
Airbnb սերվիսներ
Neuilly-sur-Seine․ շեֆ խոհարարներ
Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։
Neuilly-sur-Seine․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Ֆրանսիական ֆյուժն խոհանոց Կիրիլի կողմից
10 տարվա փորձ Ես կյանքի փոփոխություն եմ կատարում MasterChef - ի շնորհիվ և բացում եմ իմ ռեստորանը: Ես վերապատրաստվում եմ HACCP - ում ։ 2019 թվականին մեդալ նվաճեցի Ճապոնիայի Օսակա քաղաքում գտնվող G20 խոհարարների համաշխարհային թագավորի գագաթնաժողովում ։

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Մասնավոր խոհարար ՝ ժամանակակից ֆրանսիական և իտալական խոհանոց
Ես ինքնաշեն խոհարար եմ և սիրում եմ ոգեշնչող խոհարարություն ՝ իմ ծագման խաչմերուկում, իմ կիրքն ու տատիկս, որոնք մխիթարում են հոգու սնունդը ։ CAP - ով (Պրոֆեսիոնալ կոմպետենցիայի վկայական) գերազանցությամբ ավարտելով Ecole hôtelière Paris Drouant - ը ՝ ես ոգեշնչում եմ աշխարհի ամենանշանավոր խոհարարական մեթոդների և ավանդական ու ժամանակակից իտալական բաղադրատոմսերի միջև ։

Շեֆ խոհարար
Ֆրանսիական ոգեշնչված մասնավոր ճաշկերույթ Simplice - ի կողմից
15 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր փարիզյան ռեստորաններում ՝ նախքան իմ մասնավոր ճաշի ծառայությունը գործարկելը ։ Ես վերապատրաստվել եմ Փարիզում ՝ ձեռք բերելով ֆրանսիական խոհանոցի փորձ ։ Ես կազմակերպում և կազմակերպում եմ յուրահատուկ միջոցառումներ ՝ մտերմիկ հավաքույթներից մինչև մեծ տոնակատարություններ ։

Շեֆ խոհարար
Մասնավոր շեֆ խոհարարի փորձառություններ, որը վերաիմաստավորում է Ախիլը
15 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ նուրբ ճաշկերույթների և համաշխարհային խոհանոցների, այդ թվում ՝ սկանդինավյան, հնդկական և ճապոնական խոհանոցներում ։ Ես վերապատրաստվել եմ այնպիսի խոհարարների ներքո, ինչպիսիք են Ռենե Ռեդզեպին, Պասկալ Բարբոտը և Մագնուս Էկը ։ Ես համագործակցել եմ այնպիսի հայտնի եվրոպացի խոհարարների հետ, ինչպիսիք են Ռենե Ռեդզեպին, Պասկալ Բարբոտը և Մագնուս Էկը ։

Շեֆ խոհարար
Ավանդական իտալական խոհարարություն Դանիելի կողմից
19 տարվա փորձով աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես սովորել եմ Հռոմի հյուրանոցային դպրոցում և 80/100 - ով ստացել եմ Bac Pro ։ Ես օգնեցի ստանալ 2015 թվականին Լոնդոնի լավագույն իտալական ռեստորանի տիտղոսը ։

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Մարիոնի խոհարարական ճամփորդությունը
10 տարվա փորձ, որը 2015 թվականից պատրաստում եմ Փարիզում և մոտակա արվարձաններում ։ Ես ունեմ իրավագիտության և քաղաքագիտության մագիստրոսի կոչում և խոհանոց ։ Մեկ առաջարկի համար քողարկված մեքսիկական տակերիա կազմակերպեցի ։
Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Սնուցող գուրման ՝ Բորիսի կողմից
9 տարվա փորձ Ես առաջարկում եմ հարմարեցված ծառայություններ Իլ դը - Ֆրանս քաղաքում պրոֆեսիոնալ միջոցառումների համար ։ Վերապատրաստում եմ անցել հանրային սննդի և հյուրընկալության կառավարման ոլորտում ։ Ես աշխատել եմ այնպիսի ընկերություններում, ինչպիսիք են RATP - ն, Claudie Pierlot - ը, Chanel - ը, SNCF - ը, Deezer - ը ։

Ֆրանսիական սնունդ ՝ Ջեֆի կողմից
20 տարվա փորձ Մասնավոր տան խոհարար, ես պատրաստել եմ ինտերիերի դիզայների համար Vosges - ում: Ես վերապատրաստվել եմ խոհարարական, խմորեղենի և շերտավարագույրների կառավարման ոլորտում ։ Ես շեֆ խոհարար և խմորեղենի խոհարար էի անվանի հաստատություններում ։

Անհատականացված ընտրացանկ ՝ Դոուենսոնի կողմից
15 տարվա փորձ Համագործակցություն պրեմիում տների և VIP հանրային սննդի ծառայության հետ ։ Ես ուժեղ կենսագրություն ունեմ խոհարարության ոլորտում ։ Ես խոհարարական միջոցառումներ եմ կազմակերպել Parc des Princes - ում և համագործակցել եմ ապրանքանիշերի հետ ։

Համաշխարհային համեր Պրրանայի կողմից
5 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր խոհանոցներում ՝ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններից մինչև հանրային սննդի կետեր ։ Շոկոլադե կոնֆետից մինչև pâtisserie ՝ ես հմտություններ եմ ձեռք բերել տարբեր խոհարարական միջավայրում ։ Ես աշխատում էի Միշլենի աստղանիշով ռեստորանում ՝ իմ հմտությունները կատարելով արագ զարգացող միջավայրում ։

Ժամանակակից ֆրանսիական խոհանոց ՝ Լորանի կողմից
20 տարվա փորձով առաջարկում եմ ժամանակակից և ավանդական ֆրանսիական խոհանոցի խառնուրդ ՝ իսկությամբ և ստեղծագործական մոտեցմամբ ։ Ես սովորեցի Քրիստոֆ Միչալակի, Թիերի Մարքսի և Կիրիլ Լինյակի հետ ։ Ես հաճախ կիսվում եմ ազգային հեռուստատեսային ցանցի խոհարարական շոուների վերաբերյալ իմ խոհարարական հմտություններով ։

Դասական ֆրանսիական ճաշկերույթ Ժանի կողմից
8 տարվա փորձ եմ վերապատրաստվել Tour d'Argent - ում և Le Meurice - ում ՝ հետագայում դառնալով մասնավոր խոհարար ։ Ես մարզվել եմ Յաննիկ Ալլենոյի ՝ տարածաշրջանային նորարարության վարպետ Յաննիկ Ալլենոյի հետ ։ Ես աշխատել եմ պատմական փարիզյան ռեստորանում ՝ Tour d'Argent - ում ։

A la table par May
Խոհարարության միջոցով լավ բաներով կիսվելու խանդավառությամբ հրավիրում եմ ձեզ իսկական համադամասերական ճամփորդության ՝ պատրաստված իսկական և սեզոնային համերից ։ Իմ խոհարարական արկածը սկսվեց Փարիզի հյուրանոցային դպրոցում, նախքան շարունակելը բիստրոնոմիական ռեստորանում: Այդ ժամանակ ես որոշեցի ծաղկել ՝ տարբեր հաստատություններում իմ ստեղծագործական մոտեցումն անվճար պարգևելու համար ։ Ի ՞ նչն է ինձ մղում ։ Ապրանքի հանդեպ սերը, փոխանցման հաճույքը և համարձակ ու ներդաշնակ համաձայնագրերի որոնումը ։ Ես մեծապես կարևորում եմ արտադրողների հետ ուղիղ հեռարձակումը ՝ սեզոնային, տեղական և բովանդակալից խոհանոցի միջոցով նրանց արտադրանքը բարելավելու և բարելավելու համար ։ Ցանկացողների համար ես ուղեկցում եմ իմ մանրակրկիտ ընտրված գինու ուտեստները ՝ գինու արդար և զարմանալի համադրություններ ստեղծելու համար ։

Պատրիկի համաշխարհային համերը
5 տարվա փորձով ես իմ սեփական միջազգային կեղծ խոհարարական տեսանկյունն եմ բերում իմ պատրաստած յուրաքանչյուր կերակուրին: Ինքնակրթության միջոցով սովորեցի բազմազան խոհարարական ավանդույթներ ։ Ես բազմամշակութային մոտեցում եմ ցուցաբերում խոհարարությանը ՝ բարելավելով հյուրերի հետ շփվելու իմ հնարավորությունը ։

Մանոնի էկոլոգիապես անվնաս բուսական խոհանոց
13 տարվա փորձով աշխատել եմ հայտնի խոհարարների մոտ, աշխատել եմ տարբեր միջոցառումների վրա և այժմ վարում եմ իմ սեփական ընկերությունը ։ Ես մշտապես աշխատում եմ իմ գիտելիքներն ու կարողությունները հարստացնելու վրա ՝ որպես շեֆ ։ Ես հնարավորություն ունեցա աշխատելու հանրահայտ ֆրանսիացի խոհարարի հետ Հերմեսի համար հատուկ միջոցառման ժամանակ ։

Ջերմ և համեղ ճաշ ՝ Cam - ի կողմից
6 տարվա փորձ եմ աշխատել ավանդական ռեստորաններում և որպես մասնավոր խոհարար ՝ սպասարկելով տարբեր միջոցառումների ։ Ես ուսումնասիրել եմ հյուրընկալության և սննդի արվեստը Փարիզի École Hôtelière - ում ։ Ես վարում եմ իմ սեփական բիզնեսը ՝ անմիջականորեն աշխատելով հաճախորդների հետ ՝ համեղ խոհարարական փորձառություններ ստեղծելու համար ։

Ավանդական ֆրանսիական ճաշացանկ Ashiq - ի կողմից
11 տարվա փորձ Ռեստորանային ոլորտում կառուցված հիմնադրամով այժմ աշխատում եմ որպես անձնական խոհարար ։ Ես ավարտեցի իմ ուսումը Լոնդոնում, նախքան տարբեր ռեստորաններում իմ հմտությունները ստանալը: Ես պատրաստել եմ անվանի հյուրերի լայն շրջանակի համար ։

Շուկայի խնջույքը ՝ ըստ Or - ի
10 տարվա փորձ Հյուսիսային Աֆրիկայի լավագույն փարիզյան ռեստորաններում և խոհարարական ժառանգության ոլորտում ։ Վերապատրաստվել է Լևանտին, Միջերկրական ծովում և հյուսիսաֆրիկյան խոհարարական տեխնիկայում ։ Վարորդական խոհանոցներ Փարիզի Միզնոնում, Շուկում և Դալիայում ։
Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից
Տեղացի մասնագետներ
Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով
Որակի համար ընտրված
Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը
Գերազանցության պատմություն
Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ
Neuilly-sur-Seine․ ուսումնասիրեք ավելի շատ սերվիսներ
Այլ սերվիսներ
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Փարիզ
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Լոնդոն
- Լուսանկարիչներ Ամստերդամ
- Լուսանկարիչներ Բրյուսել
- Լուսանկարիչներ Lyon
- Լուսանկարիչներ Strasbourg
- Լուսանկարիչներ Geneva
- Լուսանկարիչներ Annecy
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ City of Westminster
- Լուսանկարիչներ City of London
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Chamonix
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ London Borough of Camden
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ London Borough of Islington
- Լուսանկարիչներ London Borough of Hackney
- Լուսանկարիչներ Փարիզ
- Լուսանկարիչներ Լոնդոն
- Անձնական մարզիչներ Lyon
- Լուսանկարիչներ City of Westminster
- Անձնական մարզիչներ City of London
- Դիմահարդարում Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Լուսանկարիչներ Chamonix
- Մերսում London Borough of Camden
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Islington