Airbnb սերվիսներ

Fairbanks Ranch․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Fairbanks Ranch․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Սենսորով պայմանավորված մասնավոր ճաշկերույթ Դանիելայի կողմից

20 տարվա փորձ Ես խոհարար եմ, սոմելյե և վիզուալ նկարիչ, որը ստեղծում է յուրահատուկ խոհարարական փորձառություններ ։ Ես սովորել եմ խոհարարական արվեստ, աշխատել եմ Biko & Rústico - ում և սովորել տատիկիս խոհանոցում ։ Ես հաղթեցի Best Baja Dinner - ում (San Diego Magazine) և 1 - ին տեղում ՝ Ceviche Master of California - ում ։

Շեֆ խոհարար

Ժամանակակից մեքսիկական խոհանոց Իսրայելի կողմից

22 տարվա փորձ Ես փորձառու խոհարար և խոհարարական խորհրդատու եմ, որը մեծացել է ավանդական մեքսիկական ուղեվարձ պատրաստելու համար: Ես սովորել եմ Լե Կորդոն Բլու Լաս Վեգասում ՝ վայելելով իմ խոհարարական հմտությունները ։ Ես ճանապարհորդել եմ այն երկրով, որն օգնում է ռեստորաններին ՝ կատարելագործելով ընտրացանկերը և պարզեցնելով խոհանոցները ։

Շեֆ խոհարար

Շեֆ - խոհարար Տոկոյի համն ու հոտը

15 տարվա փորձ ես ստեղծում եմ անհատականացված խոհարարական փորձառություններ հանգստի, հարսանիքների և մասնավոր միջոցառումների համար ։ Ես սովորել եմ Բրազիլիայի Կուրիտիբա քաղաքի Եվրոպական կենտրոնի խոհարարական դպրոցում ։ 2008 թվականին ես բացեցի իմ առաջին ռեստորանը և արժանացա բրազիլական խոհանոցի գլխավոր ազգային մրցանակի ։

Շեֆ խոհարար

Բաջա - միջերկրածովյան հրեշտակ

10 տարվա փորձ ունեմ այնպիսի նշանավոր վայրերում, ինչպիսիք են Բլու Բոհեմը և Ուորմվուդը ։ Ես սկսեցի մեծածավալ հանրային սնունդով և զարգացա ֆրանսիական և Բաջա - միջերկրածովյան խոհանոցներում ։ Ես թիմի անդամ էի, որը վաստակել է Wormwood - ի «2022 թվականի լավագույն նոր ռեստորանը »։

Շեֆ խոհարար

Հեկտորի լատինաամերիկյան համն ու հոտը

9 տարվա փորձ Ես մեքսիկացի - էկվադորցի խոհարար եմ, ունեմ հարավամերիկյան խոհանոցի մեծ փորձ ։ Ես վերապատրաստում եմ անցել համաշխարհային կարգի խոհարարական քոլեջում ՝ օգտվելով ֆրանսերենից ։ Ես աշխատել եմ որպես գործադիր խոհարար և համահյուրընկալող ռեստորաններ Մեքսիկայում և Բաջա Կալիֆոռնիայում ։

Շեֆ խոհարար

Ահարոնի ափամերձ համտեսը Կալիֆոռնիայում

10 տարվա փորձով աշխատել եմ նուրբ ճաշկերույթներում, առողջապահական հանգստավայրերում և որպես մասնավոր խոհարար ։ Ես վերապատրաստվել եմ Սան Դիեգոյի ռեստորաններում ՝ սուշիի արմատներով և նրբաճաշակ ճաշկերույթներով ։ Ես հանգստյան օրերին պատրաստում եմ հարսանիքների համար ՝ ստեղծելով հենց այն, ինչ պատկերացնում են հաճախորդները:

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Ֆրանսուիզայի թարմ ֆյուժն ուղեվարձը

20 տարվա փորձով նա խոհարար է, որն աշխատել է վիլլաներում և զբոսանավերում նրբաճաշակ ճաշկերույթներում ։ Նա վերապատրաստվել է Gambero Rosso Italia - ում ։ Նա նաև իմացավ տարբեր երկրների խոհանոցների մասին, երբ ճամփորդող խոհարար էր ։

Դեպի հարավ Ձմռանը ՝ Միխայիլի կողմից

10 տարվա փորձ ՝ ես ստեղծում եմ ստեղծագործական մոտեցում և խորը սեր եմ տածում Հարավային, Կարիբյան ավազանի և ճապոնական ֆյուժն խոհանոցների նկատմամբ ։ Ես ServSafe - ի կառավարիչն եմ ՝ ապահովելով սննդի անվտանգությունն ու որակը ։ Ես ծառայել եմ որպես մասնավոր խոհարար 90 - օրյա փեսացու զույգի համար ՝ ստեղծելով անմոռանալի կերակուրներ ։

Հարավային հարմարավետություն Rashad The Chef - ի կողմից

10 տարվա փորձով ղեկավարում եմ The Blu Cabana Cigar - ի և Wine Bar - ի խոհանոցը ՝ առաջարկելով բարձրորակ սնունդ ։ Ես իմ կարիերայի ընթացքում վերապատրաստվել եմ ավտոբուսի տղայից մինչև գլխավոր խոհարար ։ Ես հաճույքով եմ պատրաստում բաղադրատոմսեր և սնունդ պատրաստում սպասարկման և հատուկ միջոցառումների համար ։

Global Flavors Catering by Chef Onyi

7 տարվա փորձով համադրում եմ համաֆրիկյան և հարավամերիկյան համերը ժամանակակից խոհարարական տեխնիկայի հետ ։ Ես վերապատրաստվել եմ Կոլումբիայի, Ատլանտայի, Լոս Անջելեսի և Հյուստոնի լավագույն ռեստորաններում ։ Ես հիմնադրել եմ «Ընթրիք անծանոթների հետ» և եղել եմ SD Swim Week - ի խոհարարական տնօրեն ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ