
Airbnb սերվիսներ
Boulogne-Billancourt․ շեֆ խոհարարներ
Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։
Boulogne-Billancourt․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Ժամանակակից ֆրանսիական և իտալական ճաշացանկ ՝ Maxime - ի կողմից
Ես ինքնաշեն խոհարար եմ և սիրում եմ ոգեշնչող խոհարարություն ՝ իմ ծագման խաչմերուկում, իմ կիրքն ու տատիկս, որոնք մխիթարում են հոգու սնունդը ։ CAP - ով (Պրոֆեսիոնալ կոմպետենցիայի վկայական) գերազանցությամբ ավարտելով Ecole hôtelière Paris Drouant - ը ՝ ես ոգեշնչում եմ աշխարհի ամենանշանավոր խոհարարական մեթոդների և ավանդական ու ժամանակակից իտալական բաղադրատոմսերի միջև ։

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Համաշխարհային համեր Պրրանայի կողմից
5 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր խոհանոցներում ՝ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններից մինչև հանրային սննդի կետեր ։ Շոկոլադե կոնֆետից մինչև pâtisserie ՝ ես հմտություններ եմ ձեռք բերել տարբեր խոհարարական միջավայրում ։ Ես աշխատում էի Միշլենի աստղանիշով ռեստորանում ՝ իմ հմտությունները կատարելով արագ զարգացող միջավայրում ։

Շեֆ խոհարար
Շուկայի խնջույքը ՝ ըստ Or - ի
10 տարվա փորձ Հյուսիսային Աֆրիկայի լավագույն փարիզյան ռեստորաններում և խոհարարական ժառանգության ոլորտում ։ Վերապատրաստվել է Լևանտին, Միջերկրական ծովում և հյուսիսաֆրիկյան խոհարարական տեխնիկայում ։ Վարորդական խոհանոցներ Փարիզի Միզնոնում, Շուկում և Դալիայում ։

Շեֆ խոհարար
Պարզապես ֆրանսերեն ՝ Մեյլիսի կողմից
6 տարվա փորձ Ստեղծել ճաշելու փորձառություններ, որոնք միավորում են մարդկանց, իմ կիրքն է ։ 2019 թվականին ես իմ խոհարարական հմտությունները կատարեցի L'Atelier des Chefs - ում ։ Համեղ, հաճելի և հյուրերին ուրախացնող կերակուրներ պատրաստելը ուրախություն է պարգևում ինձ ։

Շեֆ խոհարար
Փարիզ
Ֆրանսիական սնունդ ՝ Ջեֆի կողմից
20 տարվա փորձ Մասնավոր տան խոհարար, ես պատրաստել եմ ինտերիերի դիզայների համար Vosges - ում: Ես վերապատրաստվել եմ խոհարարական, խմորեղենի և շերտավարագույրների կառավարման ոլորտում ։ Ես շեֆ խոհարար և խմորեղենի խոհարար էի անվանի հաստատություններում ։

Շեֆ խոհարար
Մասնավոր ճաշկերույթ Michelin - ի աստղերով խոհարարի կողմից
15 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ յուրահատուկ ուղեվարձի մեջ ՝ կենտրոնանալով կայունության և սեզոնայնության վրա ։ Ես վերապատրաստվել եմ Տոկիոյում ՝ տիրապետելով սուշիի պատրաստման արվեստին, ինչպես նաև վերապատրաստվել եմ Fäviken - ում ։ Ես վարեցի խոհանոցը Mandarin Oriental - ում ՝ ստեղծելով նորարարական ուտեստներ, որոնք ուրախացնում էին հյուրերին ։
Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Ժամանակակից ֆրանսիական խոհանոց ՝ Լորանի կողմից
20 տարվա փորձով առաջարկում եմ ժամանակակից և ավանդական ֆրանսիական խոհանոցի խառնուրդ ՝ իսկությամբ և ստեղծագործական մոտեցմամբ ։ Ես սովորեցի Քրիստոֆ Միչալակի, Թիերի Մարքսի և Կիրիլ Լինյակի հետ ։ Ես հաճախ կիսվում եմ ազգային հեռուստատեսային ցանցի խոհարարական շոուների վերաբերյալ իմ խոհարարական հմտություններով ։

Դասական ֆրանսիական ճաշկերույթ Ժանի կողմից
8 տարվա փորձ եմ վերապատրաստվել Tour d'Argent - ում և Le Meurice - ում ՝ հետագայում դառնալով մասնավոր խոհարար ։ Ես մարզվել եմ Յաննիկ Ալլենոյի ՝ տարածաշրջանային նորարարության վարպետ Յաննիկ Ալլենոյի հետ ։ Ես աշխատել եմ պատմական փարիզյան ռեստորանում ՝ Tour d'Argent - ում ։

Սնուցող գուրման ՝ Բորիսի կողմից
9 տարվա փորձ Ես առաջարկում եմ հարմարեցված ծառայություններ Իլ դը - Ֆրանս քաղաքում պրոֆեսիոնալ միջոցառումների համար ։ Վերապատրաստում եմ անցել հանրային սննդի և հյուրընկալության կառավարման ոլորտում ։ Ես աշխատել եմ այնպիսի ընկերություններում, ինչպիսիք են RATP - ն, Claudie Pierlot - ը, Chanel - ը, SNCF - ը, Deezer - ը ։

Սեզոնային ֆրանսիական խոհանոց խոհարար Լյուսիի հետ
8 տարվա փորձ Կրեատիվ խոհարարություն ՝ նրբաճաշակ, սեզոնային խոհանոցում ՝ օգտագործելով տեղական ֆրանսիական արտադրանքներ, որոնք սովորել եմ ճամփորդելիս գործնական փորձի միջոցով, մասնավորապես ՝ Պոլինեզիայում ։ Ես մասնագիտանում եմ նրբաճաշակ և սեզոնային խոհանոցում ՝ օգտագործելով տեղական ֆրանսիական արտադրանքներ ։

Աֆրո - կարիբյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Ջոնաթանի կողմից
8 տարվա փորձով բարձրակարգ խոհարարություն եմ բերում հաճախորդներին և առաջարկում եմ խորհրդատվական ծառայություններ ՝ նրբաճաշակ ճաշկերույթը բարձրացնելու համար ։ Նախքան Միացյալ Թագավորությունում և Փարիզում հորիզոններն ընդլայնելը վերապատրաստվել եմ Գվադելուպայում ։ Ես իմ արհեստը կատարեցի լավագույն շքեղ հյուրանոցներում, ինչպիսիք են The Peninsula - ը և Plaza Athénée - ն:

Իսկական ֆրանսիական խոհանոց ՝ Էգլանտինի կողմից
8 տարվա փորձ Ես շեֆ խոհարար եմ, որը մասնագիտացած է թարմ և սեզոնային ֆրանսիական խոհանոցի մեջ և նախընտրում եմ օրգանականը ։ Ես իմ հմտությունները կատարեցի Փարիզի Լե Դեսնոյեզում և վաստակեցի CAP Cuisine - ի դիպլոմ ։ Նախքան խոհանոցում կարիերաս սկսելը աշխատել եմ Ալեն Դուկասեի խոհարարական հրատարակչության ոլորտում ։

Ավանդական ֆրանսիական ճաշացանկ Ashiq - ի կողմից
11 տարվա փորձ Ռեստորանային ոլորտում կառուցված հիմնադրամով այժմ աշխատում եմ որպես անձնական խոհարար ։ Ես ավարտեցի իմ ուսումը Լոնդոնում, նախքան տարբեր ռեստորաններում իմ հմտությունները ստանալը: Ես պատրաստել եմ անվանի հյուրերի լայն շրջանակի համար ։

Բարձր գույնի ՝ Սայմոնի կողմից
10 տարվա փորձ Վերապատրաստվել է 2 աստղանի ռեստորանային խոհարարների հետ ։ Ես ձեռք եմ բերել իմ բակալավրիատը և BTS - ը 5 տարի սովորելուց հետո: Ես հնարավորություն ունեցա իմ խոհանոցը կիսելու մեծ նորաձևության տների հետ ։

Միջերկրածովյան նորարարական խոհանոց Լաուրայի կողմից
18 տարվա փորձ Իմ հիմնական նպատակն է ստեղծել սեզոնային, էկոլոգիապես անվնաս և տեղական աղբյուրներով ուտեստներ ։ Իմ խոհարարական հմտությունները ձևավորվել են իմ համաշխարհային ճանապարհորդությունների և գործնական փորձի շնորհիվ ։ Սննդի նկատմամբ իմ սերը տանում է ինձ Եվրոպա, որտեղ սկսնակ խոհարարները ոգեշնչում են իմ նորարարական ճաշացանկերը:

Ճաշակի ճամփորդություն Լաուրայի կողմից
14 տարվա փորձ Ես մասնավոր խոհարար եմ, որը մասնագիտացած է միջերկրածովյան, ասիական և ֆրանսիական խոհանոցներում ։ Կենտրոնացեք սնուցման, սննդի միտումների և հատուկ սննդակարգերի վրա ։ Ես գուրման եմ ՝ անհագ հետաքրքրությամբ և սննդի ու գինու մասին խորը գիտելիքներով ։

Մասնավոր շեֆ խոհարարի փորձառություններ, որը վերաիմաստավորում է Ախիլը
15 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ նուրբ ճաշկերույթների և համաշխարհային խոհանոցների, այդ թվում ՝ սկանդինավյան, հնդկական և ճապոնական խոհանոցներում ։ Ես վերապատրաստվել եմ այնպիսի խոհարարների ներքո, ինչպիսիք են Ռենե Ռեդզեպին, Պասկալ Բարբոտը և Մագնուս Էկը ։ Ես համագործակցել եմ այնպիսի հայտնի եվրոպացի խոհարարների հետ, ինչպիսիք են Ռենե Ռեդզեպին, Պասկալ Բարբոտը և Մագնուս Էկը ։

Խմորեղենի գերազանցություն ՝ Ադրիենի կողմից
10 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ ֆրանսիական խոհանոցում, աշխատել եմ Michelin - ի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես հարգեցի իմ հմտությունները La Table du Boisniard & Têtedoie - ում ։ Ես ղեկավարում եմ «Maxim's »- ի խմորեղենի թիմը ՝ աղանդեր ստեղծելով հանրահայտ ռեստորանի համար ։ Վայելեք ինձ հետ ընտանեկան ճաշ կամ ռոմանտիկ ընթրիք անմիջապես ձեր տարածքում:
Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից
Տեղացի մասնագետներ
Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով
Որակի համար ընտրված
Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը
Գերազանցության պատմություն
Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ
Boulogne-Billancourt․ ուսումնասիրեք ավելի շատ սերվիսներ
Այլ սերվիսներ
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Փարիզ
- Մասնավոր շեֆ խոհարարներ Լոնդոն
- Լուսանկարիչներ Ամստերդամ
- Լուսանկարիչներ Բրյուսել
- Լուսանկարիչներ Lyon
- Լուսանկարիչներ Geneva
- Անձնական մարզիչներ City of Westminster
- Լուսանկարիչներ City of London
- Անձնական մարզիչներ Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Լուսանկարիչներ Chamonix
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Camden
- Լուսանկարիչներ London Borough of Islington
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Hackney
- Լուսանկարիչներ London Borough of Hammersmith and Fulham
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Tower Hamlets
- Լուսանկարիչներ London Borough of Lambeth
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Southwark
- Անձնական մարզիչներ London Borough of Wandsworth
- Լուսանկարիչներ London Borough of Lewisham
- Լուսանկարիչներ London Borough of Richmond upon Thames
- Լուսանկարիչներ Royal Borough of Greenwich
- Անձնական մարզիչներ Փարիզ
- Անձնական մարզիչներ Լոնդոն
- Լուսանկարիչներ City of Westminster