Ռեստորան

Tarihi Kalkanoğlu Pilavcısı

7 տեղացիներ խորհուրդ են տալիս,

Տեղացիներից խորհուրդները

Büşra Nur
September 3, 2018
speciality: rice with fired meat and to drink: komposto (stewed fruits) or ayran
Turaç
October 26, 2021
Absolutely insane place for pilav, rice, with slow-cooked beans and kavurma (slow-cooked meat) with some great pickles and ayran (yogurt drink). Old, authentic, and one of my favs.

Յուրահատուկ զբաղմունքներ մերձակայքում

Բոսֆորի զբոսանավային շրջագայություն գինու և երաժշտության հետ
Շրջայց ստամբուլյան պրոֆեսիոնալ լուսանկարչի հետ
Ձեր առաջին օրը Ստամբուլում

Տեղացիները խորհուրդ են տալիս նաեւ

Տեղադրություն
16/A Ayhan Işık Sk.
İstanbul