Կենդանի խոհարարություն և օրգանական արտադրանքներ

Բույսերի և ծաղկային համերը ամենանուրբ և հետաքրքիրն են: Ահա թե ինչու են նրանք իմ խոհարարական, զգայուն և նվիրված ստեղծագործությունների հիմքում են ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Փարիզ
Տրամադրվում է ձեր տանը

Բուսական սննդի հայտնաբերում

$95՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ հարվածով կերակուր, որը միավորում է հարուստ, քաղցր և համեղ համերը ՝ թարմ պանիր, շուտնի շիսո և ճաքճք; ճակնդեղի տարտար ապխտած յուղով, սպիտակ մրգերով և պարմեզանի սալիկներով; Միշո ծաղկակաղամբ Տեմպուրա, վայրի բրինձ և նուշի կաթի էմուլսիա; Տիրամիսու թուզ և Լիլետե; Ցիտրուսային Moelleux և սև թեյ: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Առանձին ընթրիք

$99՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ անգամյա բիստրոնոմիկ ընթրիք ՝ ֆրանսիական գաստրոնոմիայի դասականությունը ժամանակակից մոտեցմամբ վերագտնելու համար. Կորած բուն և յուզու սպիտակ ձկան տարտարե; Կատարյալ ձու, եգիպտացորենի սերուցք, միսո էմուլսիա, այրված եգիպտացորենի և պոլենտայի սալիկներ; Նռան մոլասյան բադի ֆիլե, քաղցր կարտոֆիլի խյուս և ճակնդեղի համեմունք; Տնական շոկոլադ, վանիլային և տոնկա լոբի; Մինի պավլովա սեզոնային մրգերով: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Ասիական ֆյուզինգ

$99՝ մեկ հյուրի համար
Հնգակի երկխոսություն ասիական և ֆրանսիական խոհանոցի ազդեցությունների միջև ։ Մաքրեք ափսեները, որտեղ փափուկ թխումը, թթուները և umami սոուսները համաձայն են պարզության հետ. Օնիգիրիս ՝ կիմշիով և սալորի սոուսով Կորեայից, Sea bream Carpaccio, tiger leche և chili ձեթ, տավարի տատակի, հալվող բանջարեղեն և սալորի թթու, սև քունջութի շոգենավ, սպիտակ շոկոլադե գանաշ և ցիտրուսային սեգմենտներ, Financier matcha: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Սննդի և խմիչքի համադրման երեկո

$174՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ սննդի և գինու կամ մոկտեյլի համադրման ճաշացանկ ՝ հետաքրքրասեր և նվիրված երեկոյի համար ՝ օրգանական և տեղական արտադրանքներից ։ Անհատականացված ընտրացանկ տարվա բոլոր եղանակներին ։ Եկեք քննարկենք ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Margot-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
3 տարվա աշխատանքային փորձ
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Մասնակցություն Վիլլա Ռոկաբելլա խոհարարական նստավայրում, որը շքեղ կացարան է Լե Պրադետում
Կրթություն և ուսուցում
ՔԵՅՓԹԱ ԽՈՀԱՆՈՑ
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Փարիզ, Վերսալ և Սեն-Ժերմեն-ան-Լե)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $99-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $709
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Կենդանի խոհարարություն և օրգանական արտադրանքներ

Բույսերի և ծաղկային համերը ամենանուրբ և հետաքրքիրն են: Ահա թե ինչու են նրանք իմ խոհարարական, զգայուն և նվիրված ստեղծագործությունների հիմքում են ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Փարիզ
Տրամադրվում է ձեր տանը
Սկսած $99-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $709
Անվճար չեղարկում

Բուսական սննդի հայտնաբերում

$95՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ հարվածով կերակուր, որը միավորում է հարուստ, քաղցր և համեղ համերը ՝ թարմ պանիր, շուտնի շիսո և ճաքճք; ճակնդեղի տարտար ապխտած յուղով, սպիտակ մրգերով և պարմեզանի սալիկներով; Միշո ծաղկակաղամբ Տեմպուրա, վայրի բրինձ և նուշի կաթի էմուլսիա; Տիրամիսու թուզ և Լիլետե; Ցիտրուսային Moelleux և սև թեյ: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Առանձին ընթրիք

$99՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ անգամյա բիստրոնոմիկ ընթրիք ՝ ֆրանսիական գաստրոնոմիայի դասականությունը ժամանակակից մոտեցմամբ վերագտնելու համար. Կորած բուն և յուզու սպիտակ ձկան տարտարե; Կատարյալ ձու, եգիպտացորենի սերուցք, միսո էմուլսիա, այրված եգիպտացորենի և պոլենտայի սալիկներ; Նռան մոլասյան բադի ֆիլե, քաղցր կարտոֆիլի խյուս և ճակնդեղի համեմունք; Տնական շոկոլադ, վանիլային և տոնկա լոբի; Մինի պավլովա սեզոնային մրգերով: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Ասիական ֆյուզինգ

$99՝ մեկ հյուրի համար
Հնգակի երկխոսություն ասիական և ֆրանսիական խոհանոցի ազդեցությունների միջև ։ Մաքրեք ափսեները, որտեղ փափուկ թխումը, թթուները և umami սոուսները համաձայն են պարզության հետ. Օնիգիրիս ՝ կիմշիով և սալորի սոուսով Կորեայից, Sea bream Carpaccio, tiger leche և chili ձեթ, տավարի տատակի, հալվող բանջարեղեն և սալորի թթու, սև քունջութի շոգենավ, սպիտակ շոկոլադե գանաշ և ցիտրուսային սեգմենտներ, Financier matcha: Սեզոնային ընտրացանկ ։ Եկեք խոսենք այդ մասին ։

Սննդի և խմիչքի համադրման երեկո

$174՝ մեկ հյուրի համար
Հինգ սննդի և գինու կամ մոկտեյլի համադրման ճաշացանկ ՝ հետաքրքրասեր և նվիրված երեկոյի համար ՝ օրգանական և տեղական արտադրանքներից ։ Անհատականացված ընտրացանկ տարվա բոլոր եղանակներին ։ Եկեք քննարկենք ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Margot-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
3 տարվա աշխատանքային փորձ
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Մասնակցություն Վիլլա Ռոկաբելլա խոհարարական նստավայրում, որը շքեղ կացարան է Լե Պրադետում
Կրթություն և ուսուցում
ՔԵՅՓԹԱ ԽՈՀԱՆՈՑ
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Փարիզ, Վերսալ և Սեն-Ժերմեն-ան-Լե)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում