Airbnb սերվիսներ

Chula Vista․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Chula Vista․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Ժամանակակից մեքսիկական խոհանոց Իսրայելի կողմից

22 տարվա փորձ Ես փորձառու խոհարար և խոհարարական խորհրդատու եմ, որը մեծացել է ավանդական մեքսիկական ուղեվարձ պատրաստելու համար: Ես սովորել եմ Լե Կորդոն Բլու Լաս Վեգասում ՝ վայելելով իմ խոհարարական հմտությունները ։ Ես ճանապարհորդել եմ այն երկրով, որն օգնում է ռեստորաններին ՝ կատարելագործելով ընտրացանկերը և պարզեցնելով խոհանոցները ։

Շեֆ խոհարար

Դեպի հարավ Ձմռանը ՝ Միխայիլի կողմից

10 տարվա փորձ ՝ ես ստեղծում եմ ստեղծագործական մոտեցում և խորը սեր եմ տածում Հարավային, Կարիբյան ավազանի և ճապոնական ֆյուժն խոհանոցների նկատմամբ ։ Ես ServSafe - ի կառավարիչն եմ ՝ ապահովելով սննդի անվտանգությունն ու որակը ։ Ես ծառայել եմ որպես մասնավոր խոհարար 90 - օրյա փեսացու զույգի համար ՝ ստեղծելով անմոռանալի կերակուրներ ։

Շեֆ խոհարար

Բաջա - միջերկրածովյան խոհանոց Անխելի կողմից

10 տարվա փորձ ունեմ այնպիսի նշանավոր վայրերում, ինչպիսիք են Բլու Բոհեմը և Ուորմվուդը ։ Ես սկսեցի մեծածավալ հանրային սնունդով և զարգացա ֆրանսիական և Բաջա - միջերկրածովյան խոհանոցներում ։ Ես թիմի անդամ էի, որը վաստակել է Wormwood - ի «2022 թվականի լավագույն նոր ռեստորանը »։

Շեֆ խոհարար

Հարավային հարմարավետություն Rashad The Chef - ի կողմից

10 տարվա փորձով ղեկավարում եմ The Blu Cabana Cigar - ի և Wine Bar - ի խոհանոցը ՝ առաջարկելով բարձրորակ սնունդ ։ Ես իմ կարիերայի ընթացքում վերապատրաստվել եմ ավտոբուսի տղայից մինչև գլխավոր խոհարար ։ Ես հաճույքով եմ պատրաստում բաղադրատոմսեր և սնունդ պատրաստում սպասարկման և հատուկ միջոցառումների համար ։

Շեֆ խոհարար

Հեկտորի լատինաամերիկյան համն ու հոտը

9 տարվա փորձ Ես մեքսիկացի - էկվադորցի խոհարար եմ, ունեմ հարավամերիկյան խոհանոցի մեծ փորձ ։ Ես վերապատրաստում եմ անցել համաշխարհային կարգի խոհարարական քոլեջում ՝ օգտվելով ֆրանսերենից ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար և համահյուրընկալող ռեստորաններ Մեքսիկայում և Բաջա Կալիֆոռնիայում ։

Շեֆ խոհարար

Ռոդոլֆոյի VIP ճաշկերույթը

20 տարվա փորձով օգնել եմ բացել ռեստորաններ և աշխատել եմ սննդի սպասարկման խոշոր ապրանքանիշերում և 5 աստղանի հյուրանոցներում ։ Ես ավարտել եմ 2005 թվականին և աշխատում եմ գործադիր խոհարարի մոտ ։ Պատիվ եմ ունեցել խոհարարություն անելու Միշել Օբամայի, սպորտային լեգենդների և MLB թիմերի համար ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Էմիլիանոյի արգենտինական խոհանոցը

Ես շեֆ Էմիլիանոն եմ ՝ խոհարարական քոչվոր, որը ծնվել է Արգենտինայում և այժմ բնակվում է Սան Դիեգոյում ։ Ես տարիներ շարունակ տիրապետում եմ ասադոյի արվեստին ՝ Արգենտինայի հրավառված ավանդույթին, որը հիմնված է ինտուիցիայի, համբերության և հարգանքի վրա ։ Իմ ուղին ինձ ստիպեց ռեստորան վարել Բրազիլիայում, աշխատել ԱՄՆ - ի խոհանոցներում և ուսումնասիրել Հարավարևելյան Ասիայի համարձակ, աշխույժ համերը ։ Այս համաշխարհային ճանապարհորդությունները ձևավորեցին իմ գյուղական, հոգեհարազատ խոհարարական ոճը ։ Այժմ ես ստեղծում եմ անմոռանալի, բաց կրակով կերակուրներ, որոնք մարդկանց կապում են համի, հրդեհի և պատմության միջոցով ։ Լինի դա դանդաղ ՝ կարճ կողոսկրեր, թե հավեր եմ կախում փայլող զմրուխտներից վերև, ես ավանդույթ, մթնոլորտ և էներգիա եմ բերում յուրաքանչյուր հավաքույթին ։ Երբ մենք նստում ենք կրակի մոտ և ճաշում ենք, մենք ոչ միայն ուտում ենք, այլև ստեղծում ենք հիշողություն ՝ կապի մի պահ, որը երկար է մնում վերջին կծելուց հետո ։

Սենսորով պայմանավորված մասնավոր ճաշկերույթ Դանիելայի կողմից

20 տարվա փորձ Ես խոհարար եմ, սոմելյե և վիզուալ նկարիչ, որը ստեղծում է յուրահատուկ խոհարարական փորձառություններ ։ Ես սովորել եմ խոհարարական արվեստ, աշխատել եմ Biko & Rústico - ում և սովորել տատիկիս խոհանոցում ։ Ես հաղթեցի Best Baja Dinner - ում (San Diego Magazine) և 1 - ին տեղում ՝ Ceviche Master of California - ում ։

Ֆրանսուիզայի թարմ ֆյուժն ուղեվարձը

20 տարվա փորձով նա խոհարար է, որն աշխատել է վիլլաներում և զբոսանավերում նրբաճաշակ ճաշկերույթներում ։ Նա վերապատրաստվել է Gambero Rosso Italia - ում ։ Նա նաև իմացավ տարբեր երկրների խոհանոցների մասին, երբ ճամփորդող խոհարար էր ։

Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը

15 տարվա փորձ ես ստեղծում եմ անհատականացված խոհարարական փորձառություններ հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։ Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։ 2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ