Airbnb սերվիսներ

Metro Vancouver A․ շեֆ խոհարարներ

Airbnb-ում գտեք եզակի սերվիս, որը հյուրընկալում են տեղացի պրոֆեսիոնալները։

Metro Vancouver A․ համտեսեք մասնավոր շեֆ խոհարարի համեղ ուտեստները

Շեֆ խոհարար

Սեզոնային իտալական խոհանոց Մարիանայի կողմից

18 տարվա փորձ աճելով ծովի մոտակայքում ՝ ես սովորեցի սիրել թարմ, էկոլոգիապես անվնաս բաղադրիչների համը ։ Ես սովորեցի պատրաստել մորսից ՝ խոհարարից, որը հետևում էր նրա ճշգրտությանը և համի նկատմամբ հարգանքին ։ Թարմ մակարոնեղենն ու հացն իմ հետաքրքրություններն են, և ես կենտրոնանում եմ օրգանական և բուսական ուտեստների վրա ։

Շեֆ խոհարար

Անհատական ճաշկերույթ Մերիամի կողմից

20 տարվա փորձ, որը մասնագիտանում եմ սննդակարգի կարիքների մեջ ՝ առաջարկելով բուսակերների, վեգանների, առանց գլյուտենի և հալալ տարբերակներ ։ Ես վերապատրաստվել եմ Վանկուվերում ։ Ես նաև Red Seal - ի հավաստագրված եմ ։ Ես պատրաստել եմ Glowbal Group - ում, Four Seasons Hotel - ում, River Rock Casino - ում և Fairmont Hotel - ում ։

Շեֆ խոհարար

Ռայանի ափամերձ խոհանոցը

25 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ Բրիտանական Կոլումբիայի լավագույն խոհարարական փորձառությունների կազմակերպման գործում ։ Ես խոհարարական կոչում ունեմ Debrulle խոհարարական դպրոցում ։ Ես փորձառություններ եմ ստեղծում Բրիտանական Կոլումբիայի հոնորարների և բարձրակարգ հաճախորդների համար ։

Շեֆ խոհարար

Էկոլոգիապես մաքուր ագարակից սեղան խնջույքներ Լովենայի կողմից

15 տարվա փորձով վարում եմ Indigo Age Café - ի երեք հաջողված վայրեր ՝ դասավանդելով բուսակերական և առողջ խոհարարություն ։ Ես սովորել եմ Real Raw Food Institute - ում և Living Light Institute - ում ։ Ես հայտնվել եմ Plant Based Foodie Vancouver - ում և Impact Magazine - ում ։

Շեֆ խոհարար

Հոգեհարազատ միաձուլում Ջամիլայի կողմից

9 տարվա փորձ Ծագումով Բարբադոսից եմ, աշխատել եմ Մայամիում, Վանկուվերում և Մ.թ.ա. հեռավոր տնակներում ։ Ես աշխատել եմ բարձրակարգ առողջարանային խոհանոցներում, ինչպիսիք են The Sandy Lane Hotel - ը և Almond Beach Hotel - ը ։ Ես խոհարար եմ աշխատել զբոսանավերում և Մայամիի Ֆոնտենբլոյի նման հյուրանոցներում ։

Շեֆ խոհարար

Վանկուվեր

Բարձրակարգ ճաշկերույթներ Ալենի կողմից

Ես Միշլենի աստղանի փորձառու խոհարար եմ, ունեմ մեծ փորձ, այդ թվում ՝ խոհարարություն Բուքինգհեմյան պալատում ՝ Էլիզաբեթ 2 - րդ թագուհու համար ։ Ես ունեմ խոհանոցի կառավարման դիպլոմ Լոնդոնից (Միացյալ Թագավորություն), ինչպես նաև NVQ Level 3 որակավորում Լոնդոնի խոհարարական դպրոցից

Շեֆ խոհարարի բոլոր սերվիսները

Միջերկրածովյան և ճապոնական ֆյուժն խոհանոց ՝ Օրենի կողմից

20 տարվա փորձ Ես խորը գիտելիքներ ունեմ բազմազան խոհանոցների, բացառիկ համերի և ճշգրիտ ներկայացման մասին: Ես տիրապետում էի դասական ֆրանսիական տեխնիկային և բարձրացնում եմ իմ խոհարարական հմտությունները ։ Ես բավարարեցի իմ հմտությունները համաշխարհային կարգի խոհանոցներում ՝ ավելի բարձր խոհարարական ստանդարտների հասնելու համար ։

Ամանդայի սեզոնային խոհարարական փորձառություններ

8 տարվա փորձով ընկղմվեցի աշխարհի տարբեր խոհանոցների մեջ ՝ ուսումնասիրելով բազմազան խոհանոցներ և ոճեր ։ Ես աշխատել եմ մի քանի տաղանդավոր խոհարարների հետ ՝ մի քանի խոհանոցներում և կարգավորումներում ։ Սովորել եմ մի քանի տաղանդավոր խոհարարների մոտ ՝ բազմաթիվ խոհանոցներում և կարգավորումներում ։

Ժամանակակից տոսկանական ֆյուժն ՝ Օրենի կողմից

15 տարվա փորձ, որը մասնագիտացած եմ ժամանակակից միջերկրածովյան խոհանոցում ՝ ներծծված ճապոնական համերով ։ Ես իմ հմտությունները սրեցի հեղինակավոր խոհարարական դպրոցում ։ Ես վերապատրաստվել եմ Փարիզի, Ճապոնիայի, Իտալիայի և Դանիայի Michelin աստղանի ռեստորաններում ։

Տուշարի տեղական սկզբնաղբյուրով խոհանոց

15 տարվա փորձ ՝ ես մեծ խանդավառություն ունեմ խոհարարության նկատմամբ և տարիների փորձ ունեմ նուրբ ճաշկերույթի ոլորտում ։ Ես սովորել եմ Նիագարայի քոլեջում, որը Կանադայի լավագույն խոհարարական դպրոցներից մեկն է ։ Ես աշխատել եմ Բուսաբույժի և Հոքսվորթի ՝ Կանադայի երկու ամենահայտնի ռեստորաններում ։

Կենսունակ, սնուցող խոհանոց Գեորգիի կողմից

9 տարվա փորձով ես սեղանին եմ բերում ստեղծագործական մոտեցում, գույն և հավասարակշռություն ։ Ես պրոֆեսիոնալ պատրաստված ամբողջական դիետոլոգ եմ և ինքնուս խոհարար ։ Ես մասնավոր խոհարար եմ աշխատել BVI - ում և Ֆրանսիայում առագաստանավերի վրա ։

Սենեգալյան և ֆրանսիական ֆյուժն խոհանոց ANS - ի կողմից

25 տարվա փորձով պատրաստում եմ ավանդական սենեգալյան ուտեստներ ՝ ժամանակակից ոճով ։ Ես սովորել եմ խոհարարություն և սպասարկում Դակարում գտնվող հյուրանոցում և զբոսաշրջային դպրոցում ։ Ես ճաշ պատրաստեցի Վենեգալի անկախությունը Վանկուվերում նշելու համար ։

Բարձրացրեք ձեր նուրբ ֆրանսիական խոհանոցը Clément - ի հետ

15 տարվա փորձով աշխատել եմ 8 ռեստորանում, այդ թվում ՝ 2 - ը ՝ Միշլենի աստղերի հետ ։ Ես վերապատրաստվել եմ Փարիզի խոհարարական դպրոցում ։ Ես աշխատել եմ Միշլենի 2 աստղանի ռեստորաններում ՝ վայելելով ֆրանսիական նրբաճաշակ խոհանոցի իմ հմտությունները ։

Կատարյալ ուտեստ՝ մասնավոր շեֆ խոհարարներից

Տեղացի մասնագետներ

Ախորժակը հագեցրեք անձնական շեֆ խոհարարների կամ անհատականացված քեյթրինգի սերվիսներով

Որակի համար ընտրված

Մենք ստուգում ենք յուրաքանչյուր շեֆ խոհարարի փորձը և հավատարմագրերը

Գերազանցության պատմություն

Խոհարարական ոլորտում առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ