Տարվա եղանակներին ՝ Gautier Wonner - ի համն ու հոտը

Ֆրանսիական խոհանոցը, փոխանցումը, նորարարությունը և արտադրանքը սիրով են աշխատում:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սենտ-Էտյեն
Տրամադրվում է ձեր տանը

Ճաշի կոկտեյլային երեկույթ

$59 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Գուրմանական կոկտեյլային երեկույթ ՝ 7 տնական խայթոցով, թարմ սեզոնային մթերքով և օրիգինալ համերով ։ Ժամանակակից տեխնիկա և կոկիկ զգեստ ՝ ընկերական և նրբաճաշակ փորձառության համար, որը կատարյալ է ձեր մասնավոր կամ պրոֆեսիոնալ միջոցառումների համար ։

FoodTour

$117 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Ես առաջարկում եմ խոհանոց, որը սուբլիմացնում է պարզ, համեղ, տեղական, թարմ և ստեղծագործական արտադրանքները ։ Անակնկալ նախուտեստներ, սեզոնային բանջարեղենի մուտք, փափուկ եփած ձուկ կամ միս, վերափոխված պանիր, ստորագրության համադամասերական աղանդեր ։

Զգացողությունների արթնացման ընտրացանկ

$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $639
5 - հարվածային ճաշացանկ ՝ ոգեշնչված տարվա եղանակներից և տեղական արտադրանքներից ։ Յուրաքանչյուր ափսե համարվում է յուրահատուկ ստեղծագործություն ՝ տեխնիկական նրբագեղության և համերի ներդաշնակության միջև ։ Մեծ սեղանների արժանի փորձառություն ՝ տանը ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Gautier Wonner-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
9 տարի խոհարար, ես Փոլ Բոկուզ ինստիտուտի գլխավոր մարզիչ էի
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Փոլ Բոկուզեի հետազոտական կենտրոնի R&D - ի ղեկավար ՝ խառնելով նորարարությունն ու ճշգրտությունը ։
Կրթություն և ուսուցում
Ավարտել է Institut Paul Bocuse - ը, վերապատրաստվել է հիանալի ֆրանսիացի խոհարարների հետ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սենտ-Էտյեն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$59 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Տարվա եղանակներին ՝ Gautier Wonner - ի համն ու հոտը

Ֆրանսիական խոհանոցը, փոխանցումը, նորարարությունը և արտադրանքը սիրով են աշխատում:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սենտ-Էտյեն
Տրամադրվում է ձեր տանը
$59 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Անվճար չեղարկում

Ճաշի կոկտեյլային երեկույթ

$59 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Գուրմանական կոկտեյլային երեկույթ ՝ 7 տնական խայթոցով, թարմ սեզոնային մթերքով և օրիգինալ համերով ։ Ժամանակակից տեխնիկա և կոկիկ զգեստ ՝ ընկերական և նրբաճաշակ փորձառության համար, որը կատարյալ է ձեր մասնավոր կամ պրոֆեսիոնալ միջոցառումների համար ։

FoodTour

$117 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $581
Ես առաջարկում եմ խոհանոց, որը սուբլիմացնում է պարզ, համեղ, տեղական, թարմ և ստեղծագործական արտադրանքները ։ Անակնկալ նախուտեստներ, սեզոնային բանջարեղենի մուտք, փափուկ եփած ձուկ կամ միս, վերափոխված պանիր, ստորագրության համադամասերական աղանդեր ։

Զգացողությունների արթնացման ընտրացանկ

$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $639
5 - հարվածային ճաշացանկ ՝ ոգեշնչված տարվա եղանակներից և տեղական արտադրանքներից ։ Յուրաքանչյուր ափսե համարվում է յուրահատուկ ստեղծագործություն ՝ տեխնիկական նրբագեղության և համերի ներդաշնակության միջև ։ Մեծ սեղանների արժանի փորձառություն ՝ տանը ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Gautier Wonner-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
10 տարվա աշխատանքային փորձ
9 տարի խոհարար, ես Փոլ Բոկուզ ինստիտուտի գլխավոր մարզիչ էի
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Փոլ Բոկուզեի հետազոտական կենտրոնի R&D - ի ղեկավար ՝ խառնելով նորարարությունն ու ճշգրտությունը ։
Կրթություն և ուսուցում
Ավարտել է Institut Paul Bocuse - ը, վերապատրաստվել է հիանալի ֆրանսիացի խոհարարների հետ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սենտ-Էտյեն)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում