Airbnb սերվիսներ

Saint-Maurice․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Saint-Maurice․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Ֆրանսիական ֆյուժն խոհանոց Կիրիլի կողմից

10 տարվա փորձ Ես կյանքի փոփոխություն եմ կատարում MasterChef - ի շնորհիվ և բացում եմ իմ ռեստորանը: Ես վերապատրաստվում եմ HACCP - ում ։ 2019 թվականին մեդալ նվաճեցի Ճապոնիայի Օսակա քաղաքում գտնվող G20 խոհարարների համաշխարհային թագավորի գագաթնաժողովում ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Մասնավոր խոհարար ՝ ժամանակակից ֆրանսիական և իտալական խոհանոց

Ես ինքնաշեն խոհարար եմ և սիրում եմ ոգեշնչող խոհարարություն ՝ իմ ծագման խաչմերուկում, իմ կիրքն ու տատիկս, որոնք մխիթարում են հոգու սնունդը ։ CAP - ով (Պրոֆեսիոնալ կոմպետենցիայի վկայական) գերազանցությամբ ավարտելով Ecole hôtelière Paris Drouant - ը ՝ ես ոգեշնչում եմ աշխարհի ամենանշանավոր խոհարարական մեթոդների և ավանդական ու ժամանակակից իտալական բաղադրատոմսերի միջև ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Համաշխարհային համեր Պրրանայի կողմից

5 տարվա փորձով աշխատել եմ տարբեր խոհանոցներում ՝ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններից մինչև հանրային սննդի կետեր ։ Շոկոլադե կոնֆետից մինչև pâtisserie ՝ ես հմտություններ եմ ձեռք բերել տարբեր խոհարարական միջավայրում ։ Ես աշխատում էի Միշլենի աստղանիշով ռեստորանում ՝ իմ հմտությունները կատարելով արագ զարգացող միջավայրում ։

Շեֆ խոհարար

Ջերմ և համեղ ճաշ ՝ Cam - ի կողմից

6 տարվա փորձ եմ աշխատել ավանդական ռեստորաններում և որպես մասնավոր խոհարար ՝ սպասարկելով տարբեր միջոցառումների ։ Ես ուսումնասիրել եմ հյուրընկալության և սննդի արվեստը Փարիզի École Hôtelière - ում ։ Ես վարում եմ իմ սեփական բիզնեսը ՝ անմիջականորեն աշխատելով հաճախորդների հետ ՝ համեղ խոհարարական փորձառություններ ստեղծելու համար ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Ֆրանսիական շեֆ ՝ անմոռանալի փորձառություն ստանալու համար

Իմ անունը Լիլա է, և ես 12 տարվա աշխատանքային փորձ ունեմ խոհարարական ոլորտում ։ Ավարտելով Ֆերանդիի գաստրոնոմիայի ինստիտուտը ՝ ես հնարավորություն ունեցա աշխատելու հեղինակավոր ռեստորաններում, բիստրոնոմիական հաստատություններում, ինչպես նաև որակյալ ֆրանսիական գարեջրատներում, որտեղ կատարելագործեցի իմ խոհարարական հմտությունները ։

Շեֆ խոհարար

Փարիզ

Մարիոնի խոհարարական ճամփորդությունը

10 տարվա փորձ, որը 2015 թվականից պատրաստում եմ Փարիզում և մոտակա արվարձաններում ։ Ես ունեմ իրավագիտության և քաղաքագիտության մագիստրոսի կոչում և խոհանոց ։ Մեկ առաջարկի համար քողարկված մեքսիկական տակերիա կազմակերպեցի ։

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Բույսերի վրա հիմնված հիացմունքներ շեֆ - խոհարար Մարիոնի կողմից

10 տարվա փորձ, որով սիրում եմ կիսվել խոհարարության նկատմամբ իմ սիրով և հատուկ ուտեստներ պատրաստել իմ հյուրերի հետ ։ Ես ավարտել եմ պրոֆեսիոնալ վերապատրաստման ծրագիրը (CAP Cuisine) 2015 թվականին ։ Ես պատրաստել եմ ավելի քան 900 հյուրի համար և եղել եմ գործընկեր խոհարար La Belle Assiette - ում (2015 - ից մինչև 2023 )։

Ավանդական իտալական խոհարարություն Դանիելի կողմից

19 տարվա փորձով աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում ։ Ես սովորել եմ Հռոմի հյուրանոցային դպրոցում և 80/100 - ով ստացել եմ Bac Pro ։ Ես օգնեցի ստանալ 2015 թվականին Լոնդոնի լավագույն իտալական ռեստորանի տիտղոսը ։

Ֆրանսիական սնունդ ՝ Ջեֆի կողմից

20 տարվա փորձ Մասնավոր տան խոհարար, ես պատրաստել եմ ինտերիերի դիզայների համար Vosges - ում: Ես վերապատրաստվել եմ խոհարարական, խմորեղենի և շերտավարագույրների կառավարման ոլորտում ։ Ես շեֆ խոհարար և խմորեղենի խոհարար էի անվանի հաստատություններում ։

Անհատականացված ընտրացանկ ՝ Դոուենսոնի կողմից

15 տարվա փորձ Համագործակցություն պրեմիում տների և VIP հանրային սննդի ծառայության հետ ։ Ես ուժեղ կենսագրություն ունեմ խոհարարության ոլորտում ։ Ես խոհարարական միջոցառումներ եմ կազմակերպել Parc des Princes - ում և համագործակցել եմ ապրանքանիշերի հետ ։

Դասական ֆրանսիական ճաշկերույթ Ժանի կողմից

8 տարվա փորձ եմ վերապատրաստվել Tour d'Argent - ում և Le Meurice - ում ՝ հետագայում դառնալով մասնավոր խոհարար ։ Ես մարզվել եմ Յաննիկ Ալլենոյի ՝ տարածաշրջանային նորարարության վարպետ Յաննիկ Ալլենոյի հետ ։ Ես աշխատել եմ պատմական փարիզյան ռեստորանում ՝ Tour d'Argent - ում ։

Բարձրակարգ ֆրանսիական ուղեվարձ Ռոլանդի կողմից

12 տարվա փորձով զբաղվում եմ ֆրանսիական խոհանոցով ։ Ես ֆրանսիական խոհանոց եմ սովորել Փարիզում և Գայ Սավոյի հետ աշխատել եմ նրա ռեստորանում ։ Ես տեղափոխվեցի Կոտ դ'Ազուր, իսկ ավելի ուշ հռչակավոր հյուրանոցում դարձա գլխավոր խոհարար ։

Ժամանակակից ֆրանսիական խոհանոց ՝ Լորանի կողմից

20 տարվա փորձով առաջարկում եմ ժամանակակից և ավանդական ֆրանսիական խոհանոցի խառնուրդ ՝ իսկությամբ և ստեղծագործական մոտեցմամբ ։ Ես սովորեցի Քրիստոֆ Միչալակի, Թիերի Մարքսի և Կիրիլ Լինյակի հետ ։ Ես հաճախ կիսվում եմ ազգային հեռուստատեսային ցանցի խոհարարական շոուների վերաբերյալ իմ խոհարարական հմտություններով ։

A la table par May

Խոհարարության միջոցով լավ բաներով կիսվելու խանդավառությամբ հրավիրում եմ ձեզ իսկական համադամասերական ճամփորդության ՝ պատրաստված իսկական և սեզոնային համերից ։ Իմ խոհարարական արկածը սկսվեց Փարիզի հյուրանոցային դպրոցում, նախքան շարունակելը բիստրոնոմիական ռեստորանում: Այդ ժամանակ ես որոշեցի ծաղկել ՝ տարբեր հաստատություններում իմ ստեղծագործական մոտեցումն անվճար պարգևելու համար ։ Ի ՞ նչն է ինձ մղում ։ Ապրանքի հանդեպ սերը, փոխանցման հաճույքը և համարձակ ու ներդաշնակ համաձայնագրերի որոնումը ։ Ես մեծապես կարևորում եմ արտադրողների հետ ուղիղ հեռարձակումը ՝ սեզոնային, տեղական և բովանդակալից խոհանոցի միջոցով նրանց արտադրանքը բարելավելու և բարելավելու համար ։ Ցանկացողների համար ես ուղեկցում եմ իմ մանրակրկիտ ընտրված գինու ուտեստները ՝ գինու արդար և զարմանալի համադրություններ ստեղծելու համար ։

Իսկական ֆրանսիական խոհանոց ՝ Էգլանտինի կողմից

8 տարվա փորձ Ես շեֆ խոհարար եմ, որը մասնագիտացած է թարմ և սեզոնային ֆրանսիական խոհանոցի մեջ և նախընտրում եմ օրգանականը ։ Ես իմ հմտությունները կատարեցի Փարիզի Լե Դեսնոյեզում և վաստակեցի CAP Cuisine - ի դիպլոմ ։ Նախքան խոհանոցում կարիերաս սկսելը աշխատել եմ Ալեն Դուկասեի խոհարարական հրատարակչության ոլորտում ։

Աֆրո - կարիբյան նրբաճաշակ ճաշկերույթ Ջոնաթանի կողմից

8 տարվա փորձով բարձրակարգ խոհարարություն եմ բերում հաճախորդներին և առաջարկում եմ խորհրդատվական ծառայություններ ՝ նրբաճաշակ ճաշկերույթը բարձրացնելու համար ։ Նախքան Միացյալ Թագավորությունում և Փարիզում հորիզոններն ընդլայնելը վերապատրաստվել եմ Գվադելուպայում ։ Ես իմ արհեստը կատարեցի լավագույն շքեղ հյուրանոցներում, ինչպիսիք են The Peninsula - ը և Plaza Athénée - ն:

Մանոնի էկոլոգիապես անվնաս բուսական խոհանոց

13 տարվա փորձով աշխատել եմ հայտնի խոհարարների մոտ, աշխատել եմ տարբեր միջոցառումների վրա և այժմ վարում եմ իմ սեփական ընկերությունը ։ Ես մշտապես աշխատում եմ իմ գիտելիքներն ու կարողությունները հարստացնելու վրա ՝ որպես շեֆ ։ Ես հնարավորություն ունեցա աշխատելու հանրահայտ ֆրանսիացի խոհարարի հետ Հերմեսի համար հատուկ միջոցառման ժամանակ ։

Շուկայի խնջույքը ՝ ըստ Or - ի

10 տարվա փորձ Հյուսիսային Աֆրիկայի լավագույն փարիզյան ռեստորաններում և խոհարարական ժառանգության ոլորտում ։ Վերապատրաստվել է Լևանտին, Միջերկրական ծովում և հյուսիսաֆրիկյան խոհարարական տեխնիկայում ։ Վարորդական խոհանոցներ Փարիզի Միզնոնում, Շուկում և Դալիայում ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ