Անդալուզյան համեր խոհարար Ալեխանդրո Գոմեսի հետ
Սեզոնային անդալուզյան խոհանոց ՝ կենտրոնանալով ավանդույթի, համի և ստեղծագործական մոտեցման վրա ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սեվիլյա
Տրամադրվում է ձեր տանը
Պատրաստեք և վայելեք Սևիլյան տապան
$70 $70՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $207
Վայելեք իսկական գաստրոնոմիական փորձառություն Սևիլյայում ՝ տեղացի խոհարարի հետ ճաշ պատրաստելով և համտեսելով ավանդական տապասներ ։
Հանգիստ և զվարճալի մթնոլորտում դուք կսովորեք, թե ինչպես պատրաստել Անդալուսիայի ամենահայտնի ուտեստներից մի քանիսը, բացահայտել Սևիլյան խոհանոցի գաղտնիքները և վայելել համով, պատմությամբ և գինով լի ընթրիք:
Դա պարզապես դաս չէ. դա մշակութային փորձառություն է, ընկերների հետ ճաշ և Սևիլյայի հոգին իր գաստրոնոմիայի միջոցով զգալու միջոց ։
Էկոլոգիապես անվնաս ցամաքային և ծովային համտես
$81 $81՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $322
Ցամաքից և ծովից էկոլոգիապես անվնաս աղբյուրներով պատրաստված բաղադրիչների ընտրացանկ, որը նշում է համարձակ համերը, կատարելագործված տեխնիկան և հարգանքը տեղական ծագման նկատմամբ ։
Անդալուզյան արմատների համտես
$87 $87՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $345
Սրտանց ճաշացանկ, որը վերաիմաստավորում է դասական անդալուզյան բաղադրատոմսեր ՝ սեզոնային բաղադրիչներով և ափամերձ ոգեշնչմամբ ։
Կիսվելու համար
– Սպիտակ ծովախեցգետին և ավոկադո տարտարե ՝ հավելյալ կույս ձիթապտղի յուղով և կրաքարի զարդերով:
Շեֆ խոհարարից
– Ջերմ սամիթ և լակոտ սերուցք ՝ պատված փխրուն իբերիական խոզապուխտով և ձիթապտղի հացով:
Հիմնականի ընտրություն
– Ջեռոցով աղացած կորվինա կիտրոնով և սև սխտորի էմուլսիայով, որը մատուցվում է աղացած բանջարեղենով:
– Iberian pluma in oloroso sherry, քաղցր կարտոֆիլի պուրեով և սունկով:
աղանդեր
Ժամանակակից Անդալուզյան
$93 $93՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $368
Ժամանակավոր անդալուզյան ուտեստների ժամանակակից մեկնաբանություն ՝ պատրաստված հմտությամբ, զգացմունքներով և տարածաշրջանային հպարտությամբ ։
Կիսվելու համար
– Սեզոնային աղցան ՝ ցիտրուսային գրառումներով և հավելյալ կույս ձիթապտղի յուղով ։
Շեֆ խոհարարից
– Սեզոնային կրեմով ապուր ՝ նուրբ հյուսվածքներով և գյուղական բույրերով ։
Հիմնականի ընտրություն
– Տերիյակի ապակեպատ սաղմոն ՝ կոճապղպեղի ակնարկներով:
– Իբերիական խոզի այտը օլորոսո շերիում, որը մատուցվում է տրյուֆելե սերուցքային կարտոֆիլով և դրա հարուստ կրճատմամբ:
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Ale Gómez-ին։
Իմ որակավորումները
15 տարվա փորձ
15+ տարի խոհարարություն Անդալուզիայի լավագույն իսպանական հյուրանոցներում և մասնավոր վիլլաներում ։
Գլխավոր խոհարար Casa de Indias - ում
Գաստրոնոմիական և ռեստորանային խորհրդատվություն Մադրիդում, 2015 թ .։
Տաբերնա և Իսլանտիլյա շրջանավարտ
Վերապատրաստվել է Տաբերնա դել Ալաբարդերոյում և Escuela de Hostelería de Islantilla - ում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սեվիլյա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։
Հասանելիություն
Ժեստերի լեզվի տարբերակներ
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$70 Սկսած $70-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $207
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում





