
Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը
Ես ստեղծում եմ իմ ճանապարհորդություններից ոգեշնչված նորարարական խոհարարական փորձառություններ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Դիեգո
Տրամադրվում է ձեր տանը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Horacio-ին։
Իմ որակավորումները
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես անհատականացված խոհարարական փորձառություններ եմ ստեղծում հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Դիեգո)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 30։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ամենացածր գինը՝ $129 / հյուր
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $550
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում