեֆան Բրունների ներքո ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Ֆյուժն խոհանոց Էդուարդոյի կողմից

8 տարվա փորձով ես իսպանացի խոհարար եմ, որը պատրաստված է Եվրոպայի զբոսանավերում, հյուրանոցներում և ռեստորաններում ։ Ես վերապատրաստվել եմ միջազգային խոհանոցներում ՝ Բիլբաոյից մինչև Նյու Յորք ։ Ես վերջին 4 ձմեռներն անցկացրել եմ որպես զբոսանավի սեփականատիրոջ անձնական խոհարար Նյու Յորքում և Իտալիայում ։

Բուժիչ վեգանական խոհանոց Մարիանայի կողմից

10 տարվա փորձ Ես բույսերի վրա հիմնված խոհարար եմ, որը կենտրոնացած է հում վեգանական խոհանոցի և սպորտային սննդի վրա ։ Ես մարզվել եմ բուսական խոհանոցի խոհարար Մեթյու Քենիի հետ և սովորել եմ Le Cordon Bleu - ում ։ Ես պատրաստել եմ մարզիկների, հայտնի մարդկանց և բարձրակարգ հաճախորդների համար ։

Միջերկրածովյան պաուի համերը

21 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր մայրցամաքներում և երկրներում ՝ ընդլայնելով իմ խոհարարական տեսանկյունը ։ Սովորել եմ Բալեարյան կղզիների UIB գաստրոնոմիական համալսարանում և Փոլ Բոկուզեի ինստիտուտում ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար հանրահայտ Arume ռեստորանում ։

Միջերկրածովյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Փոլի կողմից

15 տարվա փորձ 17 տարեկանից սկսած ՝ ես ճանապարհորդել եմ Թաիլանդում, Ուրուգվայում և ավելին ՝ իմ կարիերան շարունակելու համար ։ Վերապատրաստվել եմ Բալեարյան կղզիների UIB գաստրոնոմիական համալսարանում և Լայֆեի ինստիտուտում ։ Միշլենի աստղանիշով Xoriguer - ում և Sumaq - ում անցկացրած իմ ժամանակը ինձ հանգեցրեց Arume - ի գործադիր խոհարարի աշխատանքի ։

Cocina sin frontier por Julian

12 տարվա փորձ Trayectoria en bodegas de Mendoza, Hotel Casa San Agustín en Cartagena և San Ignacio ։ Ես կատարելագործեցի իմ խոհարարական գիտելիքները երկու տարվա ասպիրանտուրայում ։ Ես աշխատել եմ որպես մասնավոր խոհարար ՝ Ֆորբսում նշանավոր անհատականության համար ։

Aire de España - ն շեֆ - խոհարար Էստեբանի հետ

20 տարվա փորձ ՝ ես համատեղում եմ ստեղծագործական մոտեցումն ու թարմությունը յուրաքանչյուր ուտեստի վրա ՝ ձեր տուն բերելով նոր համեր ։ Ես իմ կոչումը ստացել եմ Արգենտինայի Կորդոբա քաղաքի պրոֆեսիոնալ խոհարարական դպրոցում 2004 թվականին ։ Ես աշխատել եմ Արգենտինայում, Իտալիայում, Ֆորմենտերայում և Մալյորկայում ՝ միշտ որակով ։

Միջերկրածովյան փորձառություն խոհարար Էստեբանի հետ

10 տարվա փորձը վարում է AMAR ՍՈՒՇԻ Սանտա Կատալինա շուկայում ՝ առաջարկելով հոգեհարազատ, թարմ ծովամթերք և սուշիի ուտեստներ, որոնք պատրաստել եմ Արգենտինայի Escuela de cocina de Córdoba - ում: ՊԱԼՄԱՅՈՒՄ ԱՄԱՐ ՍՈՒՇԻ և ԾՈՎԱՄԹԵՐՔԻ ԲԱՐԸ ստանում է 5 աստղանի գնահատական և որակյալ ուտեստների տեղական ճանաչում

FlavorsDeMallorca շեֆ - խոհարար Էստեբանի հետ

20 տարվա փորձ Խոհարարը խանդավառ և ստեղծագործ է, յուրաքանչյուր ուտեստի մեջ միավորում է թարմությունն ու ավանդույթը ։ Ես իմ կոչումը ստացել եմ Արգենտինայի Կորդոբա քաղաքի պրոֆեսիոնալ խոհարարական դպրոցում 2004 թվականին ։ Ես երկարատև փորձ ունեմ Արգենտինայում, Իտալիայում, Ֆորմենտերայում և Մալյորկայում ։

Կրեատիվ միջերկրածովյան խոհանոց Գրասիելայի կողմից

30 տարվա փորձ սովորեցի մորսից, որը Թունիսի նախագահ Հաբիբ Բուրգուիբայի մասնավոր խոհարարն էր ։ Ես նաև սովորել եմ իմ սեփական ռեստորանը, ինչպես նաև ընտանեկան և միջոցառումների պատրաստումը վարելուց: Ես վարում եմ իմ սեփական ռեստորանը Պալմա դե Մալյորկայում և ամռանը առանձին եմ պատրաստում ուրիշների համար ։

Մասնավոր ճաշկերույթ Ջեքսոնից

20 տարվա փորձ Միացյալ Թագավորությունում հանրային սննդի ընկերություն էի վարում, բայց այժմ տոնում եմ Իսպանիայի համն ու հոտը ։ Ես աշխատել եմ Լոնդոնի լավագույն բարձրակարգ սննդի ընկերություններից մեկում ՝ AP&Co.- ում ։ Ինձ անվանել են Անգլիայի արևելքում լավագույն հարսանեկան ուտեստը ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ