Սիցիլիայի համը շեֆ - խոհարար Ֆաբիո Սիմոնեի հետ

Բացահայտեք ճշմարիտ Սիցիլիան նրբաճաշակ և գրավիչ խոհարարական փորձառության միջոցով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Կատանիա
Տրամադրվում է ձեր տանը

Սիցիլիական պարտեզի էությունը

$88՝ մեկ հյուրի համար
Կղզու այգու թարմ բանջարեղենի և խոտաբույսերի իսկական համեր ՍԿՍՆԱԿ Giarratana կարմիր սոխով եփած սոուսային տեսահոլովակ ՝ լցոնված այծի պանրով և ռեհանով, մատուցվում է ելակի վինայգրետով ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Կարնարոլի ռիզոտտո դդումով և Էտնա պորցինի սունկով, գոմեշի կապույտ պանրի սոուս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տապակած ոսպով կրոկետ ՝ զաֆրանային սոուսով և փխրուն վայրի կանաչիով ԱՂԱՆԴԵՐ Շանթիլի սերուցքով և Էթնայով կարճատև խմորեղեն վայրի ելակ

Էթնա ՝ Երկիր, հրդեհ և միս

$94՝ մեկ հյուրի համար
Ճամփորդություն սիցիլիական սրտից ՝ ջերմ և խորը փորձառության համար ։ Հեքիաթ համի և կղզու ինքնության մասին ՍԿՍՆԱԿ Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini սնկով, կափարիչով մրգերով և սխտորով ծիլերով ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Թարմ պաչերի մակարոնեղեն ալլա Նորմա լոլիկով սոուս, տապակած սմբուկ և թխված աղ ռիկոտա պանիր ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Նեբրոդի լեռներից ծծող խոզ մարսալայի գինու սոուսով և խոտաբույսերով կարտոֆիլ ԱՂԱՆԴԵՐ Սիցիլիական խմորեղենի համտես

Սիցիլիա, որտեղ կղզին հանդիպում է ծովին

$106՝ մեկ հյուրի համար
Համտեսեք ծովը, ապրեք Սիցիլիայում, զգացեք Միջերկրական ծովը ՍԿՍՆԱԿ Տեղական կարմիր թունա տարտարե, ցիտրուսային աղցան ՝ գրեյպֆրուտով, նարինջով և կիտրոններով, ավոկադո մուս, յոգուրտի սոուս և մաղադանոսի քլորոֆիլ ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տնական մակարոնեղենի կոճակներ, որոնք լցված են ռիկոտայով և կոնֆետով կիտրոնով, տեղական ձկան սոուս և տոստով պատրաստված սխտորի պաքսիմատներ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Ցիտրուսային պանցանելա աղցանով թխված է պապիլոտով ԱՂԱՆԴԵՐ Սիցիլիական կիտրոնի մուս ՝ այրված կիտրոնի փոշիով

Թարմ մակարոնեղենի պատրաստման դաս

$117՝ մեկ հյուրի համար
Բացահայտեք ձեռագործ թարմ մակարոնեղենի արվեստը գրավիչ և իսկական դասի ժամանակ ։ Շեֆ - խոհարար Ֆաբիո Սիմոնեի ուղեկցությամբ դուք կսովորեք աշխատել ալյուրի և ձվի հետ ՝ կատարյալ խմորներ ստեղծելու, մակարոնեղենի տարբեր ավանդական ձևեր ձևավորելու և իտալական դասական ուտեստներ պատրաստելու համար ։ Գործնական և զգայական փորձառություն, որը միավորում է ավանդույթն ու ստեղծագործական մոտեցումը ՝ սեղանին բերելով իսկական և հնագույն համեր ։ Կատարյալ է նրանց համար, ովքեր ցանկանում են խորացնել իրենց գիտելիքները իտալական խոհարարական մշակույթի մասին և վայելել համեղ, զվարճալի ճանապարհորդություն

Համի արվեստը

$129՝ մեկ հյուրի համար
Գուրմանների 5 դասընթաց, ավանդույթի և նորարարության փորձառություն ԶՎԱՐՃԱԼԻ ԲՈՒՇԵ Հեղուկ պիցցայի զգայական փորձառություն Տոստացված հացի սերուցք, Սան Մարզանո լոլիկի սոուս, գոմեշի ստրաչատելլա պանիր ՍԿՍՆԱԿ Իտալական ոճի տապակած տավարի միս ՝ թունա մայոնեզի սոուսով, քերող մրգերով, և էսկարոլ ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տնական Բոլոնիա Լազանյա, հին Պարմեզան պանիր և զաֆրան սոուս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Մեղրով և սև պղպեղով ապակեպատ տավարի մսով ՝ սուրճով ապակեպատ մանկական գազար և վայրի կանաչի ԱՂԱՆԴԵՐ Զաբայոնե և Տիրամիսու
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Fabio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա փորձ
Ես կատարելագործեցի իմ խոհարարական տեխնիկան Միշլենի աստղանիշով խոհանոցներում Նիցցայում և Մոնտե Կառլոյում ։
Շարդի աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ Լոնդոնի The Shard քաղաքում գտնվող հանրահայտ ռեստորանում ՝ կատարելագործելով իմ հմտությունները խոհանոցում ։
Հյուրընկալության սերվիսների մասնագետ
Ես դիպլոմ եմ ստացել որպես Հյուրընկալության ծառայությունների տեխնիկ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0 աստղ՝ 5-ից (1 կարծիք)

Միջին գնահատականը կերևա 3 կարծիքից հետո։
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Կատանիա, Սիրակուզա և Տաորմինա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 4 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $117-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $293
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Սիցիլիայի համը շեֆ - խոհարար Ֆաբիո Սիմոնեի հետ

Բացահայտեք ճշմարիտ Սիցիլիան նրբաճաշակ և գրավիչ խոհարարական փորձառության միջոցով
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Կատանիա
Տրամադրվում է ձեր տանը
Սկսած $117-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $293
Անվճար չեղարկում

Սիցիլիական պարտեզի էությունը

$88՝ մեկ հյուրի համար
Կղզու այգու թարմ բանջարեղենի և խոտաբույսերի իսկական համեր ՍԿՍՆԱԿ Giarratana կարմիր սոխով եփած սոուսային տեսահոլովակ ՝ լցոնված այծի պանրով և ռեհանով, մատուցվում է ելակի վինայգրետով ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Կարնարոլի ռիզոտտո դդումով և Էտնա պորցինի սունկով, գոմեշի կապույտ պանրի սոուս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տապակած ոսպով կրոկետ ՝ զաֆրանային սոուսով և փխրուն վայրի կանաչիով ԱՂԱՆԴԵՐ Շանթիլի սերուցքով և Էթնայով կարճատև խմորեղեն վայրի ելակ

Էթնա ՝ Երկիր, հրդեհ և միս

$94՝ մեկ հյուրի համար
Ճամփորդություն սիցիլիական սրտից ՝ ջերմ և խորը փորձառության համար ։ Հեքիաթ համի և կղզու ինքնության մասին ՍԿՍՆԱԿ Cacio Cavallo cheese crespella with Sicilian scottona tartare, Etna Porcini սնկով, կափարիչով մրգերով և սխտորով ծիլերով ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Թարմ պաչերի մակարոնեղեն ալլա Նորմա լոլիկով սոուս, տապակած սմբուկ և թխված աղ ռիկոտա պանիր ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Նեբրոդի լեռներից ծծող խոզ մարսալայի գինու սոուսով և խոտաբույսերով կարտոֆիլ ԱՂԱՆԴԵՐ Սիցիլիական խմորեղենի համտես

Սիցիլիա, որտեղ կղզին հանդիպում է ծովին

$106՝ մեկ հյուրի համար
Համտեսեք ծովը, ապրեք Սիցիլիայում, զգացեք Միջերկրական ծովը ՍԿՍՆԱԿ Տեղական կարմիր թունա տարտարե, ցիտրուսային աղցան ՝ գրեյպֆրուտով, նարինջով և կիտրոններով, ավոկադո մուս, յոգուրտի սոուս և մաղադանոսի քլորոֆիլ ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տնական մակարոնեղենի կոճակներ, որոնք լցված են ռիկոտայով և կոնֆետով կիտրոնով, տեղական ձկան սոուս և տոստով պատրաստված սխտորի պաքսիմատներ ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Ցիտրուսային պանցանելա աղցանով թխված է պապիլոտով ԱՂԱՆԴԵՐ Սիցիլիական կիտրոնի մուս ՝ այրված կիտրոնի փոշիով

Թարմ մակարոնեղենի պատրաստման դաս

$117՝ մեկ հյուրի համար
Բացահայտեք ձեռագործ թարմ մակարոնեղենի արվեստը գրավիչ և իսկական դասի ժամանակ ։ Շեֆ - խոհարար Ֆաբիո Սիմոնեի ուղեկցությամբ դուք կսովորեք աշխատել ալյուրի և ձվի հետ ՝ կատարյալ խմորներ ստեղծելու, մակարոնեղենի տարբեր ավանդական ձևեր ձևավորելու և իտալական դասական ուտեստներ պատրաստելու համար ։ Գործնական և զգայական փորձառություն, որը միավորում է ավանդույթն ու ստեղծագործական մոտեցումը ՝ սեղանին բերելով իսկական և հնագույն համեր ։ Կատարյալ է նրանց համար, ովքեր ցանկանում են խորացնել իրենց գիտելիքները իտալական խոհարարական մշակույթի մասին և վայելել համեղ, զվարճալի ճանապարհորդություն

Համի արվեստը

$129՝ մեկ հյուրի համար
Գուրմանների 5 դասընթաց, ավանդույթի և նորարարության փորձառություն ԶՎԱՐՃԱԼԻ ԲՈՒՇԵ Հեղուկ պիցցայի զգայական փորձառություն Տոստացված հացի սերուցք, Սան Մարզանո լոլիկի սոուս, գոմեշի ստրաչատելլա պանիր ՍԿՍՆԱԿ Իտալական ոճի տապակած տավարի միս ՝ թունա մայոնեզի սոուսով, քերող մրգերով, և էսկարոլ ԱՌԱՋԻՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Տնական Բոլոնիա Լազանյա, հին Պարմեզան պանիր և զաֆրան սոուս ՀԻՄՆԱԿԱՆ ԴԱՍԸՆԹԱՑ Մեղրով և սև պղպեղով ապակեպատ տավարի մսով ՝ սուրճով ապակեպատ մանկական գազար և վայրի կանաչի ԱՂԱՆԴԵՐ Զաբայոնե և Տիրամիսու
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Fabio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա փորձ
Ես կատարելագործեցի իմ խոհարարական տեխնիկան Միշլենի աստղանիշով խոհանոցներում Նիցցայում և Մոնտե Կառլոյում ։
Շարդի աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ Լոնդոնի The Shard քաղաքում գտնվող հանրահայտ ռեստորանում ՝ կատարելագործելով իմ հմտությունները խոհանոցում ։
Հյուրընկալության սերվիսների մասնագետ
Ես դիպլոմ եմ ստացել որպես Հյուրընկալության ծառայությունների տեխնիկ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0 աստղ՝ 5-ից (1 կարծիք)

Միջին գնահատականը կերևա 3 կարծիքից հետո։
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Կատանիա, Սիրակուզա և Տաորմինա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 4 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում