Սեզոնային ճաշացանկ. ձմեռային ֆիրմային, շեֆ Ներոդո

Վալենտին Ներոդոն՝ «Ընտանեկան բանջարեղենի այգուց մինչև բացառիկ սեղաններ» գրքի հեղինակը, աշխատել է Միշել Գերարի հետ: Սեզոնային խոհարարական ստեղծագործություններ, որոնք կարող են հարմարեցվել ձեր ճաշակի և ալերգիաների համաձայն:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Arrondissement of Senlis
Տրամադրվում է ձեր տանը

Ձմեռային ֆիրմային ճաշացանկ

$323 $323՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $6 449
խորտիկներ — նախուտեստ — հիմնական ուտեստ — աղանդեր Մատնախորտիկներ՝ 5 հատ Մուտք Օրգանական փափուկ ձու, սերուցքային պարսնիպ տրյուֆելով, հնացած Կոմտե պանիր և խրթխրթան հաց Թռչնամսի էմուլսիա, աղացած պնդուկի յուղ Սպասք Բոված ֆերմերային խոզի միս շագանակով Ապակեպատ արմատային բանջարեղեն Ջուս՝ վին ջոնով, բրոկոլիով և բրոկոլիի պյուրեով Աղանդեր Շոկոլադի և պրալինի տարբերակ Կրեմով Grand Cru շոկոլադ, խրթխրթան նուշի պրալինե, տոնկա լոբի պաղպաղակ, նուրբ կակաոյի թյուիլ

Ձմեռային Prestige ճաշացանկ

$392 $392՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $7 830
6 խորտիկ 2 առաջնամուտք հիմնական ուտեստ աղանդեր Մատնախորտիկներ — 6 հատ Մուտք․ Ես՝ Երկիր Օրգանական ձվի պարֆե, քսու պաստինակ և սև տրյուֆել, հնացած Կոմտե պանիր, հացով հավի էմուլսիա, խրթխրթան հաց Մուտք — II Մսով ուտեստ Կորյոզի հորթի ֆիլե՝ ընկույզի և տրյուֆելի խառնուրդով Արոմատիկ սուրճի սոուս Կելերի պյուրե, պարսնիպ՝ փայլեցված անտառային մեղրով Շոկոլադի և ազնվամորի աղանդեր Գրան Կրյու շոկոլադե գնդակ և ազնվամորի սրտիկ Կակաոյի քրամբլ, թթու ազնվամորի սորբետ Սեղանի վրա մատուցվող տաք շոկոլադե վարագույր
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Guillaume Jamel-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
28 տարվա աշխատանքային փորձ
Վալենտին Ներոդո՝ մասնավոր խոհարար և խոհարարական խորհրդատու
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Վալենտեն Ներոդո՝ մասնակցություն Top Chef-ի 4-րդ սեզոնին
Կրթություն և ուսուցում
Վալենտեն Ներոդո՝ Ֆրանսիայի Խոհարարական ակադեմիայի անդամ
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise և Arrondissement de Mantes-la-Jolie)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$323 Սկսած $323-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $6 449
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Սեզոնային ճաշացանկ. ձմեռային ֆիրմային, շեֆ Ներոդո

Վալենտին Ներոդոն՝ «Ընտանեկան բանջարեղենի այգուց մինչև բացառիկ սեղաններ» գրքի հեղինակը, աշխատել է Միշել Գերարի հետ: Սեզոնային խոհարարական ստեղծագործություններ, որոնք կարող են հարմարեցվել ձեր ճաշակի և ալերգիաների համաձայն:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Arrondissement of Senlis
Տրամադրվում է ձեր տանը
$323 Սկսած $323-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $6 449
Անվճար չեղարկում

Ձմեռային ֆիրմային ճաշացանկ

$323 $323՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $6 449
խորտիկներ — նախուտեստ — հիմնական ուտեստ — աղանդեր Մատնախորտիկներ՝ 5 հատ Մուտք Օրգանական փափուկ ձու, սերուցքային պարսնիպ տրյուֆելով, հնացած Կոմտե պանիր և խրթխրթան հաց Թռչնամսի էմուլսիա, աղացած պնդուկի յուղ Սպասք Բոված ֆերմերային խոզի միս շագանակով Ապակեպատ արմատային բանջարեղեն Ջուս՝ վին ջոնով, բրոկոլիով և բրոկոլիի պյուրեով Աղանդեր Շոկոլադի և պրալինի տարբերակ Կրեմով Grand Cru շոկոլադ, խրթխրթան նուշի պրալինե, տոնկա լոբի պաղպաղակ, նուրբ կակաոյի թյուիլ

Ձմեռային Prestige ճաշացանկ

$392 $392՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $7 830
6 խորտիկ 2 առաջնամուտք հիմնական ուտեստ աղանդեր Մատնախորտիկներ — 6 հատ Մուտք․ Ես՝ Երկիր Օրգանական ձվի պարֆե, քսու պաստինակ և սև տրյուֆել, հնացած Կոմտե պանիր, հացով հավի էմուլսիա, խրթխրթան հաց Մուտք — II Մսով ուտեստ Կորյոզի հորթի ֆիլե՝ ընկույզի և տրյուֆելի խառնուրդով Արոմատիկ սուրճի սոուս Կելերի պյուրե, պարսնիպ՝ փայլեցված անտառային մեղրով Շոկոլադի և ազնվամորի աղանդեր Գրան Կրյու շոկոլադե գնդակ և ազնվամորի սրտիկ Կակաոյի քրամբլ, թթու ազնվամորի սորբետ Սեղանի վրա մատուցվող տաք շոկոլադե վարագույր
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Guillaume Jamel-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
28 տարվա աշխատանքային փորձ
Վալենտին Ներոդո՝ մասնավոր խոհարար և խոհարարական խորհրդատու
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Վալենտեն Ներոդո՝ մասնակցություն Top Chef-ի 4-րդ սեզոնին
Կրթություն և ուսուցում
Վալենտեն Ներոդո՝ Ֆրանսիայի Խոհարարական ակադեմիայի անդամ
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise և Arrondissement de Mantes-la-Jolie)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում