Սիրով պատրաստված ճաշացանկեր՝ շեֆ Ալվարես
Տեսիլք ունենալով տարբեր տեսակի խոհանոցների, ես սիրում եմ պատրաստել այն մարդկանց համար, ովքեր սիրում են լավ ուտելիք և ուզում են վայելել փորձը
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Պավիա
Տրամադրվում է ձեր տանը
Մսի ափսեներ
$99
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
Բացահայտեք մսի՝ յուրաքանչյուր ուտեստի բացարձակ գլխավոր հերոսի՝ բացառիկ համտեսը։ Միայն թարմա ապրանքներ, որոնք ընտրված են կայուն ֆերմերային տնտեսություններից՝ տավարի, հորթի, գառան և խոզի միս, մշակված բացառիկ տեխնիկայով: Չոր հնացումից մինչև sous-vide խոհարարություն, դանդաղ ծխելուց մինչև հակադարձ խորոված, յուրաքանչյուր կտորը հարստացնում է բնական հյուսվածքները, հյութերը և բույրերը։ Օգտագործված են հմուտ վարպետության և նուրբ համերի համար նախատեսված հում բաղադրիչներ։
Ձկան ուտեստներ
$128
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
Վայելեք բացառիկ համտես՝ միայն ծովից թարմ բերված ձկնատեսակներով։ Կապույտ թյունոսի տարտար յուզուով, ծովախեցգետիններ ծովախոտով, սառը ծխած սարդիններ, միսոյով մարինացված և խորոված սկումբրիա։ Բարելավված տեխնիկա՝ մոլեկուլային սևիչե, ցածր ջերմաստիճանով sous-vide պատրաստում, չորացում՝ ինտենսիվ ումամիի համար։ Յուրաքանչյուր ուտեստ ընդգծում է մաքրությունը, համը և թավշյա հյուսվածքը։ Հարգանքի տուրք կայուն ձկնորսությանը՝ օվկիանոսային նրբագեղություն փնտրող համադամասների համար։
Միշլենի աստղի զգեստ
$210
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
8 ուտեստից բաղկացած սիմֆոնիա՝ նրբագեղության տաճարում։ Գերազանց հումք՝ տրյուֆել, խավիար, որոնք միահյուսվում են ավանգարդային տեխնիկայի հետ՝ գլոբալացում, ֆերմենտացում, բուսական շոգեխաշում։ Յուրաքանչյուր ուտեստ մի նկար է՝ կապույտ օմար՝ ծխած ծովամթերքի արգանակում, աղավնու միս՝ երկու մասով՝ վին սանտո խտացմամբ։ Կատարյալ սպասարկում, անաղմուկ սենյակ, հազվագյուտ գինիների զույգեր։ Անզուգական տպավորություններ, որտեղ համը, տեսարանը և հույզերը միավորվում են խոհարարական արվեստում։
Սուշի փարթի
$233
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
Գուրմե սուշիի մենյու՝ 12 նիգիրի և ֆիրմային օմակասե՝ վայրի ձկներով Ցուկիջիից և Հոկայդոյից։ Նիգիրի բարոնուհի 7 օր, իկուրա՝ մարինացված ապխտած դաշիով, կրեմով՝ բամբուկի վրա եփված Կոշիհիկարի բրնձի վրա: Տեխնիկա՝ բինչոտանի այրում, խարույկի վրա ծերացում, միլիմետրային ձեռքի կտրվածքներ։ Ֆիրմային ռոլ՝ տապակած վագյուով և սև տրյուֆելով։ Սակեի համադրում միկրո խմբաքանակներից։ Ճապոնական մաքրությունը՝ ժամանակակից շքեղության մակարդակի վրա, ճշգրտության և ումամիի ծիսակատարությամբ
Ծով և լեռներ
$291
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
Սուպերգուրմանների համար նախատեսված ծովային և լեռնային ճաշացանկ. 10 ուտեստ, որոնք միավորում են անդունդը և գագաթը։ Gillardeau ոստրե ՝ լեռնային սոճու գելով, պորցինի սունկ կրեմի վրա ՝ կապույտ օմար ՝ սպիտակ Ալբա տրյուֆելով խեցգետնի բիսկվիթով, A5 վագյու ՝ կարմիր ծովախեցգետիններով և վին ջաունի կրճատմամբ ։ Տեխնիկաներ՝ սուս-վիդ, սառը ծխում, միսաբույրով հյութի կաթիլների ձևավորում։ Վայրի ձկները և ազնիվ միսերը միախառնվում են ումամիի ներդաշնակության մեջ։ Ալպիական և ծովային գինիների զուգավորում։ Խառնուրդի նրբագեղություն, որտեղ ցամաքն ու ծովը դառնում են պոեզիա։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Fernando-ին։
Իմ որակավորումները
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես մի քանի տարի խոհարարել եմ հայտնի մարդկանց և մոդելների համար։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես գրում եմ Medium ամսագրի համար և հրապարակել եմ իմ «Secretos de Chef» գիրքը
Կրթություն և ուսուցում
Ես ունեմ 2 հրահանգչի դիպլոմ, իսկ 2018 թվականին ինձ ընտրեցին որպես Մալթայի լավագույն խոհարար։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Պավիա և Նովարա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։
Հասանելիություն
Ժեստերի լեզվի տարբերակներ
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$99
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $698
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում






