Կեեդայի խոհանոցը
Իմ սնունդը հիանալի է դարձնում այն, որ ես սիրով եմ պատրաստում, իսկ մարդկանց կերակրելը ուրախություն է պարգևում իմ հոգուն
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Դիեգո
Տրամադրվում է ձեր տանը
Նախուտեստ
$50 $50՝ մեկ հյուրի համար
50 $ մեկ անձի համար
Այսպիսով, իմ նախուտեստներն են
Կարգավորեք մսի ընտրությունը ։
Քաշեք խոզի սահիչները
Թևեր
Ամեն պատվեր գալիս է կարտոֆիլ ֆրիով
Մուտքագրեր Հավի միս և վաֆլի
$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Հավի միս և վաֆլի
Bacon Bluecheese Burger & Fries
Պանրի բուրգեր և ֆրի
Տապակած հավի միս ևպյուրե կարտոֆիլ և եգիպտացորեն
Քեյթրինգ մեծ խմբեր
$150 $150՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $300
Կողմերի ընտրության 4 կուրսով սնունդ ։
Միս ՝
Տապակած հավի միս
Խոզի կոտլետներ
Նրբերշիկ
Կողքերում ՝
Յամս
Թխված մակ և պանիր
Collard Greens
Եգիպտացորեն Կոբբի վրա
Պյուրե կարտոֆիլ
Թխած կարտոֆիլ
Ճաշի ռոլլեր
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Keeda Kollins-ին։
Իմ որակավորումները
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես շեֆ - խոհարարի գծով խոհարար եմ, երկար տարիներ աշխատել եմ տարբեր վայրերում
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Food Handlers Card A.A. in Culinary Arts
Կրթություն և ուսուցում
Արվեստի խոհարարական ինստիտուտի տեսլական
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Դիեգո, Chula Vista, National City և Լա Խոյա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։
Հասանելիություն
Ժեստերի լեզվի տարբերակներ
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$50 Սկսած $50-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում




