Airbnb սերվիսներ

Vincennes․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Vincennes․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Ֆրանսիական ֆյուժն խոհանոց Կիրիլի կողմից

10 տարվա փորձ Ես կյանքի փոփոխություն եմ կատարում MasterChef - ի շնորհիվ և բացում եմ իմ ռեստորանը: Ես վերապատրաստվում եմ HACCP - ում ։ 2019 թվականին մեդալ նվաճեցի Ճապոնիայի Օսակա քաղաքում գտնվող G20 խոհարարների համաշխարհային թագավորի գագաթնաժողովում ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Մասնավոր խոհարար ՝ ժամանակակից ֆրանսիական և իտալական խոհանոց

Ես ինքնաշեն խոհարար եմ և սիրում եմ ոգեշնչող խոհարարություն ՝ իմ ծագման խաչմերուկում, իմ կիրքն ու տատիկս, որոնք մխիթարում են հոգու սնունդը ։ CAP - ով (Պրոֆեսիոնալ կոմպետենցիայի վկայական) գերազանցությամբ ավարտելով Ecole hôtelière Paris Drouant - ը ՝ ես ոգեշնչում եմ աշխարհի ամենանշանավոր խոհարարական մեթոդների և ավանդական ու ժամանակակից իտալական բաղադրատոմսերի միջև ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Համաշխարհային համեր Պրրանայի կողմից

5 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր խոհանոցներում ՝ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններից մինչև հանրային սննդի կետեր ։ Շոկոլադե կոնֆետից մինչև pâtisserie ՝ ես հմտություններ եմ ձեռք բերել տարբեր խոհարարական միջավայրում ։ Ես աշխատում էի Միշլենի աստղանիշով ռեստորանում ՝ իմ հմտությունները կատարելով արագ զարգացող միջավայրում ։

Շեֆ խոհարար

Ջերմ և համեղ ճաշ ՝ Cam - ի կողմից

6 տարվա փորձ եմ աշխատել ավանդական ռեստորաններում և որպես մասնավոր խոհարար ՝ սպասարկելով տարբեր միջոցառումների ։ Ես ուսումնասիրել եմ հյուրընկալության և սննդի արվեստը Փարիզի École Hôtelière - ում ։ Ես վարում եմ իմ սեփական բիզնեսը ՝ անմիջականորեն աշխատելով հաճախորդների հետ ՝ համեղ խոհարարական փորձառություններ ստեղծելու համար ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Ֆրանսիական շեֆ ՝ անմոռանալի փորձառություն ստանալու համար

Իմ անունը Լիլա է, և ես 12 տարվա աշխատանքային փորձ ունեմ խոհարարական ոլորտում ։ Ավարտելով Ֆերանդիի գաստրոնոմիայի ինստիտուտը ՝ ես հնարավորություն ունեցա աշխատելու հեղինակավոր ռեստորաններում, բիստրոնոմիական հաստատություններում, ինչպես նաև որակյալ ֆրանսիական գարեջրատներում, որտեղ կատարելագործեցի իմ խոհարարական հմտությունները ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Մարիոնի խոհարարական ճամփորդությունը

10 տարվա փորձ, որը 2015 թվականից պատրաստում եմ Փարիզում և մոտակա արվարձաններում ։ Ես ունեմ իրավագիտության և քաղաքագիտության մագիստրոսի կոչում և խոհանոց ։ Մեկ առաջարկի համար քողարկված մեքսիկական տակերիա կազմակերպեցի ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Սեզոնային ֆրանսիական ճաշասենյակ Nabil

9 տարվա փորձը վերապատրաստվել է խոհարարների, այդ թվում ՝ Ռոմեն Ալինատի, Հելեն Դարրոզի և Ժյուլիեն Լե Կլոարեկի հետ ։ Ուսումնասիրել է կերպարվեստ ՝ նախքան Ֆրանսիայում գործնական խոհարարական ուսուցման անցնելը ։ Ես աշխատել եմ խոհարարներ Ռոմեն Ալինատի, Հելեն Դարրոզեի և Ժյուլիեն Լե Կլոարեկի հետ ։

Բույսերի վրա հիմնված հիացմունքներ շեֆ - խոհարար Մարիոնի կողմից

10 տարվա փորձ, որով սիրում եմ կիսվել խոհարարության նկատմամբ իմ սիրով և հատուկ ուտեստներ պատրաստել իմ հյուրերի հետ ։ Ես ավարտել եմ պրոֆեսիոնալ վերապատրաստման ծրագիրը (CAP Cuisine) 2015 թվականին ։ Ես պատրաստել եմ ավելի քան 900 հյուրի համար և եղել եմ գործընկեր խոհարար La Belle Assiette - ում (2015 - ից մինչև 2023 )։

Ավանդական իտալական խոհարարություն Դանիելի կողմից

19 տարվա փորձով աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես սովորել եմ Հռոմի հյուրանոցային դպրոցում և 80/100 - ով ստացել եմ Bac Pro ։ Ես օգնեցի ստանալ 2015 թվականին Լոնդոնի լավագույն իտալական ռեստորանի տիտղոսը ։

Ֆրանսիական սնունդ ՝ Ջեֆի կողմից

20 տարվա փորձ Մասնավոր տան խոհարար, ես պատրաստել եմ ինտերիերի դիզայների համար Vosges - ում: Ես վերապատրաստվել եմ խոհարարական, խմորեղենի և շերտավարագույրների կառավարման ոլորտում ։ Ես շեֆ խոհարար և խմորեղենի խոհարար էի անվանի հաստատություններում ։

Անհատականացված ընտրացանկ ՝ Դոուենսոնի կողմից

15 տարվա փորձ Համագործակցություն պրեմիում տների և VIP հանրային սննդի ծառայության հետ ։ Ես ուժեղ կենսագրություն ունեմ խոհարարության ոլորտում ։ Ես խոհարարական միջոցառումներ եմ կազմակերպել Parc des Princes - ում և համագործակցել եմ ապրանքանիշերի հետ ։

Դասական ֆրանսիական ճաշկերույթ Ժանի կողմից

8 տարվա փորձ եմ վերապատրաստվել Tour d'Argent - ում և Le Meurice - ում ՝ հետագայում դառնալով մասնավոր խոհարար ։ Ես մարզվել եմ Յաննիկ Ալլենոյի ՝ տարածաշրջանային նորարարության վարպետ Յաննիկ Ալլենոյի հետ ։ Ես աշխատել եմ պատմական փարիզյան ռեստորանում ՝ Tour d'Argent - ում ։

Ժամանակակից ֆրանսիական խոհանոց ՝ Լորանի կողմից

20 տարվա փորձով առաջարկում եմ ժամանակակից և ավանդական ֆրանսիական խոհանոցի խառնուրդ ՝ իսկությամբ և ստեղծագործական մոտեցմամբ ։ Ես սովորեցի Քրիստոֆ Միչալակի, Թիերի Մարքսի և Կիրիլ Լինյակի հետ ։ Ես հաճախ կիսվում եմ ազգային հեռուստատեսային ցանցի խոհարարական շոուների վերաբերյալ իմ խոհարարական հմտություններով ։

A la table par May

Խոհարարության միջոցով լավ բաներով կիսվելու խանդավառությամբ հրավիրում եմ ձեզ իսկական համադամասերական ճամփորդության ՝ պատրաստված իսկական և սեզոնային համերից ։ Իմ խոհարարական արկածը սկսվեց Փարիզի հյուրանոցային դպրոցում, նախքան շարունակելը բիստրոնոմիական ռեստորանում: Այդ ժամանակ ես որոշեցի ծաղկել ՝ տարբեր հաստատություններում իմ ստեղծագործական մոտեցումն անվճար պարգևելու համար ։ Ի ՞ նչն է ինձ մղում ։ Ապրանքի հանդեպ սերը, փոխանցման հաճույքը և համարձակ ու ներդաշնակ համաձայնագրերի որոնումը ։ Ես մեծապես կարևորում եմ արտադրողների հետ ուղիղ հեռարձակումը ՝ սեզոնային, տեղական և բովանդակալից խոհանոցի միջոցով նրանց արտադրանքը բարելավելու և բարելավելու համար ։ Ցանկացողների համար ես ուղեկցում եմ իմ մանրակրկիտ ընտրված գինու ուտեստները ՝ գինու արդար և զարմանալի համադրություններ ստեղծելու համար ։

Իսկական ֆրանսիական խոհանոց ՝ Էգլանտինի կողմից

8 տարվա փորձ Ես շեֆ խոհարար եմ, որը մասնագիտացած է թարմ և սեզոնային ֆրանսիական խոհանոցի մեջ և նախընտրում եմ օրգանականը ։ Ես իմ հմտությունները կատարեցի Փարիզի Լե Դեսնոյեզում և վաստակեցի CAP Cuisine - ի դիպլոմ ։ Նախքան խոհանոցում կարիերաս սկսելը աշխատել եմ Ալեն Դուկասեի խոհարարական հրատարակչության ոլորտում ։

Աֆրո - կարիբյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Ջոնաթանի կողմից

8 տարվա փորձով բարձրակարգ խոհարարություն եմ բերում հաճախորդներին և առաջարկում եմ խորհրդատվական ծառայություններ ՝ նրբաճաշակ ճաշկերույթը բարձրացնելու համար ։ Նախքան Միացյալ Թագավորությունում և Փարիզում հորիզոններն ընդլայնելը վերապատրաստվել եմ Գվադելուպայում ։ Ես իմ արհեստը կատարեցի լավագույն շքեղ հյուրանոցներում, ինչպիսիք են The Peninsula - ը և Plaza Athénée - ն:

Մանոնի էկոլոգիապես անվնաս բուսական խոհանոց

13 տարվա փորձով աշխատել եմ հայտնի խոհարարների մոտ, աշխատել եմ տարբեր միջոցառումների վրա և այժմ վարում եմ իմ սեփական ընկերությունը ։ Ես մշտապես աշխատում եմ իմ գիտելիքներն ու կարողությունները հարստացնելու վրա ՝ որպես շեֆ ։ Ես հնարավորություն ունեցա աշխատելու հանրահայտ ֆրանսիացի խոհարարի հետ Հերմեսի համար հատուկ միջոցառման ժամանակ ։

Շուկայի խնջույքը ՝ ըստ Or - ի

10 տարվա փորձ Հյուսիսային Աֆրիկայի լավագույն փարիզյան ռեստորաններում և խոհարարական ժառանգության ոլորտում ։ Վերապատրաստվել է Լևանտին, Միջերկրական ծովում և հյուսիսաֆրիկյան խոհարարական տեխնիկայում ։ Վարորդական խոհանոցներ Փարիզի Միզնոնում, Շուկում և Դալիայում ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ