Airbnb սերվիսներ

Bonita․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Bonita․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Սենսորով պայմանավորված մասնավոր ճաշկերույթ Դանիելայի կողմից

20 տարվա փորձ Ես խոհարար եմ, սոմելյե և վիզուալ նկարիչ, որը ստեղծում է յուրահատուկ խոհարարական փորձառություններ ։ Ես սովորել եմ խոհարարական արվեստ, աշխատել եմ Biko & Rústico - ում և սովորել տատիկիս խոհանոցում ։ Ես հաղթեցի Best Baja Dinner - ում (San Diego Magazine) և 1 - ին տեղում ՝ Ceviche Master of California - ում ։

Շեֆ խոհարար

Ժամանակակից մեքսիկական խոհանոց Իսրայելի կողմից

22 տարվա փորձ Ես փորձառու խոհարար և խոհարարական խորհրդատու եմ, որը մեծացել է ավանդական մեքսիկական ուղեվարձ պատրաստելու համար: Ես սովորել եմ Լե Կորդոն Բլու Լաս Վեգասում ՝ վայելելով իմ խոհարարական հմտությունները ։ Ես ճանապարհորդել եմ այն երկրով, որն օգնում է ռեստորաններին ՝ կատարելագործելով ընտրացանկերը և պարզեցնելով խոհանոցները ։

Շեֆ խոհարար

Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը

15 տարվա փորձ ես ստեղծում եմ անհատականացված խոհարարական փորձառություններ հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։ Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։ 2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։

Շեֆ խոհարար

Բաջա - միջերկրածովյան հրեշտակ

10 տարվա փորձ ունեմ այնպիսի նշանավոր վայրերում, ինչպիսիք են Բլու Բոհեմը և Ուորմվուդը ։ Ես սկսեցի մեծածավալ հանրային սնունդով և զարգացա ֆրանսիական և Բաջա - միջերկրածովյան խոհանոցներում ։ Ես թիմի անդամ էի, որը վաստակել է Wormwood - ի «2022 թվականի լավագույն նոր ռեստորանը »։

Շեֆ խոհարար

Հեկտորի լատինաամերիկյան համն ու հոտը

9 տարվա փորձ Ես մեքսիկացի - էկվադորցի խոհարար եմ, ունեմ հարավամերիկյան խոհանոցի մեծ փորձ ։ Ես վերապատրաստում եմ անցել համաշխարհային կարգի խոհարարական քոլեջում ՝ օգտվելով ֆրանսերենից ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար և համահյուրընկալող ռեստորաններ Մեքսիկայում և Բաջա Կալիֆոռնիայում ։

Շեֆ խոհարար

Միջերկրածովյան խնջույք ՝ Մաքսիմիլիանի կողմից

Շեֆ - խոհարար Մաքսի խոհարարական ճանապարհորդությունը սկսվեց Բոստոնի սրտում, որտեղ նա ոգեշնչվեց իր Նանա Կարմելլայի և հայր Դոմենիկի սիցիլիական խոհարարությամբ ։ Նրա մասնագիտական փորձառությունը սկսվել է 14 տարեկանից ՝ աշխատելով ձկան տեղական շուկայում և նրա ընտանիքի իտալական դելիկատեսներում ։ Ցանկանալով ընդլայնել իր խոհարարական փորձը ՝ խոհարար Մաքսը 1998 թվականին տեղափոխվեց Սան Ֆրանցիսկոյի ծովածոցի շրջան ։ 23 տարեկանում նա ապահովել էր իր առաջին շեֆ - խոհարար De Cuisine - ի դիրքը ՝ բացելով նոր ամերիկյան բրասերիա Բերկլիի Քլերմոնտ հանգստավայրում ։ Ընդամենը երկու տարի անց նա ստանձնեց իր առաջին գործադիր խոհարարի դերը և վերջին 20 տարիների ընթացքում շարունակել է գլխավորել խոհանոցները ։ Ներկայումս խոհարար Մաքսը կենտրոնանում է Սան Դիեգո շրջանում անձնական և մասնավոր ճաշելու վրա ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ