Շեֆ - խոհարար Երեմիայի «Ագարակից սեղան» ճաշկերույթ

Դասական ֆրանսիացի վերապատրաստված մասնավոր խոհարար, որը մասնագիտացած է ագարակից սեղան խոհանոցի և համաշխարհային համերի ոլորտում ՝ ստեղծելով բեսպրեդելական ճաշկերույթի փորձառություններ խորաթափանց հաճախորդների համար ՝ անթերի ճաշակով և կատարելագործված ակնկալիքներով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Փալմ Սպրինգս
Տրամադրվում է ձեր տանը

Desert Brunch Soiree'

$105 $105՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $630
Անկումային բրանչով, որը լի է արևի շողերով, ծիծաղով և միմոսային ակնոցներով ։ Հյուրերը հավաքվում են զվարճալի, համեղ ուտեստների գեղեցիկ տարածման շուրջ, որը նախատեսված է համատեղ օգտագործման համար ՝ վայելելով յուրաքանչյուր խայթոցն ու պահը ։ Շունչը հանգիստ է, բայց բարձրակարգ լավ երաժշտություն, հեշտ զրույց և ներողամտության և ուրախության այն կատարյալ հավասարակշռությունը, որը հանգստյան օրերի առավոտը մի փոքր ավելի յուրահատուկ է դարձնում:

Բարձրահարկ տապակած հավի ընթրիք

$120 $120՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $720
Առասպելական բարձր տապակած հավի ընթրիք ՝ «Ագարակից ՍԵՂԱՆ» մոտեցմամբ. «Թանթմիլով» պատրաստված ժառանգության հավի միս, նրբորեն տապակած ոսկեգույն փխրուն, մատուցվում է համեղ ձմերուկի և ճակնդեղի աղցանի հետ միասին, գեղեցիկ ագարակային թարմ ոստրեները կազմում են դասընթացներից մեկը, իսկ ամենագեղեցիկ չեդդարի սկալիոն թխվածքաբլիթները և վայրի ծաղիկներով թխկի կորնգանը: Ավարտվել է նարդոսի կրեմով, պեկանի կարճ հացով և վայրի հատապտուղներով ։

Գուրմանների անապատի խորոված

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $750
Փալմ Սփրինգսի ամառային խորոված ՝ բոցերով պատրաստված մսով, համարձակ սեզոնային կողմերով և սառեցված արհեստական կոկտեյլներով ։ Տեղադրեք լողավազանի մոտ կամ անապատային երկնքի տակ ․ դա տոնական, համով հագեցած փորձառություն է, որը միախառնվում է ծխի, համեմունքների և SoCal - ի արևի շողերի հետ ։

Մեքսիկական ֆիեստա

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $600
Ժամանակակից մեքսիկական ընթրիք, համի և հյուսվածքի աշխույժ ճանապարհորդություն, որտեղ հողեղեն, ծխացող և պայծառ նոտաներ պարում են միասին կատարյալ ներդաշնակության մեջ: Յուրաքանչյուր դասընթաց նշում է ժառանգության հարստությունը ՝ միաժամանակ ընդունելով ժամանակակից տեխնիկան ՝ համեստ բաղադրիչները բարձրացնելով զտված արտահայտությունների: Առաջին խայթոցից մինչև վերջը ՝ փորձառությունը համարձակ, բայց հավասարակշռված է ՝ լի ջերմությամբ, համեմունքներով և հոգով ։ Սեղանի շուրջ մշակույթի, պատմասացության և ընդհանուր ուրախության տոն է

Քաջունյան ծովամթերքի եռում

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $750
Քաջունական ծովամթերքի եռումը համարձակ, բուրավետ խնջույք է, որը հիմնված է հարավային ավանդույթի մեջ ։ Այն պարունակում է ծովախեցգետնի, ծովախեցգետնի, խեցգետնի և եգիպտացորենով խաշած միդիաների խառնուրդ, կարմիր կարտոֆիլ և ծխացող երշիկ ։ Ամեն ինչ համեմված է առատաձեռնորեն ՝ քաջունական համեմունքներով, սխտորով, կիտրոնով և կարագով ։ Մատուցվում էր տաք և հաճախ լցվում էր ուղիղ թերթերով ծածկված սեղանների վրա ։ Դա գործնական, ընդհանուր կերակուր է, որը կատարյալ է համօգտագործման և տոնակատարության համար ։

Մարոկկոյական ընթրիք

$150 $150՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $900
Միացեք մարոկկոյական կախարդական երեկոյին, որտեղ մոմի լույսը փայլում է խճանկարային սալիկների դեմ, իսկ օդը հարուստ է զաֆրանով և համեմունքներով ։ Սկսեք տաք խոբզից, թզուկից և վարդաջրերի կոկտեյլներից ։ Խնջույք է կազմակերպվում. գառան տեգին ՝ ծիրանով, հավի բաստիլա ՝ դարչինով շաքարավազով, և զաֆրանային կուզկուս ՝ նուշով և նուռով ։ Անանուխով թեյը լցվում է նուրբ բաժակների մեջ ՝ զուգակցված մեղրով խմորեղենով և նարնջագույն ծաղկով ՝ թավշյա անապատային երկնքի տակ ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Jeremy-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա փորձ
Ես աշխատել եմ հինգ աստղանի հյուրանոցներում Հարավաֆրիկյան Հանրապետությունում, Դուբայում և ԱՄՆ - ում ։
Բեսպրեդել ագարակից սեղան ճաշկերույթ
Բնականաբար, ես իմ տարածքը գտա խոհանոցում ՝ հինգ աստղանի համը բերելով տուն ։
Ընտանեկան ավանդույթ
Ես սովորեցի տանը պատրաստել սիրված, տաղանդավոր խոհարարներով լի ընտանիքից ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (6 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Փալմ Սպրինգս)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$295 Սկսած $295-ից՝ մեկ խմբի համար
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Շեֆ - խոհարար Երեմիայի «Ագարակից սեղան» ճաշկերույթ

Դասական ֆրանսիացի վերապատրաստված մասնավոր խոհարար, որը մասնագիտացած է ագարակից սեղան խոհանոցի և համաշխարհային համերի ոլորտում ՝ ստեղծելով բեսպրեդելական ճաշկերույթի փորձառություններ խորաթափանց հաճախորդների համար ՝ անթերի ճաշակով և կատարելագործված ակնկալիքներով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Փալմ Սպրինգս
Տրամադրվում է ձեր տանը
$295 Սկսած $295-ից՝ մեկ խմբի համար
Անվճար չեղարկում

Desert Brunch Soiree'

$105 $105՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $630
Անկումային բրանչով, որը լի է արևի շողերով, ծիծաղով և միմոսային ակնոցներով ։ Հյուրերը հավաքվում են զվարճալի, համեղ ուտեստների գեղեցիկ տարածման շուրջ, որը նախատեսված է համատեղ օգտագործման համար ՝ վայելելով յուրաքանչյուր խայթոցն ու պահը ։ Շունչը հանգիստ է, բայց բարձրակարգ լավ երաժշտություն, հեշտ զրույց և ներողամտության և ուրախության այն կատարյալ հավասարակշռությունը, որը հանգստյան օրերի առավոտը մի փոքր ավելի յուրահատուկ է դարձնում:

Բարձրահարկ տապակած հավի ընթրիք

$120 $120՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $720
Առասպելական բարձր տապակած հավի ընթրիք ՝ «Ագարակից ՍԵՂԱՆ» մոտեցմամբ. «Թանթմիլով» պատրաստված ժառանգության հավի միս, նրբորեն տապակած ոսկեգույն փխրուն, մատուցվում է համեղ ձմերուկի և ճակնդեղի աղցանի հետ միասին, գեղեցիկ ագարակային թարմ ոստրեները կազմում են դասընթացներից մեկը, իսկ ամենագեղեցիկ չեդդարի սկալիոն թխվածքաբլիթները և վայրի ծաղիկներով թխկի կորնգանը: Ավարտվել է նարդոսի կրեմով, պեկանի կարճ հացով և վայրի հատապտուղներով ։

Գուրմանների անապատի խորոված

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $750
Փալմ Սփրինգսի ամառային խորոված ՝ բոցերով պատրաստված մսով, համարձակ սեզոնային կողմերով և սառեցված արհեստական կոկտեյլներով ։ Տեղադրեք լողավազանի մոտ կամ անապատային երկնքի տակ ․ դա տոնական, համով հագեցած փորձառություն է, որը միախառնվում է ծխի, համեմունքների և SoCal - ի արևի շողերի հետ ։

Մեքսիկական ֆիեստա

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $600
Ժամանակակից մեքսիկական ընթրիք, համի և հյուսվածքի աշխույժ ճանապարհորդություն, որտեղ հողեղեն, ծխացող և պայծառ նոտաներ պարում են միասին կատարյալ ներդաշնակության մեջ: Յուրաքանչյուր դասընթաց նշում է ժառանգության հարստությունը ՝ միաժամանակ ընդունելով ժամանակակից տեխնիկան ՝ համեստ բաղադրիչները բարձրացնելով զտված արտահայտությունների: Առաջին խայթոցից մինչև վերջը ՝ փորձառությունը համարձակ, բայց հավասարակշռված է ՝ լի ջերմությամբ, համեմունքներով և հոգով ։ Սեղանի շուրջ մշակույթի, պատմասացության և ընդհանուր ուրախության տոն է

Քաջունյան ծովամթերքի եռում

$125 $125՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $750
Քաջունական ծովամթերքի եռումը համարձակ, բուրավետ խնջույք է, որը հիմնված է հարավային ավանդույթի մեջ ։ Այն պարունակում է ծովախեցգետնի, ծովախեցգետնի, խեցգետնի և եգիպտացորենով խաշած միդիաների խառնուրդ, կարմիր կարտոֆիլ և ծխացող երշիկ ։ Ամեն ինչ համեմված է առատաձեռնորեն ՝ քաջունական համեմունքներով, սխտորով, կիտրոնով և կարագով ։ Մատուցվում էր տաք և հաճախ լցվում էր ուղիղ թերթերով ծածկված սեղանների վրա ։ Դա գործնական, ընդհանուր կերակուր է, որը կատարյալ է համօգտագործման և տոնակատարության համար ։

Մարոկկոյական ընթրիք

$150 $150՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $900
Միացեք մարոկկոյական կախարդական երեկոյին, որտեղ մոմի լույսը փայլում է խճանկարային սալիկների դեմ, իսկ օդը հարուստ է զաֆրանով և համեմունքներով ։ Սկսեք տաք խոբզից, թզուկից և վարդաջրերի կոկտեյլներից ։ Խնջույք է կազմակերպվում. գառան տեգին ՝ ծիրանով, հավի բաստիլա ՝ դարչինով շաքարավազով, և զաֆրանային կուզկուս ՝ նուշով և նուռով ։ Անանուխով թեյը լցվում է նուրբ բաժակների մեջ ՝ զուգակցված մեղրով խմորեղենով և նարնջագույն ծաղկով ՝ թավշյա անապատային երկնքի տակ ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Jeremy-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա փորձ
Ես աշխատել եմ հինգ աստղանի հյուրանոցներում Հարավաֆրիկյան Հանրապետությունում, Դուբայում և ԱՄՆ - ում ։
Բեսպրեդել ագարակից սեղան ճաշկերույթ
Բնականաբար, ես իմ տարածքը գտա խոհանոցում ՝ հինգ աստղանի համը բերելով տուն ։
Ընտանեկան ավանդույթ
Ես սովորեցի տանը պատրաստել սիրված, տաղանդավոր խոհարարներով լի ընտանիքից ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (6 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Փալմ Սպրինգս)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում