Անձնական խոհարար Օսկար
Նիկկեյ, պերուական, ճապոնական, ֆյուժն, տարածաշրջանային և տեխնիկական խոհանոց։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Մալագա
Տրամադրվում է ձեր տանը
Նիկկեյի ճաշացանկ
$59 $59՝ մեկ հյուրի համար
Ճաշատեսակ, որը միավորում է ճապոնական նրբագեղությունն ու պերուական համերի հագեցվածությունը։ Մեր ճաշացանկում ներկայացված են ծովի թարմ պտուղները՝ բարձրորակ ձկնեղենը և ծովամթերքը համադրված ճապոնական տեխնիկայի և պերուական խոհանոցի վառ շնչով։ Յուրաքանչյուր ուտեստ արտացոլում է հավասարակշռություն, ավանդույթ և ստեղծագործական մոտեցում՝ առաջարկելով փորձառություն, որտեղ թարմ, թթու և ումամի համերը հանդիպում են կատարյալ ներդաշնակության մեջ։
Պերուանա սնունդ
$64 $64՝ մեկ հյուրի համար
Ճաշատեսակ, որը միավորում է ճապոնական նրբագեղությունն ու պերուական համերի հագեցվածությունը։ Մեր ճաշացանկում ներկայացված են ծովի թարմ պտուղները՝ բարձրորակ ձկնեղենը և ծովամթերքը համադրված ճապոնական տեխնիկայի և պերուական խոհանոցի վառ շնչով։ Յուրաքանչյուր ուտեստ արտացոլում է հավասարակշռություն, ավանդույթ և ստեղծագործական մոտեցում՝ առաջարկելով փորձառություն, որտեղ թարմ, թթու և ումամի համերը հանդիպում են կատարյալ ներդաշնակության մեջ։
Mediterraneo
$64 $64՝ մեկ հյուրի համար
Թարմ և հավասարակշռված առաջարկ, որը ընդգծում է բարձրորակ բաղադրիչները, ինչպիսիք են ձիթապտղի յուղը, բանջարեղենը, անուշաբույր խոտաբույսերը, ձուկը և հյութալի միսը։ Բուրավետ, պարզ և առողջարար ուտեստներ՝ ոգեշնչված ավանդական միջերկրածովյան խոհանոցով։
Միջերկրածովյան ֆյուժն
$64 $64՝ մեկ հյուրի համար
Միջերկրածովյան ֆյուժն մենյու՝ առաջարկ, որը միավորում է Միջերկրածովյան ավանդական համերը ժամանակակից տեխնիկայի և ներկայացման հետ։ Թարմ բաղադրիչները, ինչպիսիք են ձիթապտղի յուղը, անուշաբույր խոտաբույսերը, ձուկը, բանջարեղենը և հացահատիկեղենը, ստեղծագործական մոտեցմամբ վերաիմաստավորվում են՝ ստեղծելով համաչափ, գունագեղ ու յուրօրինակ ուտեստներ։ Յուրաքանչյուր կտորը միավորում է պարզությունը, ինքնատիպությունը և ժամանակակիցությունը։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Oscar Miguel-ին։
Իմ որակավորումները
7 տարվա աշխատանքային փորձ
ԱՄՆ-ում 7 տարի և ճապոնական խոհանոցում 3 տարի աշխատած խոհարար. կիրք, տեխնիկա և համ յուրաքանչյուր ուտեստում։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Մալագայում սեփական ռեստորանի բացում՝ նիկկեյ և պերուական առաջարկով 2024 թվականին։
Կրթություն և ուսուցում
Մարզում ԱՄՆ-ում՝ պերուական, իտալական և ճապոնական խոհանոցի նշանավոր ուսուցիչների հետ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Մալագա, Միխաս, Ֆուենխիրոլա և Torremolinos)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$59 Սկսած $59-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում





