Բասկյան համեր. ավանդույթից մինչև Trend

Ես 20+ տարի անցկացնում եմ լավագույն խոհանոցներում և սննդի հետազոտություններում ։ Յուրաքանչյուր ընթրիք անհատական մոտեցում է բասկյան համերին, որոնք պատրաստված են շեֆ - խոհարարի աչքով, ավանդույթի մեջ են և կիսվում են հին ընկերների պես ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Սեբաստյան
Տրամադրվում է ձեր տանը

Գաղտնի հասարակության ուղեցույց

$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $525
Ես պատրաստում եմ կարևորը ։ Այդ օրը թարմից կառուցված բասկյան ուտեստներ ՝ կոկոտքսաներ, պղպեղներ, դանդաղ պատրաստված միս ։ Խարիսխներն այնքան սուր են, որ արթնացնում են ձեզ ։ Գինիներ, որոնք վաստակում են իրենց գումարը ։ Ոչ մի հմայք ։ Պարզապես շեֆ խոհարար, սեղան, իսկական սնունդ և այնպիսի ընկերություն, որը ձեզ ստիպում է կորցնել ժամանակը ։ Սխտորը նախ հարվածում է ։ Հետո ՝ աղը, հետո ՝ լռությունը, երբ բավականաչափ լավ է, որ ոչ ոք չխոսի ։ Սա շոու չէ ։ Դա կերակուր է, որն արժե հիշել ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Erich-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Exec. Շեֆ խոհարար LABe - ում; վերապատրաստվել է Mugaritz - ում և El Racó de Can Fabes - ում: R&D շեֆ խոհարար Գուստուում ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
APF մրցանակի դափնեկիր, բարձրախոս HIP Madrid - ում, BEAM Summit - ում և Pot Luck Food Talks - ի կազմակերպիչ
Կրթություն և ուսուցում
Culinary degree at ICC Caracas + Food Experience Design at Culinary Institute of America
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Սեբաստյան)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ 20012, Donostia-San Sebastian, Basque Country, Իսպանիա

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 16։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $525
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Բասկյան համեր. ավանդույթից մինչև Trend

Ես 20+ տարի անցկացնում եմ լավագույն խոհանոցներում և սննդի հետազոտություններում ։ Յուրաքանչյուր ընթրիք անհատական մոտեցում է բասկյան համերին, որոնք պատրաստված են շեֆ - խոհարարի աչքով, ավանդույթի մեջ են և կիսվում են հին ընկերների պես ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սան Սեբաստյան
Տրամադրվում է ձեր տանը
$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $525
Անվճար չեղարկում

Գաղտնի հասարակության ուղեցույց

$152 
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $525
Ես պատրաստում եմ կարևորը ։ Այդ օրը թարմից կառուցված բասկյան ուտեստներ ՝ կոկոտքսաներ, պղպեղներ, դանդաղ պատրաստված միս ։ Խարիսխներն այնքան սուր են, որ արթնացնում են ձեզ ։ Գինիներ, որոնք վաստակում են իրենց գումարը ։ Ոչ մի հմայք ։ Պարզապես շեֆ խոհարար, սեղան, իսկական սնունդ և այնպիսի ընկերություն, որը ձեզ ստիպում է կորցնել ժամանակը ։ Սխտորը նախ հարվածում է ։ Հետո ՝ աղը, հետո ՝ լռությունը, երբ բավականաչափ լավ է, որ ոչ ոք չխոսի ։ Սա շոու չէ ։ Դա կերակուր է, որն արժե հիշել ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Erich-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Exec. Շեֆ խոհարար LABe - ում; վերապատրաստվել է Mugaritz - ում և El Racó de Can Fabes - ում: R&D շեֆ խոհարար Գուստուում ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
APF մրցանակի դափնեկիր, բարձրախոս HIP Madrid - ում, BEAM Summit - ում և Pot Luck Food Talks - ի կազմակերպիչ
Կրթություն և ուսուցում
Culinary degree at ICC Caracas + Food Experience Design at Culinary Institute of America
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սան Սեբաստյան)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ 20012, Donostia-San Sebastian, Basque Country, Իսպանիա

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 16։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում