Airbnb սերվիսներ

Torrance․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Torrance․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Վեգանական փորձառություն. մասնավոր խոհարար ձեր տանը

Ծանոթացեք խոհարար JustNCase - ի հետ Խոհարարական ոլորտում բազմամյա փորձ ունենալով ՝ ես հաջողությամբ շահագործել եմ իմ սեփական սննդի բեռնատարը և գործարկել եմ բարգավաճող մասնավոր խոհարարի բիզնես ՝ սպասարկելով բազմազան հաճախորդներին ։ Համով, բարձրորակ կերակուրներ պատրաստելու իմ խանդավառությունը ինձ դրդեց աշխատել մի քանի բարձրակարգ հաճախորդների հետ ՝ տրամադրելով անհատականացված ճաշկերույթներ, որոնք առաջնահերթություն են տալիս ճաշակին, առողջությանը և ներկայացմանը ։ Անկախ այն բանից ՝ նորարարական բույսերի վրա հիմնված ուտեստներ ստեղծելը, թե բազմապրոֆիլ կերակուրներ պատրաստելը, ես պրոֆեսիոնալիզմ, ստեղծագործական մոտեցում և մանրուքների նկատմամբ ուշադրություն եմ դարձնում յուրաքանչյուր ճաշի փորձառության ։ Թույլ տվեք մասնավոր խոհարարի շքեղությունը բերել ձեր Airbnb այցին:

Շեֆ խոհարար

Մասնավոր ճաշկերույթի փորձառություն, որը կազմակերպվում է շեֆ - խոհարար Նեյսիի կողմից

15 տարվա փորձ ՝ կենտրոնանալով հարմարավետ սննդի վրա ՝ ես պատրաստում եմ հայտնի մարդկանց և բացառիկ միջոցառումներ ։ Տատիկս վերապատրաստել է ինձ, և ես կատարելագործեցի իմ հմտությունները Իլինոյսի արվեստի ինստիտուտում ։ Ես նաև հիմնադրել եմ MeMa - ի Southern Hospitality և Chef Neicy Flavor ընկերությունը ։

Շեֆ խոհարար

Լոս Անջելես

Ուրախ խոհարարություն Մորգանի կողմից

20 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ յուրահատուկ ճաշելու փորձառություններ ստեղծելու մեջ ՝ կենտրոնանալով որակյալ բաղադրիչների վրա ։ Ես պատրաստել եմ բազմաթիվ հիանալի խոհարարների և ֆանտաստիկ ռեստորաններում: Ես վարում եմ իմ սեփական ընկերությունը ՝ առաջարկելով մասնավոր խոհարարի փորձառություններ, գինու համադրություններ և պիկնիկներ ։

Շեֆ խոհարար

Համեղ ճաշկերույթ Դիլանի կողմից

5 տարվա փորձ, որով զբաղվում եմ թարմ, համադամասերական սնունդ բերելով ձեր սեղանին ։ Ես սովորել եմ Լոս Անջելեսի լավագույն խոհարարների ընտանիքում ։ Ես խոհարարական գիրք եմ գրել սննդի խանգարումներ ունեցող երեխաների համար ։

Շեֆ խոհարար

Իտալական բարձր ուղեվարձ ՝ Ջոիի կողմից

Ես Ջոին եմ ՝ Լոս Անջելեսում գործող մասնավոր խոհարար, որը մասնագիտացած է իտալական խոհանոցի ոլորտում ։ Իմ խոհարարական ճանապարհորդությունը սկսվեց Լոս Անջելեսի Լե Կորդոն Բլուում, որտեղ ես սովորեցի ստեղծագործական մոտեցում ցուցաբերել բարդ բաղադրատոմսերի մեջ ։ Ընտանիքիս երկու կողմերում իտալական ժառանգություն ունենալով ՝ ես ամեն տարի մեկնում եմ Իտալիա ՝ խորացնելու իմ փորձը ։ Որպես մասնավոր խոհարար իմ 10 տարիների ընթացքում ես ծառայել եմ մի շարք հաճախորդների ՝ հայտնի մարդկանցից մինչև ավելի խանդավառություն, և անհամբեր սպասում եմ ձեր տուն բերել բարձրորակ բաղադրիչներով նրբաճաշակ ուտեստներ ։

Շեֆ խոհարար

Շեֆ խոհարարի ճաշացանկեր Ռիկարդոյի կողմից

14 տարվա փորձը համատեղում եմ խոհարարական հմտությունը նուրբ բաղադրիչների և կայուն զարգացման խորը գնահատման հետ ։ Ես գաստրոնոմիայի աստիճան եմ ստացել Բրազիլիայի UNIVALI - ում ։ Ես պատրաստել եմ կինոպրոդյուսերների, ֆուտբոլիստների և միլիարդատեր ներդրողների համար ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Կալի Միջերկրածովյան ՝ Լիզայի կողմից

Ես տեղացի մասնավոր հայտնի խոհարար եմ, աշխատել եմ Էլիսոն Հոլկերի, Սեբաստիան Սթենի և մասնավոր հատվածի այլ հաճախորդների հետ ։ Ես սկսեցի իմ մասնավոր խոհարարի ծառայությունները Մալիբու լողափի վերականգնման տանը ։ Այնտեղ ես վերաիմաստավորեցի իմ բաղադրատոմսերից շատերը ՝ նրանց ցածր գլիկեմիկ սննդակարգին հետևելու համար ։ Ես ընդգրկվել եմ նրանց շեֆ խոհարարի և խոհարարական ուսուցչի շարքերում ։ Իմ տեղը միջերկրածովյան սնունդն ու խմորեղենն է ։

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 տարվա փորձով ես երրորդ սերնդի կալիֆոռնիացի եմ, որը համադրում է արևմտյան ափի բաղադրիչները համաշխարհային համեմունքների հետ ։ Ես սովորեցի մայրիկից և տատիկից, այնուհետև ՝ մարզվելով և իմ բիզնեսը վարելով ։ Ես հաղթել եմ Food Network - ի խոհարարական մրցույթում և ծառայել եմ Ռիհաննային, Սթիվի Ուոնդերին և այլն ։

Ստեղծագործական աղանդեր և սեզոնային ճաշացանկեր խոհարար Սողոմոնի կողմից

16 տարվա փորձը մասնագիտանում եմ փոքր սննդի բիզնեսի համար նորարարական բաղադրատոմսերի և ուտեստների մշակման գործում ։ Ես ավարտել եմ Ամերիկայի խոհարարական ինստիտուտը ։ Ես կենտրոնանում եմ սննդի փոքր բիզնեսի հետազոտությունների և զարգացման վրա ։

Տան շքեղ ճաշկերույթ Ty - ի կողմից

Ես մասնավոր խոհարար եմ և ունեմ ավելի քան մեկ տասնամյակի փորձառություն ՝ Կալիֆոռնիայում ընտանիքների, ստեղծագործողների և սննդի սիրահարների համար անհատականացված ճաշկերույթներ ստեղծելով ։ Իմ խոհարարությունն արմատավորված է Հարավից, Կարիբյան ավազանից, Լատինական Ամերիկայից և դրանից դուրս գտնվող բազմամշակութային ֆյուժնների մեջ ։ Ես իմ անունը կառուցել եմ բերանի միջոցով ՝ խոհարարություն այն հաճախորդների համար, որոնք տարեցտարի ինձ հրավիրում են ամեն ափսեի մեջ եղած կապի և հոգատարության պատճառով: Ինչո ՞ վ է ինձ տարբերվում Ես ոչ միայն խոհարարություն եմ պատրաստում, ես զգացողությունը թարգմանում եմ սննդի: Լինի դա հարմարավետություն, տոնակատարություն կամ նոստալգիա, ես հպում եմ ճաշի հուզական կողմին ։ Ես հյուրընկալել եմ ամեն ինչ ՝ սկսած մտերմիկ ծննդյան օրերից մինչև բացօթյա ուտեստներ և մասնավոր ընթրիքներ, և յուրաքանչյուրին վերաբերվում եմ այնպես, ասես դա իմ ամենակարևորն է ։ Եթե երբևէ ցանկացել եք մի խոհարարի, որն իրեն ընտանիքի պես է զգում և պատրաստում է այնպես, ինչպես ապրել է ամենուր, որտեղ սիրում եք,

Ընթրիք Յոհաննայի կողմից

Ես Յոհաննան եմ ՝ խոհարար, որը սիրում է անհատականացված, բազմազգ ճաշկերույթի պահեր ստեղծել, որտեղ յուրաքանչյուր խայթոց արթնացնում է զգայարանները ։ Ունենալով բարձրակարգ սննդի ոլորտում 20 տարվա փորձ ՝ ես հայտնի եմ հարուստ, բարդ համերով, ինչպիսիք են իմ իսկական մեքսիկական մոլե պոբլանոն ՝ մանրուքների նկատմամբ մանրակրկիտ ուշադրությամբ: Լինի դա բույրերը, շրջակա միջավայրը կամ երաժշտությունը, ես կենտրոնանում եմ այնպիսի մթնոլորտ ստեղծելու վրա, որտեղ յուրաքանչյուր տարր աշխատում է միասին ՝ ճաշը բարձրացնելու համար: Հարմարավետ, աղոտ լուսավորված կարգավորումից մինչև համադրված ընտրացանկ ՝ յուրաքանչյուր մանրուք մտածված է ։ Խոհարարական արվեստի նկատմամբ սիրով և անթերի սպասարկման հանձնառությամբ ՝ ես ուրախ եմ ձեր հատուկ կերակուրը հարմարեցնել ձեր նախասիրություններին ՝ թողնելով անմոռանալի ճաշկերույթ ։

Առողջ սեզոնային ընթրիք սննդային խոհարար Քեյթի հետ

4 տարվա փորձ ունեմ առողջության համար աջակցող կերակուրներ պատրաստելու 4 տարվա փորձ ՝ Լոս Անջելեսի հաճախորդներին բուժելու համար ։ Ես ամբողջական առողջապահական մարզիչ եմ, որը հավաստագրված է Ինտեգրատիվ սնուցման ինստիտուտի կողմից ։ Food Network - ի «Chopped» չեմպիոնը և մրցաշարի եզրափակիչը ։

Կրեատիվ նեապոլիտանական ուտեստներ Բրեդիի կողմից

Ես բարգավաճում եմ, որպեսզի մարդիկ իրենց հարմարավետ զգան ՝ միաժամանակ տրամադրելով ստեղծագործական ճաշացանկեր և փորձառություններ ։ Ես կատարել եմ իմ խոհարարական հմտությունները և ՛ խոհանոցներում, և ՛ բարձր ճնշման միջոցառման միջավայրում ։ Ես գործարկել եմ շարժական նեապոլիտանական խոհանոցի հայեցակարգ, որը պատրաստում է հիշարժան ուտեստներ, մասնավոր հանրային սննդի բիզնես, ինչպես նաև միջոցառումների լայնածավալ ծառայություններ ։ Թույլ տվեք ձեզ տանել համեղ և սննդարար ճանապարհորդության ։

Համաշխարհային խոհարարական ճամփորդություններ Շիեյայի կողմից

10 տարվա փորձ ես ավելի քան մեկ տասնամյակ ստեղծել եմ մասնագիտացված ուտեստներ բազմազան ազդեցություններից ։ Ես վերապատրաստվել եմ Նոբուում, ինչպես նաև Վոլֆգանգ Փաքում ։ Ես հաղթեցի Food Network - ի սուպերմարկետների Stakeout Season 6 - ում և հայտնվեցի Gastronauts - ում ։

Կարիբյան - եվրոպական ֆյուժն ճաշկերույթ Պաոլայի կողմից

7 տարվա փորձ ես պատրաստում եմ մասնավոր հաճախորդների համար ՝ համադրելով Կարիբյան ավազանի արմատները համաշխարհային համերի հետ: Ես սովորեցի պատրաստել մայրիկից և կես դրույքով ՝ դեռահաս տարիքում ։ Ես ստեղծում եմ աչքի ընկնող թխվածք և բազմամշակութային խոհանոց ։

Պաոլայի հյուսիս - արևելքում ոգեշնչված մասնավոր ճաշկերույթ

9 տարվա փորձի ընթացքում ստեղծել եմ իմ խոհարարական հմտությունները զբոսանավի կանոնադրությունների և մասնավոր ընթրիքների ընթացքում ։ Բացի դասերի մասնակցելուց, ես իմ հմտությունները կատարել եմ զբոսանավի կանոնադրությունների և մասնավոր ընթրիքների միջոցով ։ Ես զբոսանավերով նավարկելիս պատրաստել եմ ուտեստներ մի շարք հյուրերի համար ։

Jazzed - up դասականներ Jasmin - ի կողմից

10 տարվա փորձ, որը տիրապետում եմ հյուրընկալությանն ու կատարմանը մասնավոր ճաշկերույթում ։ Ես ունեմ Կեսյեի խոհարարական ինստիտուտի խոհարարական ինստիտուտի խոհարարական կոչում ։ Ես սովորեցնում եմ ապագա խոհարարներին, ինչը իմ ամենահպարտ ձեռքբերումն է ։

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 տարվա փորձ Իմ ուշադրության կենտրոնում. հարավային խոհարարության հոգեհարազատ ավանդույթները ՝ ճշգրիտ ֆրանսիական տեխնիկայով: Ես ունեմ խոհարարական կերպարվեստի կոչում Le Cordon Bleu խոհարարական արվեստի քոլեջից, որը զուգորդվում է նշանավոր Մորթհաուս քոլեջի բիզնեսի կառավարման աստիճանի հետ: Ես օգնեցի ռեստորանային խմբին ձեռք բերել 85% ագարակից սեղան բաղադրիչներ և սննդի ծախսերը պահել 20%- ից ցածր: Այժմ ես մասնավոր խոհարար եմ, որը հոգում է ձեր կարիքները ։ Իմ մասնագիտությունն է ՝ ձեր նախասիրությունը ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ