Անձնական խոհարար Իվո

Իտալական Պերուական Նիկկեյ կայուն տեխնիկայով պայմանավորված միջազգային համեր
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Guidonia Montecelio
Տրամադրվում է ձեր տանը

Ժամանակակից համտես Il Vegetale

$153 $153՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $612
Ժամանակակից համտեսի ճանապարհորդություն՝ նվիրված բանջարեղենին, յուրաքանչյուր ուտեստի համար ձեր ընտրած ուտեստով՝ սկսած տեմպուրայի մեջ ձվով և բանջարեղենով նախուտեստից, մինչև առաջին ուտեստը՝ սպագետի ալլա չիտարա դդմով կամ ռիզոտտո՝ պորչինի սնկով և կակաոյով, անցնելով տապակած սմբուկով կամ դդմով երկրորդ ուտեստով, մինչև ձեր ընտրած աղանդեր՝ մուգ շոկոլադ, չիզքեյք, չուրոս կամ կիտրոնի տարտլետ։

Ժամանակակից համտես La Terra

$171 $171՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $682
Գաստրոնոմիկ ճամփորդությունը, որը սկսվում է սենյաբույրով և հապալասով զարդարված եղնիկի տարտարով, շարունակվում է գառան մսով և խաշած այծի կաթով լցված կիսալուսնի ձևի պաստայով։ Հաջորդիվ, ընտրեք տապակած տավարի այտամիսը կամ սրոհամիսը՝ երկուսն էլ սև տրյուֆելով։ Վերջում մուգ շոկոլադ՝ ազնվամորի սորբեով և հիբիսկուսի փոշով։

Ժամանակակից համ Il Mare

$177 $177՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $706
Ժամանակակից գաստրոնոմիկ ճանապարհորդություն՝ նվիրված ծովին՝ նախուտեստ՝ լնապարկի թաթարից և տապակած ծովախեցգետիններից ու կաղամարից, ռիզոտտոյի առաջին ուտեստ՝ խեցգետնի սոուսով, տապակած լնապարկի ֆիլե՝ որպես երկրորդ ուտեստ, և համեղ բասկյան չիզքեյք՝ հատապտուղներով՝ որպես վերջում։

Եվրասիա համտեսի մենյու

$177 $177՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $706
Ասիական և եվրոպական համերի հիբրիդային ճամփորդություն՝ նախուտեստով, առաջին ուտեստով և երկրորդ ուտեստով, որոնք կարելի է ընտրել համեղ և նրբաճաշակ (մսային, ձկնային և (կամ) բուսական) տարբերակներից։ Բարձրորակ տեղական և սեզոնային ապրանքները շեֆ խոհարարը հարստացնում է արևելյան խոհանոցի համար բնորոշ տեխնիկայով, բաղադրիչներով և համադրություններով։ Ճաշացանկն ավարտվում է ձեր ընտրած աղանդերով, որպեսզի փորձառությունն ամբողջական և համեղ լինի։

Ծովային ավանդական համտես

$183 $183՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $729
Բացահայտեք Միջերկրական ծովի իսկական համերը համտեսի մենյուով, որը առաջարկում է երեք նախուտեստ, առաջին և երկրորդ կերակուրներ՝ հարուստ համով, ավանդույթներով և թարմությամբ, ինչպես նաև՝ անզուսպելի դեսերտ՝ քաղցր նոտայով ավարտելու համար։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Ivo-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
Լոնդոնում՝ նախկին գլխավոր խոհարար, Բանգկոկում՝ խոհարար-ուսուցիչ, Իտալիայում՝ գլխավոր խոհարար՝ 2024 թ․-ից։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Pacifico ռեստորանների խմբի գլխավոր խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Հյուրընկալության կառավարման բակալավրի աստիճան, Լե Ռոշ, Շվեյցարիա, 2017 թվական։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Rome և Guidonia Montecelio)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 14։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$153 Սկսած $153-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $612
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Անձնական խոհարար Իվո

Իտալական Պերուական Նիկկեյ կայուն տեխնիկայով պայմանավորված միջազգային համեր
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Guidonia Montecelio
Տրամադրվում է ձեր տանը
$153 Սկսած $153-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $612
Անվճար չեղարկում

Ժամանակակից համտես Il Vegetale

$153 $153՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $612
Ժամանակակից համտեսի ճանապարհորդություն՝ նվիրված բանջարեղենին, յուրաքանչյուր ուտեստի համար ձեր ընտրած ուտեստով՝ սկսած տեմպուրայի մեջ ձվով և բանջարեղենով նախուտեստից, մինչև առաջին ուտեստը՝ սպագետի ալլա չիտարա դդմով կամ ռիզոտտո՝ պորչինի սնկով և կակաոյով, անցնելով տապակած սմբուկով կամ դդմով երկրորդ ուտեստով, մինչև ձեր ընտրած աղանդեր՝ մուգ շոկոլադ, չիզքեյք, չուրոս կամ կիտրոնի տարտլետ։

Ժամանակակից համտես La Terra

$171 $171՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $682
Գաստրոնոմիկ ճամփորդությունը, որը սկսվում է սենյաբույրով և հապալասով զարդարված եղնիկի տարտարով, շարունակվում է գառան մսով և խաշած այծի կաթով լցված կիսալուսնի ձևի պաստայով։ Հաջորդիվ, ընտրեք տապակած տավարի այտամիսը կամ սրոհամիսը՝ երկուսն էլ սև տրյուֆելով։ Վերջում մուգ շոկոլադ՝ ազնվամորի սորբեով և հիբիսկուսի փոշով։

Ժամանակակից համ Il Mare

$177 $177՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $706
Ժամանակակից գաստրոնոմիկ ճանապարհորդություն՝ նվիրված ծովին՝ նախուտեստ՝ լնապարկի թաթարից և տապակած ծովախեցգետիններից ու կաղամարից, ռիզոտտոյի առաջին ուտեստ՝ խեցգետնի սոուսով, տապակած լնապարկի ֆիլե՝ որպես երկրորդ ուտեստ, և համեղ բասկյան չիզքեյք՝ հատապտուղներով՝ որպես վերջում։

Եվրասիա համտեսի մենյու

$177 $177՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $706
Ասիական և եվրոպական համերի հիբրիդային ճամփորդություն՝ նախուտեստով, առաջին ուտեստով և երկրորդ ուտեստով, որոնք կարելի է ընտրել համեղ և նրբաճաշակ (մսային, ձկնային և (կամ) բուսական) տարբերակներից։ Բարձրորակ տեղական և սեզոնային ապրանքները շեֆ խոհարարը հարստացնում է արևելյան խոհանոցի համար բնորոշ տեխնիկայով, բաղադրիչներով և համադրություններով։ Ճաշացանկն ավարտվում է ձեր ընտրած աղանդերով, որպեսզի փորձառությունն ամբողջական և համեղ լինի։

Ծովային ավանդական համտես

$183 $183՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $729
Բացահայտեք Միջերկրական ծովի իսկական համերը համտեսի մենյուով, որը առաջարկում է երեք նախուտեստ, առաջին և երկրորդ կերակուրներ՝ հարուստ համով, ավանդույթներով և թարմությամբ, ինչպես նաև՝ անզուսպելի դեսերտ՝ քաղցր նոտայով ավարտելու համար։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Ivo-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
Լոնդոնում՝ նախկին գլխավոր խոհարար, Բանգկոկում՝ խոհարար-ուսուցիչ, Իտալիայում՝ գլխավոր խոհարար՝ 2024 թ․-ից։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Pacifico ռեստորանների խմբի գլխավոր խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Հյուրընկալության կառավարման բակալավրի աստիճան, Լե Ռոշ, Շվեյցարիա, 2017 թվական։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Rome և Guidonia Montecelio)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 14։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում