Իսպանական պաելլա
Մինեսոտայում բնակվող իսպանացի Ռոբերտոն ձեր մոտ կբերի բոլոր պարագաները և կպատրաստի իսկական իսպանական համով փայելյա՝ ծովամթերքով, հավով կամ բուսական տարբերակով։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Մինեապոլիս
Տրամադրվում է ձեր տանը
Հավի պաելյա
$30
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $300
Սա Իսպանիայից բերված իսկական հավի պաելյան է, որը Ռոբերտոն պատրաստում է ուղիղ եթերում։ Պատրաստված է նուրբ հավով, կանաչ լոբով, կարագի հատիկներով, արտիշոկով, լոլիկի սոուսով, զաֆրանով, ապխտած պապրիկայով և հավելյալ կույս ձիթապտղի յուղով, որոնք բոլորը եփվում են իսպանական բոմբա բրինձով ՝ հարուստ, համեղ արգանակով ։
Տպավորեք ձեր հյուրերին անմոռանալի պաելլայով․ մենք կբերենք անհրաժեշտ ամեն ինչ։ Դիտեք, թե ինչպես ենք պատրաստում այս դասական իսպանական ուտեստը տեղում՝ կիսելով յուրաքանչյուր քայլի հետ կապված արվեստը և ավանդույթը։
Բուսական պաելյա
$30
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $300
Իսկական վեգետարական պաելյա Իսպանիայից, պատրաստված Ռոբերտոյի կողմից։ Բուսական Պաելլան մսի փոխարեն պարունակում է արտիճուկի սրտեր, սոխ, սխտոր, բիբար, ոլոռ և լոլիկ, որոնք բոլորը եփվում են հարուստ բուսական արգանակով և զարդարվում են կիտրոնի կտորներով։ Տպավորեք ձեր հյուրերին անմոռանալի պաելլայով․ մենք կբերենք անհրաժեշտ ամեն ինչ։ Դիտեք, թե ինչպես ենք պատրաստում այս դասական իսպանական ուտեստը տեղում՝ կիսելով յուրաքանչյուր քայլի հետ կապված արվեստը և ավանդույթը։
Ծովամթերքի պաելյա
$35
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $350
Իսկական ծովամթերքով պաելյա Իսպանիայից, Ռոբերտոյի կողմից պատրաստված։ Այս պաելյայում կան ծովախեցգետիններ, միդիաներ, կալամարի, կակղամորթներ և երբեմն ձուկ ՝ սոֆրիտոյի հետ միասին (լոլիկի սոուսի, սխտորի և սոխի հիմքը), բոմբա բրինձը, զաֆրանը, պապրիկան և ձկան պաշարները ՝ փայլուն, ոսկեգույն ավարտի համար ։
Տպավորեք ձեր հյուրերին անմոռանալի պաելլայով․ մենք կբերենք անհրաժեշտ ամեն ինչ։ Դիտեք, թե ինչպես ենք պատրաստում այս դասական իսպանական ուտեստը տեղում՝ կիսելով յուրաքանչյուր քայլի հետ կապված արվեստը և ավանդույթը։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Roberto Jose-ին։
Իմ որակավորումները
8 տարվա աշխատանքային փորձ
15 տարուց ավելի է՝ պատրաստում եմ պաելլա։ Ես պատրաստել եմ ծովամթերքով մեծ պաելյա 90 անձի համար Johnson & Turner-ում։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Մինեսոտայի բիզնեսի սեփականատերերը ինձ վարձում են իրենց ամենամյա միջոցառման համար։
Կրթություն և ուսուցում
Ես ունեմ Մինեսոտայում սննդի կառավարչի արտոնագիր։ Պաելյա պատրաստել եմ սովորել Իսպանիայում՝ իմ ընտանիքից։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Princeton, Hastings, New Richmond և Zimmerman)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 80։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$30
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $300
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում




