Airbnb սերվիսներ

Manacor․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Manacor․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Էջ 1՝ 1-ից

Շեֆ խոհարար, Մանակոր

Կառլոսի միջերկրածովյան համն ու հոտը

Ես ավանդույթը միավորում եմ բարձրակարգ բաղադրիչներով և հիշարժան կերակուրներ ստեղծելու ստեղծագործական մոտեցմամբ ։

Շեֆ խոհարար, Պալմա դե Մալյորկա

Միջերկրածովյան խոհանոցի բարձրակարգ ճաշ՝ շեֆ Մետուսից

Միջերկրածովյան խոհանոց, ստեղծագործական ուտեստներ, թարմ բաղադրիչներ, անհատականացված ճաշացանկեր

Շեֆ խոհարար, Nord de Palma District

Դեյվիդի լավագույն բրինձն ու պաելաները

Ես առաջարկում եմ թարմ բաղադրիչներով և ավանդական տեխնիկայով ճաշելու փորձառություններ ։

Շեֆ խոհարար, Պալմա դե Մալյորկա

Կառլոսի բասկ - միջերկրածովյան խոհանոցը

Ես առաջարկում եմ բասկյան և միջերկրածովյան համերի յուրահատուկ և մրցանակակիր խառնուրդ ։

Շեֆ խոհարար, Բալեարյան կղզիներ

Արգենտինական խորովածի մասնավոր փորձառություն Մալյորկայում

Մալյորկայում բնակվող արգենտինացի խոհարար, որն ունի ավելի քան 15 տարվա փորձ կրակի վրա պատրաստված կերակուրների պատրաստման ոլորտում: BIFE BBQ Experience-ի ստեղծող, սննդի հայեցակարգ, որը միավորում է գաստրոնոմիան, շոուն և մարդկային ջերմությունը

Շեֆ խոհարար, Բալեարյան կղզիներ

Միջերկրական ծովի փորձառություն

Իմ խոհարարական մոտեցումը, որը ծնվել է տեխնիկական ճշգրտությունից, ստեղծագործականությունից և յուրահատուկ մշակութային զգայունությունից, արտացոլվում է անհատականացված ճաշացանկերում, որոնք ներդաշնակեցնում են խոհարարական ավանդույթները։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Ավանդական պաելլաներ՝ Լյորենսի կողմից

Ես խոհարար եմ, որը հացաբուլկեղենի պատրաստման մասնագիտացումն ստացել է Փարիզում և ոգեշնչվել է ընտանեկան բաղադրատոմսերով։

Միջերկրական ծովը՝ պատմված համերի միջոցով

Յուրաքանչյուր ուտեստում ես վերածնում եմ իմ յուրաքանչյուր հաճախորդի էությունը, ճաշակը և ոճը յուրօրինակ խոհանոցում։

Փորձեք միջերկրածովյան կյանքը

Յուրաքանչյուր ճաշացանկ, որը ես նախագծում եմ, պատմություն է, որը պատմվում է համի միջոցով՝ KM0 ապրանքներով։ Դա յուրաքանչյուր առիթը անմոռանալի զգայական ճանապարհորդության վերածելու մասին է։

Անդրեա Բեթինի մասնավոր խոհարար փորձառությունը

Միջերկրածովյան թարմ և սեզոնային ուտեստներ՝ անհատական մոտեցմամբ, որպեսզի փորձառությունը դառնա հանգստացնող պահ, որը կարելի է վայելել և հիշել

Մալյորկայի համտեսի ճաշացանկ Ջոնաթանի կողմից

Ես 13 տարվա նրբաճաշակ ճաշի փորձ եմ բերում մալյորկյան ավանդույթի սեզոնային ճաշացանկերին:

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ