White Sands Smokehouse-ի հիմնական ուտեստների ճաշացանկ

Ես տասնամյակներ շարունակ խանդավառությամբ դժվար ճանապարհով եմ անցել։ Սկսեք թարմ, մաքուր բաղադրիչներից, ապա թողեք, որ ուտելիքի համն ինքն իրեն գտնի իր ձևը։ Հնարավոր է բուսակերական/վեգան տարբերակ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Boles Acres
Տրամադրվում է ձեր տանը

Կանաչ չիլիի կրակոտ տակոներ

$12 $12՝ մեկ հյուրի համար
Մենք սկսում ենք թարմ կանաչ չիլիներից (Hatch, եթե առկա է, սովորաբար՝ poblano), դրանք կատարյալ կերպով տաքացնում ենք կրակի վրա և ավելացնում ենք մեր սեփական պատրաստման ապխտած Muenster պանիրի բարակ շերտեր և ամբողջական պորտոբելլո սունկի շերտեր։ Սոթե՝ կոկոսի յուղում՝ թարմ սխտորով, համեմով և մեր WSS-ի «Smoked Guajillo» չիլիի խառնուրդով։ Մատուցվում է եգիպտացորենի տորտիլյայի վրա։ Կա ալյուր։

Ապխտած խոզի սրտիկ

$20 $20՝ մեկ հյուրի համար
Մենք քերացնում ենք միսը բուրավետ և աղի համեմունքներով և ծխում ենք բալի փշրանքների (*) վրա մոտ երեք ժամ։ Մեղրաձուկը հանվում է ծխարանում և տապակվում մինչև 63 C։ Մատուցվում է քաղցր կարտոֆիլի պյուրեով և խարույկի վրա խորոված սպարով։

Հաչ չիլի գամբո

$24 $24՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $48
Բառացիորեն լավագույն, ամենահավանական գամբոն 1000 մղոն շառավղով ցանկացած ուղղությամբ։ (*Կարող է պատրաստվել բուսակերների համար) Թարմ բանջարեղենի արգանակ, պատվերով պատրաստված ռու, Hatch chilis կամ Okra, տարբեր թարմ բանջարեղեն և ձեր ընտրությամբ հավի, երշիկի կամ ծովախեցգետնի: Մատուցվում է բրնձի և տնական ջալապենյո պանրով եգիպտացորենի հացով։ Խորովածի և կծու սոուսները տրամադրվում են ըստ պահանջի։ **Խնդրում ենք այս ապրանքը պատվիրել 48 ժամ առաջ։ Պատրաստման համար երկար ժամանակ է պահանջվում**

Տնական պիցցա

$30 $30՝ մեկ խմբի համար
Տնական և ձեռքով պատրաստված խոտաբույսերով խմորեղեն։ Տնական մարինարա՝ 100% թարմ բանջարեղենից։ Շեֆ խոհարար Ուդոն անմիջականորեն ձեզ հետ կքննարկի, թե ինչ լցոններ եք ուզում։ Ամենասիրված տարբերակներն են՝ • Խոզի փափկամիս՝ ծխով • Մսի սիրահարների համար • Տնական սամիթի երշիկ • Տնական կոլոլակներ •Թարմ բանջարեղենի խառնուրդ • Վեգան՝ դդմի սոուսով և բանջարեղենի խառնուրդով

Բրիսկետ նաչոս

$30 $30՝ մեկ խմբի համար
Մենք վերցնում ենք մեր հայտնի բրիսկետը և պատրաստում ենք լավագույն նաչոները։ Կիսակրծք, ապխտած Մյունստեր պանիր, կանաչ սոխ, թարմ կանաչ չիլի, սև լոբի և սխտոր։ Հալապենյոները հասանելի են ըստ պահանջի։ Շատ խրթխրթան հաստ տորտիլյայի չիպսեր։ Տնային սալսա կա։

Ապխտած և տապակած վագյու բուրգեր

$30 $30՝ մեկ հյուրի համար
Ես բուրգերների տասնյակ տարբեր բաղադրատոմսեր եմ պատրաստել։ Վագյուի կիսակոշտ մսի այս բուրգերը ստեղծվել է հյուստոնյան ռեստորանատիրոջ և տեղական լեգենդի՝ կիսակոշտ մսի սթեյքերի ոգեշնչմամբ։ Սա իմ ուտած ամենահամեղ բուրգերն է։ Սիրով սառը ծխել բալի փշուրների վրա մոտ 2 ժամ։ Այնուհետև՝ կատարյալ խորությամբ շոգեխաշել խոհարարական մեծ ջահի օգնությամբ։ Մատուցվում է բրիոշ բուլկիի վրա՝ թարմ բանջարեղենով և պանրով՝ ըստ ցանկության։ **Բոլոր աղացած տավարի միսը համեմված է և արտոնագրված է։ Առանց լցանյութերի, MSG-ի և այլն։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Chęf Üdø-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
25 տարվա աշխատանքային փորձ
Ֆորդ Պարկ Բոմոնտի գլխավոր խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Կուլինարիայի աստիճան՝ ACC Austin-ից Բակալավրիատ՝ Տեխասի համալսարան
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Tularosa, Boles Acres, Bent և Alamogordo)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ Alamogordo, Նյու Մեքսիկո, 88310, Միացյալ Նահանգներ

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$12 Սկսած $12-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

White Sands Smokehouse-ի հիմնական ուտեստների ճաշացանկ

Ես տասնամյակներ շարունակ խանդավառությամբ դժվար ճանապարհով եմ անցել։ Սկսեք թարմ, մաքուր բաղադրիչներից, ապա թողեք, որ ուտելիքի համն ինքն իրեն գտնի իր ձևը։ Հնարավոր է բուսակերական/վեգան տարբերակ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Boles Acres
Տրամադրվում է ձեր տանը
$12 Սկսած $12-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Կանաչ չիլիի կրակոտ տակոներ

$12 $12՝ մեկ հյուրի համար
Մենք սկսում ենք թարմ կանաչ չիլիներից (Hatch, եթե առկա է, սովորաբար՝ poblano), դրանք կատարյալ կերպով տաքացնում ենք կրակի վրա և ավելացնում ենք մեր սեփական պատրաստման ապխտած Muenster պանիրի բարակ շերտեր և ամբողջական պորտոբելլո սունկի շերտեր։ Սոթե՝ կոկոսի յուղում՝ թարմ սխտորով, համեմով և մեր WSS-ի «Smoked Guajillo» չիլիի խառնուրդով։ Մատուցվում է եգիպտացորենի տորտիլյայի վրա։ Կա ալյուր։

Ապխտած խոզի սրտիկ

$20 $20՝ մեկ հյուրի համար
Մենք քերացնում ենք միսը բուրավետ և աղի համեմունքներով և ծխում ենք բալի փշրանքների (*) վրա մոտ երեք ժամ։ Մեղրաձուկը հանվում է ծխարանում և տապակվում մինչև 63 C։ Մատուցվում է քաղցր կարտոֆիլի պյուրեով և խարույկի վրա խորոված սպարով։

Հաչ չիլի գամբո

$24 $24՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $48
Բառացիորեն լավագույն, ամենահավանական գամբոն 1000 մղոն շառավղով ցանկացած ուղղությամբ։ (*Կարող է պատրաստվել բուսակերների համար) Թարմ բանջարեղենի արգանակ, պատվերով պատրաստված ռու, Hatch chilis կամ Okra, տարբեր թարմ բանջարեղեն և ձեր ընտրությամբ հավի, երշիկի կամ ծովախեցգետնի: Մատուցվում է բրնձի և տնական ջալապենյո պանրով եգիպտացորենի հացով։ Խորովածի և կծու սոուսները տրամադրվում են ըստ պահանջի։ **Խնդրում ենք այս ապրանքը պատվիրել 48 ժամ առաջ։ Պատրաստման համար երկար ժամանակ է պահանջվում**

Տնական պիցցա

$30 $30՝ մեկ խմբի համար
Տնական և ձեռքով պատրաստված խոտաբույսերով խմորեղեն։ Տնական մարինարա՝ 100% թարմ բանջարեղենից։ Շեֆ խոհարար Ուդոն անմիջականորեն ձեզ հետ կքննարկի, թե ինչ լցոններ եք ուզում։ Ամենասիրված տարբերակներն են՝ • Խոզի փափկամիս՝ ծխով • Մսի սիրահարների համար • Տնական սամիթի երշիկ • Տնական կոլոլակներ •Թարմ բանջարեղենի խառնուրդ • Վեգան՝ դդմի սոուսով և բանջարեղենի խառնուրդով

Բրիսկետ նաչոս

$30 $30՝ մեկ խմբի համար
Մենք վերցնում ենք մեր հայտնի բրիսկետը և պատրաստում ենք լավագույն նաչոները։ Կիսակրծք, ապխտած Մյունստեր պանիր, կանաչ սոխ, թարմ կանաչ չիլի, սև լոբի և սխտոր։ Հալապենյոները հասանելի են ըստ պահանջի։ Շատ խրթխրթան հաստ տորտիլյայի չիպսեր։ Տնային սալսա կա։

Ապխտած և տապակած վագյու բուրգեր

$30 $30՝ մեկ հյուրի համար
Ես բուրգերների տասնյակ տարբեր բաղադրատոմսեր եմ պատրաստել։ Վագյուի կիսակոշտ մսի այս բուրգերը ստեղծվել է հյուստոնյան ռեստորանատիրոջ և տեղական լեգենդի՝ կիսակոշտ մսի սթեյքերի ոգեշնչմամբ։ Սա իմ ուտած ամենահամեղ բուրգերն է։ Սիրով սառը ծխել բալի փշուրների վրա մոտ 2 ժամ։ Այնուհետև՝ կատարյալ խորությամբ շոգեխաշել խոհարարական մեծ ջահի օգնությամբ։ Մատուցվում է բրիոշ բուլկիի վրա՝ թարմ բանջարեղենով և պանրով՝ ըստ ցանկության։ **Բոլոր աղացած տավարի միսը համեմված է և արտոնագրված է։ Առանց լցանյութերի, MSG-ի և այլն։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Chęf Üdø-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
25 տարվա աշխատանքային փորձ
Ֆորդ Պարկ Բոմոնտի գլխավոր խոհարար
Կրթություն և ուսուցում
Կուլինարիայի աստիճան՝ ACC Austin-ից Բակալավրիատ՝ Տեխասի համալսարան
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Tularosa, Boles Acres, Bent և Alamogordo)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ Alamogordo, Նյու Մեքսիկո, 88310, Միացյալ Նահանգներ

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում