Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը

Ես ստեղծում եմ իմ ճանապարհորդություններից ոգեշնչված նորարարական խոհարարական փորձառություններ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Դիեգո
Տրամադրվում է ձեր տանը

Իտալական տագլիատելե

$129՝ մեկ հյուրի համար
Վայելեք իսկական իտալական տագլիատելեն ՝ հարուստ սոուսներով և դասական համերով: ՍԿՍՆԱԿ Բալզամիկ լոլիկ Բրուշետա ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ - Դասական կապրեսե աղցան - Ձեռագործ Տագլիատելե ՝ Պեստոյի սոուսով - Հավի պիկատտա ԱՂԱՆԴԵՐ Թարմ Տիրամիսու

Taco Bar փառատոն

$139՝ մեկ հյուրի համար
ՍԿՍՆԱԿ Գուակամոլե Տորտիլյա չիպսեր Սալսաս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ՈՒՏԵՍՏ - Taco Bar Տեսակավորեք բանջարեղենը և կողքերը Ալյուրի տորտիլյա Կարնե Ասադա Հավ Կարնիտա Թթվային կրեմ Գուակամոլե Պիկո դե Գալլո Բեկոն Կարամելիզացված սոխ Կարագով նուշ Պանիր Աղցան ԱՂԱՆԴԵՐ Շոկոլադե մուսս

Բրազիլական սերֆինգ և տորֆ

$145՝ մեկ հյուրի համար
Փորձեք բրազիլական ոգեշնչմամբ խնջույք ՝ համադրելով ցամաքային և ծովային համերը ։ ՍԿՍՆԱԿ - Պանրի սխտորով հաց - ֆրանսիական բագետ ՝ ձեռագործ սխտորով և պարմեզանով պանրի սերուցքով - Խորոված հարավամերիկյան երշիկեղենի խառնուրդ - Սաղմոն Սեվիշե ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ - լոլիկի ռիզոտո - Փորձված խորոված հավ - Խորոված տրիտիպ ՝ պանրի սոուսով - Խորոված սխտորով ծովախեցգետին - Ֆարոֆա - Տոստով Յուկա ալյուր ՝ կարագով, սոխով և բեկոնով ԱՂԱՆԴԵՐ Passion Fruit Mousse

Սանսեթ Տապաս

$179՝ մեկ հյուրի համար
ՈՂՋՈՒՅՆԻ ՊԱՏԱՌՆԵՐ Մարինացված ձիթապտուղ և նուշ Pan con Tomate Charcuterie Board ԹԱՐՄ ԵՒ ՏԱՔ ՏԱՊԱՍ Գամբաս ալ Աջիլո Պատատաս Բրավաս Ալբոնդիգաս Tortilla Española Հավի շամփուրներ Սնկով ռիզոտո ԱՂԱՆԴԵՐ Passion Fruit Mousse Բրազիլյան բրիգադեյրոս
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Horacio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես անհատականացված խոհարարական փորձառություններ եմ ստեղծում հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Դիեգո)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 30։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $129-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $550
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը

Ես ստեղծում եմ իմ ճանապարհորդություններից ոգեշնչված նորարարական խոհարարական փորձառություններ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Դիեգո
Տրամադրվում է ձեր տանը
Սկսած $129-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $550
Անվճար չեղարկում

Իտալական տագլիատելե

$129՝ մեկ հյուրի համար
Վայելեք իսկական իտալական տագլիատելեն ՝ հարուստ սոուսներով և դասական համերով: ՍԿՍՆԱԿ Բալզամիկ լոլիկ Բրուշետա ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ - Դասական կապրեսե աղցան - Ձեռագործ Տագլիատելե ՝ Պեստոյի սոուսով - Հավի պիկատտա ԱՂԱՆԴԵՐ Թարմ Տիրամիսու

Taco Bar փառատոն

$139՝ մեկ հյուրի համար
ՍԿՍՆԱԿ Գուակամոլե Տորտիլյա չիպսեր Սալսաս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ՈՒՏԵՍՏ - Taco Bar Տեսակավորեք բանջարեղենը և կողքերը Ալյուրի տորտիլյա Կարնե Ասադա Հավ Կարնիտա Թթվային կրեմ Գուակամոլե Պիկո դե Գալլո Բեկոն Կարամելիզացված սոխ Կարագով նուշ Պանիր Աղցան ԱՂԱՆԴԵՐ Շոկոլադե մուսս

Բրազիլական սերֆինգ և տորֆ

$145՝ մեկ հյուրի համար
Փորձեք բրազիլական ոգեշնչմամբ խնջույք ՝ համադրելով ցամաքային և ծովային համերը ։ ՍԿՍՆԱԿ - Պանրի սխտորով հաց - ֆրանսիական բագետ ՝ ձեռագործ սխտորով և պարմեզանով պանրի սերուցքով - Խորոված հարավամերիկյան երշիկեղենի խառնուրդ - Սաղմոն Սեվիշե ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ - լոլիկի ռիզոտո - Փորձված խորոված հավ - Խորոված տրիտիպ ՝ պանրի սոուսով - Խորոված սխտորով ծովախեցգետին - Ֆարոֆա - Տոստով Յուկա ալյուր ՝ կարագով, սոխով և բեկոնով ԱՂԱՆԴԵՐ Passion Fruit Mousse

Սանսեթ Տապաս

$179՝ մեկ հյուրի համար
ՈՂՋՈՒՅՆԻ ՊԱՏԱՌՆԵՐ Մարինացված ձիթապտուղ և նուշ Pan con Tomate Charcuterie Board ԹԱՐՄ ԵՒ ՏԱՔ ՏԱՊԱՍ Գամբաս ալ Աջիլո Պատատաս Բրավաս Ալբոնդիգաս Tortilla Española Հավի շամփուրներ Սնկով ռիզոտո ԱՂԱՆԴԵՐ Passion Fruit Mousse Բրազիլյան բրիգադեյրոս
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Horacio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես անհատականացված խոհարարական փորձառություններ եմ ստեղծում հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Դիեգո)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 30։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում