Ժամանակակից Կալիֆոռնիայի համն ու հոտը ՝ Էրինի կողմից

Ժամանակակից Կալիֆոռնիայի համն ու հոտը ՝ Էրինի կողմից

Իմ խոհարարությունը միախառնվում է մշակույթի հետ, և ես միշտ հետապնդում եմ հաջորդ հիանալի համը ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ասպեն
Տրամադրվում է ձեր տանը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Erin-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
24 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես բերում եմ խմորեղենի և համեղ փորձի խառնուրդ, որն ազդում է Ծովածոցի տարածաշրջանի մշակույթի վրա ։
Հրապարակված սննդագիտություն գրող
Ես նպաստել եմ խոհարարական հրատարակություններին ՝ որպես սննդի գրող և ոճաբան ։
Le Cordon Bleu - ի շրջանավարտ
Ես վերապատրաստում եմ անցել Le Cordon Bleu - ում ՝ խորացնելով այն հմտությունները, որոնք զարգացրել եմ ռեստորաններում աշխատելով ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Ասպեն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ազատ տեղեր չկան

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Ժամանակակից Կալիֆոռնիայի համն ու հոտը ՝ Էրինի կողմից

Ժամանակակից Կալիֆոռնիայի համն ու հոտը ՝ Էրինի կողմից

Իմ խոհարարությունը միախառնվում է մշակույթի հետ, և ես միշտ հետապնդում եմ հաջորդ հիանալի համը ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ասպեն
Տրամադրվում է ձեր տանը
Ազատ տեղեր չկան
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Erin-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
24 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես բերում եմ խմորեղենի և համեղ փորձի խառնուրդ, որն ազդում է Ծովածոցի տարածաշրջանի մշակույթի վրա ։
Հրապարակված սննդագիտություն գրող
Ես նպաստել եմ խոհարարական հրատարակություններին ՝ որպես սննդի գրող և ոճաբան ։
Le Cordon Bleu - ի շրջանավարտ
Ես վերապատրաստում եմ անցել Le Cordon Bleu - ում ՝ խորացնելով այն հմտությունները, որոնք զարգացրել եմ ռեստորաններում աշխատելով ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Ասպեն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում