Ճաշակային ճանապարհորդություն շեֆ Մանոն Ռոզի հետ

Որպես խոհարար-գաստրոնոմ՝ ես ստեղծում եմ անհատականացված ճաշկերույթներ՝ համադրելով տեղական ապրանքները, ստեղծագործական մոտեցումը և նրբագեղությունը՝ տանը իսկական և նրբաճաշակ խոհարարական փորձառություն ապահովելու համար։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Բիարից
Տրամադրվում է ձեր տանը

Բրանչ և նախաճաշ

$54 $54՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $531
Ես առաջարկում եմ գուրմանների համար նախատեսված բրանչ կամ նախաճաշ՝ թարմ և տեղական արտադրանքից պատրաստված քաղցր ու աղի ուտեստներով։ Տնական խմորեղեն, սեզոնային մրգեր, նուրբ տաք ուտեստներ, քամած հյութեր և տաք ըմպելիքներ. ամեն ինչ նախատեսված է նուրբ, նրբագեղ և առատ արթնացման համար, որը կարելի է վայելել ընտանիքի կամ ընկերների հետ, ձեր հարմարավետ կացարանում։

Սեզոնային ապերիտիվային կոկտեյլ

$59 $59՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $590
Ես առաջարկում եմ գուրմանների համար նախատեսված ապերիտիվ կոկտեյլ՝ տեղական համերի և նրբագեղ ստեղծագործությունների համադրությամբ։ Սեզոնային մթերքներով պատրաստված 10 զտված, տաք և սառը ուտեստների ընտրանի։ Իդեալական է ընկերների և ընտանիքի հետ ընկերական և գուրմանների համար նախատեսված ժամանցի համար։ Մեկ անձի համար՝ սկսած 50 €-ից, նվազագույնը՝ 500 € մեկ ծառայության համար։ Երեխաների համար՝ ըստ պահանջի։ Նրբաճաշակ խոհարարական փորձառություն, որը կհարստացնի ձեր տնային խորտիկների ցանկացանկը։

Սեզոնային բացահայտման մենյու

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $324
Բացահայտման բանաձևը ներառում է նախուտեստի ճաշացանկ, հիմնական ուտեստ, աղանդեր, որոնք պատկերացնում են թարմ, տեղական և սեզոնային մթերքներից: Մուտքն ընդգծում է բույսը, ուտեստն առաջարկում է նրբորեն աշխատող կենդանիների սպիտակուց, իսկ աղանդերը նշում է սեզոնային հյուրասիրությունները: Ափսեների սպասարկումը մատուցվում է տեղում ՝ ընկերական և կոկիկ մթնոլորտում ։ Պարզ, առատաձեռն և համեղ փորձառություն ՝ առանց տնից դուրս գալու ։

Խոհարարական սեմինար

$89 $89՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $826
Ես առաջարկում եմ ընկերական և ոգեշնչող խոհարարական սեմինարներ՝ խոհարարության կամ հրուշակեղենի դասեր, ընտանիքի, ընկերների կամ գործընկերների հետ ժամանակ անցկացնելու հնարավորություն։ Յուրաքանչյուր արհեստանոց նախագծված է որպես զգայական և ստեղծագործական փորձառություն՝ կապված սեզոնային ապրանքների հետ։ Իդեալական է թիմային շփման, սեմինարի կամ պարզապես միասին ուտեստներ պատրաստելու և նոր տեխնիկա սովորելու համար՝ ջերմ և գուրմանների համար հարմար միջավայրում։

Սեզոնային ֆիրմային մենյու

$107 $107՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $442
Գաստրոնոմիական փորձառություն չորս փուլով ՝ սնունդ, նախուտեստ, հիմնական ուտեստ և աղանդեր ՝ պատրաստված տեղական և սեզոնային մթերքներից ։ Յուրաքանչյուր ափսե մտածված է ՝ համերի հավասարակշռություն, հագնվելու նրբություն, ճշգրիտ խոհարարություն և ապրանքի նկատմամբ հարգանք: Ձեզ եմ ներկայացնում սեղանի ընտրացանկը ՝ կիսվելով բաղադրիչների պատմությամբ և իմ ոգեշնչմամբ ։ Ծառայությունը հեղուկ է և զուսպ ՝ ջերմ մթնոլորտում ։

Սեզոնային համտեսի մենյու

$142 $142՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $531
Համտեսի ճաշացանկ 5 -6 անգամ ՝ ըստ ձեր ցանկությունների և տվյալ պահի բացառիկ արտադրանքների ։ Յուրաքանչյուր ուտեստ պատմում է մի պատմություն ՝ տեռուարի, խոհարարության ժեստի, կիսվելու պահի մասին ։ Ես հոգ եմ տանում յուրաքանչյուր մանրուքի մասին ՝ նուրբ սոուսներ, նուրբ համերի համադրություններ, նրբագեղ ուտեստներ, որպեսզի ստեղծեմ աստղային տան ընթրիքի արժանի մթնոլորտ ։ Ծառայությունը ուշադիր է և մտադիր է անմոռանալի հանգիստ առաջարկել ձեզ ՝ ձեր այցի հարմարավետության պայմաններում ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Manon-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
10 տարվա փորձ գաստրոնոմիկ խոհանոցում՝ բասկյան հողի և ժամանակակից ստեղծագործության միջև
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Խաղային խոհարար երեք աստղանի Michelin ռեստորանում
Կրթություն և ուսուցում
FERRANDI - ի բակալավր խոհարարական արվեստում և Entrepreunariat - ում
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Բիարից, Anglet, Arbonne և Բայոն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$83 Սկսած $83-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $324
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Ճաշակային ճանապարհորդություն շեֆ Մանոն Ռոզի հետ

Որպես խոհարար-գաստրոնոմ՝ ես ստեղծում եմ անհատականացված ճաշկերույթներ՝ համադրելով տեղական ապրանքները, ստեղծագործական մոտեցումը և նրբագեղությունը՝ տանը իսկական և նրբաճաշակ խոհարարական փորձառություն ապահովելու համար։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Բիարից
Տրամադրվում է ձեր տանը
$83 Սկսած $83-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $324
Անվճար չեղարկում

Բրանչ և նախաճաշ

$54 $54՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $531
Ես առաջարկում եմ գուրմանների համար նախատեսված բրանչ կամ նախաճաշ՝ թարմ և տեղական արտադրանքից պատրաստված քաղցր ու աղի ուտեստներով։ Տնական խմորեղեն, սեզոնային մրգեր, նուրբ տաք ուտեստներ, քամած հյութեր և տաք ըմպելիքներ. ամեն ինչ նախատեսված է նուրբ, նրբագեղ և առատ արթնացման համար, որը կարելի է վայելել ընտանիքի կամ ընկերների հետ, ձեր հարմարավետ կացարանում։

Սեզոնային ապերիտիվային կոկտեյլ

$59 $59՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $590
Ես առաջարկում եմ գուրմանների համար նախատեսված ապերիտիվ կոկտեյլ՝ տեղական համերի և նրբագեղ ստեղծագործությունների համադրությամբ։ Սեզոնային մթերքներով պատրաստված 10 զտված, տաք և սառը ուտեստների ընտրանի։ Իդեալական է ընկերների և ընտանիքի հետ ընկերական և գուրմանների համար նախատեսված ժամանցի համար։ Մեկ անձի համար՝ սկսած 50 €-ից, նվազագույնը՝ 500 € մեկ ծառայության համար։ Երեխաների համար՝ ըստ պահանջի։ Նրբաճաշակ խոհարարական փորձառություն, որը կհարստացնի ձեր տնային խորտիկների ցանկացանկը։

Սեզոնային բացահայտման մենյու

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $324
Բացահայտման բանաձևը ներառում է նախուտեստի ճաշացանկ, հիմնական ուտեստ, աղանդեր, որոնք պատկերացնում են թարմ, տեղական և սեզոնային մթերքներից: Մուտքն ընդգծում է բույսը, ուտեստն առաջարկում է նրբորեն աշխատող կենդանիների սպիտակուց, իսկ աղանդերը նշում է սեզոնային հյուրասիրությունները: Ափսեների սպասարկումը մատուցվում է տեղում ՝ ընկերական և կոկիկ մթնոլորտում ։ Պարզ, առատաձեռն և համեղ փորձառություն ՝ առանց տնից դուրս գալու ։

Խոհարարական սեմինար

$89 $89՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $826
Ես առաջարկում եմ ընկերական և ոգեշնչող խոհարարական սեմինարներ՝ խոհարարության կամ հրուշակեղենի դասեր, ընտանիքի, ընկերների կամ գործընկերների հետ ժամանակ անցկացնելու հնարավորություն։ Յուրաքանչյուր արհեստանոց նախագծված է որպես զգայական և ստեղծագործական փորձառություն՝ կապված սեզոնային ապրանքների հետ։ Իդեալական է թիմային շփման, սեմինարի կամ պարզապես միասին ուտեստներ պատրաստելու և նոր տեխնիկա սովորելու համար՝ ջերմ և գուրմանների համար հարմար միջավայրում։

Սեզոնային ֆիրմային մենյու

$107 $107՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $442
Գաստրոնոմիական փորձառություն չորս փուլով ՝ սնունդ, նախուտեստ, հիմնական ուտեստ և աղանդեր ՝ պատրաստված տեղական և սեզոնային մթերքներից ։ Յուրաքանչյուր ափսե մտածված է ՝ համերի հավասարակշռություն, հագնվելու նրբություն, ճշգրիտ խոհարարություն և ապրանքի նկատմամբ հարգանք: Ձեզ եմ ներկայացնում սեղանի ընտրացանկը ՝ կիսվելով բաղադրիչների պատմությամբ և իմ ոգեշնչմամբ ։ Ծառայությունը հեղուկ է և զուսպ ՝ ջերմ մթնոլորտում ։

Սեզոնային համտեսի մենյու

$142 $142՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $531
Համտեսի ճաշացանկ 5 -6 անգամ ՝ ըստ ձեր ցանկությունների և տվյալ պահի բացառիկ արտադրանքների ։ Յուրաքանչյուր ուտեստ պատմում է մի պատմություն ՝ տեռուարի, խոհարարության ժեստի, կիսվելու պահի մասին ։ Ես հոգ եմ տանում յուրաքանչյուր մանրուքի մասին ՝ նուրբ սոուսներ, նուրբ համերի համադրություններ, նրբագեղ ուտեստներ, որպեսզի ստեղծեմ աստղային տան ընթրիքի արժանի մթնոլորտ ։ Ծառայությունը ուշադիր է և մտադիր է անմոռանալի հանգիստ առաջարկել ձեզ ՝ ձեր այցի հարմարավետության պայմաններում ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Manon-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
10 տարվա փորձ գաստրոնոմիկ խոհանոցում՝ բասկյան հողի և ժամանակակից ստեղծագործության միջև
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Խաղային խոհարար երեք աստղանի Michelin ռեստորանում
Կրթություն և ուսուցում
FERRANDI - ի բակալավր խոհարարական արվեստում և Entrepreunariat - ում
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Բիարից, Anglet, Arbonne և Բայոն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում