Պաելյայի արվեստը ՝ խոհարար Էնթոնիի կողմից
Մենք ոչ միայն պատրաստում ենք պաելյա, այլև ստեղծում ենք կենդանի խոհարարական փորձառություն ։ Հյուրերը դիտում են որպես զաֆրան բրինձ, թարմ ծովամթերք և ավանդական բաղադրիչներ, որոնք հավաքվում են հսկա թավաների մեջ ՝ անմիջապես իրենց աչքի առաջ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Մայամի
Տրամադրվում է ձեր տանը
Իսպանական տապաս
$65
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $790
Սեվիշե, մատուցվում է բույսերի չիպսերով (ձկան սեվիչե) (ձկան և ծովախեցգետնի սեվիչե)
• Իսպանական տորտիլյա (Tortilla Española)
• Սխտորով ծովախեցգետին (gambas al ajillo)
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Anthony-ին։
Իմ որակավորումները
25 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես սննդի ոլորտում զբաղվում եմ 1997 թվականից ՝ ստեղծելով հիշարժան ճաշկերույթներ ։
Կրթություն և ուսուցում
Վերապատրաստվել է Իտալիայի ամենաճանաչված միջերկրածովյան խոհարարական դպրոցներից մեկում ՝ Իտալիայում
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Մայամի, Ֆորտ Լոդերդեյլ, Palmetto Bay և Dania Beach)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$65
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $790
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում


