Սալվիա և Ռամերինո շեֆ խոհարար

Տեղական, թարմ, որակյալ բաղադրիչներ․ պարզ խոհարարություն, որը ոգեշնչված է ընտանեկան պաստայի ավանդույթներով։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ֆլորենցիա
Տրամադրվում է ձեր տանը

Տոսկանյան դասական

$111 $111՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Ծանոթացեք Տոսկանայի էությանը՝ մանրամասնորեն ընտրված ճաշացանկով։ Սկսեք ընտրությամբ՝ տոսկանական խորտիկների տախտակ կամ կրոստինի։ Որպես առաջին ուտեստ վայելեք տնական ռավիոլին կամ տալյատելլեն՝ հյութեղ ռագուով։ Հիմնական կերակուրն առաջարկում է հավի որսի ոճ կամ խոզի միս՝ տապակած բանջարեղենով։ Ավարտեք դասական տիրամիսուով կամ պաննա կոտտայով՝ ելակի սոուսով։

Գյուղական դասականություն

$111 $111՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Վայելեք գյուղական դասական ճաշացանկը, որը ներառում է տոսկանական կրոստինի խառնուրդ՝ սկսելու համար, այնուհետև՝ տնական ռիկոտա և սպանախով ռավիոլի՝ կարագով և սալբիա։ Հիմնական ուտեստը հյութեղ խոզի սրոհն է՝ տապակած բանջարեղենով, ավանդական տիրամիսուով։

Տոսկանյան՝ առանց գլյուտենի

$128 $128՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $510
Մսի խորտիկներ տնական առանց գլյուտենի հացով և ֆոկաչայով, Պապա ալ Պոմոդորո (առանց գլյուտենի հացի ապուր՝ սխտորով և պոմիդորի սոուսով), Նյոկի Սորենտինա, Վիել և Հավի ֆրիկասե սեզոնային աղցանով, առանց գլյուտենի Տիրամիսու կամ Պրոֆիտերոլ
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Salvia E Ramerino Chef-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
18 տարվա աշխատանքային փորձ
Մայր, կին, ձեռներեց խոհարար, որը սիրում է ընտանիքը և խոհարարական ավանդույթները։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
2007 թվականից սկսել է կենտրոնանալ ընտանիքի և խոհարարության վրա՝ խորապես ուսումնասիրելով խոհարարական արմատները։
Կրթություն և ուսուցում
1992 թվականին ավարտել է Ֆլորենցիայի հյուրանոցային դպրոցը։ Աշխատել է սննդի և ըմպելիքների, ամրագրումների և հյուրընկալության ոլորտներում։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Florence, Prato, Սեստո Ֆիորենտինո և Սկանդիչի)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$111 Սկսած $111-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Սալվիա և Ռամերինո շեֆ խոհարար

Տեղական, թարմ, որակյալ բաղադրիչներ․ պարզ խոհարարություն, որը ոգեշնչված է ընտանեկան պաստայի ավանդույթներով։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ֆլորենցիա
Տրամադրվում է ձեր տանը
$111 Սկսած $111-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Անվճար չեղարկում

Տոսկանյան դասական

$111 $111՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Ծանոթացեք Տոսկանայի էությանը՝ մանրամասնորեն ընտրված ճաշացանկով։ Սկսեք ընտրությամբ՝ տոսկանական խորտիկների տախտակ կամ կրոստինի։ Որպես առաջին ուտեստ վայելեք տնական ռավիոլին կամ տալյատելլեն՝ հյութեղ ռագուով։ Հիմնական կերակուրն առաջարկում է հավի որսի ոճ կամ խոզի միս՝ տապակած բանջարեղենով։ Ավարտեք դասական տիրամիսուով կամ պաննա կոտտայով՝ ելակի սոուսով։

Գյուղական դասականություն

$111 $111՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $441
Վայելեք գյուղական դասական ճաշացանկը, որը ներառում է տոսկանական կրոստինի խառնուրդ՝ սկսելու համար, այնուհետև՝ տնական ռիկոտա և սպանախով ռավիոլի՝ կարագով և սալբիա։ Հիմնական ուտեստը հյութեղ խոզի սրոհն է՝ տապակած բանջարեղենով, ավանդական տիրամիսուով։

Տոսկանյան՝ առանց գլյուտենի

$128 $128՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $510
Մսի խորտիկներ տնական առանց գլյուտենի հացով և ֆոկաչայով, Պապա ալ Պոմոդորո (առանց գլյուտենի հացի ապուր՝ սխտորով և պոմիդորի սոուսով), Նյոկի Սորենտինա, Վիել և Հավի ֆրիկասե սեզոնային աղցանով, առանց գլյուտենի Տիրամիսու կամ Պրոֆիտերոլ
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Salvia E Ramerino Chef-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
18 տարվա աշխատանքային փորձ
Մայր, կին, ձեռներեց խոհարար, որը սիրում է ընտանիքը և խոհարարական ավանդույթները։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
2007 թվականից սկսել է կենտրոնանալ ընտանիքի և խոհարարության վրա՝ խորապես ուսումնասիրելով խոհարարական արմատները։
Կրթություն և ուսուցում
1992 թվականին ավարտել է Ֆլորենցիայի հյուրանոցային դպրոցը։ Աշխատել է սննդի և ըմպելիքների, ամրագրումների և հյուրընկալության ոլորտներում։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Florence, Prato, Սեստո Ֆիորենտինո և Սկանդիչի)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում