Թափահարեք և խառնեք. արհեստի կոկտեյլի դաս Բրայանի կողմից

Ես խոհարար և միքսոլոգ եմ, սիրով համադրում եմ բուրավետություններ և սովորեցնում եմ կոկտեյլներ պատրաստել՝ պահպանելով համաչափություն, գեղեցկություն և ոճ։ Ես ստեղծում եմ հիշարժան պահեր, որոնց հյուրերը միասին են վայելում։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ֆինիքս
Տրամադրվում է ձեր տանը

Կատարյալ կոկտեյլների տեխնիկա

$150 
Բարելավեք ձեր հմտությունները՝ սովորելով չափել, թափահարել և խառնել պրոֆեսիոնալի պես։ Շեֆ խոհարար Բրայանի գլխավորությամբ կբացահայտեք թարմ, տեղական համեր և բարձրորակ ոգելից խմիչքներ՝ միաժամանակ յուրացնելով հիանալի կոկտեյլների համաչափությունը։ Հյուրերը վայելում են փոքրիկ կերակրատեսակներ՝ որպես այս ինտերակտիվ, գործնական փորձառության մի մաս, որը նախատեսված է կրթելու, ոգեշնչելու և զվարճացնելու համար։

Ժամանակակից կոկտեյլային միտումներ

$150 
Բացահայտեք, թե ինչն է այսօր թրենդային արհեստական կոկտեյլների ասպարեզում։ Շեֆ խոհարար Բրայանի գլխավորությամբ կուսումնասիրեք խառնուրդների պատրաստման առաջադեմ տեխնիկան և համերի ստեղծագործական համադրությունները, որոնք դուրս են գալիս դասական սահմաններից։ Սովորեք պատրաստել նորարարական ըմպելիքներ՝ օգտագործելով թարմ, սեզոնային բաղադրիչներ և բարձրորակ ոգելից խմիչքներ։ Փոքր ափսեների միջոցով կզգաք ժամանակակից կոկտեյլային մշակույթի ամբողջական համը։

Տեկիլայի և մեզկալի համտես

$150 
Բացահայտեք այսօրվա երկու ամենահայտնի ոգելից խմիչքների՝ տեկիլայի և մեզկալի խորությունը, տեսականին և առանձնահատկությունները։ Շեֆ խոհարար Բրայանի ուղեկցությամբ կուսումնասիրեք դրանց ծագումը, արտադրության մեթոդները և յուրահատուկ համային առանձնահատկությունները՝ միաժամանակ սովորելով, թե ինչպես փորձել և համադրել դրանք պրոֆեսիոնալի պես։ Փոքրիկ ափսեները լրացնում են փորձառությունը՝ ստեղծելով համեղ ճանապարհորդություն Մեքսիկայի հարուստ աագավայի ավանդույթներով։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Monique-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
30 - ից ավելի տարվա փորձ
Ես հյուրընկալության գիտակ եմ և հմուտ միքսոլոգ, որը հայտնի է ստեղծագործական մոտեցմամբ, ճշգրտությամբ և հոտառությամբ ։
Թոփ 30 մասնավոր շեֆ խոհարարներ Արիզոնայում
Հաջորդաբար ճանաչվել է Soeleish ամսագրի ՝ Արիզոնայի լավագույն 30 մասնավոր խոհարարների ցանկում ։
Վերապատրաստվել է օմոտենաշիում
Ես վերապատրաստվել եմ օմոտենաշիում ՝ կենտրոնանալով կարիքների կանխատեսման և անձնվեր ծառայություն մատուցելու վրա ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Ֆինիքս, Black Canyon City և Սքոթդեյլ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ Phoenix, Արիզոնա, 85029, Միացյալ Նահանգներ

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 21 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 8։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$150 
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Թափահարեք և խառնեք. արհեստի կոկտեյլի դաս Բրայանի կողմից

Ես խոհարար և միքսոլոգ եմ, սիրով համադրում եմ բուրավետություններ և սովորեցնում եմ կոկտեյլներ պատրաստել՝ պահպանելով համաչափություն, գեղեցկություն և ոճ։ Ես ստեղծում եմ հիշարժան պահեր, որոնց հյուրերը միասին են վայելում։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Ֆինիքս
Տրամադրվում է ձեր տանը
$150 
Անվճար չեղարկում

Կատարյալ կոկտեյլների տեխնիկա

$150 
Բարելավեք ձեր հմտությունները՝ սովորելով չափել, թափահարել և խառնել պրոֆեսիոնալի պես։ Շեֆ խոհարար Բրայանի գլխավորությամբ կբացահայտեք թարմ, տեղական համեր և բարձրորակ ոգելից խմիչքներ՝ միաժամանակ յուրացնելով հիանալի կոկտեյլների համաչափությունը։ Հյուրերը վայելում են փոքրիկ կերակրատեսակներ՝ որպես այս ինտերակտիվ, գործնական փորձառության մի մաս, որը նախատեսված է կրթելու, ոգեշնչելու և զվարճացնելու համար։

Ժամանակակից կոկտեյլային միտումներ

$150 
Բացահայտեք, թե ինչն է այսօր թրենդային արհեստական կոկտեյլների ասպարեզում։ Շեֆ խոհարար Բրայանի գլխավորությամբ կուսումնասիրեք խառնուրդների պատրաստման առաջադեմ տեխնիկան և համերի ստեղծագործական համադրությունները, որոնք դուրս են գալիս դասական սահմաններից։ Սովորեք պատրաստել նորարարական ըմպելիքներ՝ օգտագործելով թարմ, սեզոնային բաղադրիչներ և բարձրորակ ոգելից խմիչքներ։ Փոքր ափսեների միջոցով կզգաք ժամանակակից կոկտեյլային մշակույթի ամբողջական համը։

Տեկիլայի և մեզկալի համտես

$150 
Բացահայտեք այսօրվա երկու ամենահայտնի ոգելից խմիչքների՝ տեկիլայի և մեզկալի խորությունը, տեսականին և առանձնահատկությունները։ Շեֆ խոհարար Բրայանի ուղեկցությամբ կուսումնասիրեք դրանց ծագումը, արտադրության մեթոդները և յուրահատուկ համային առանձնահատկությունները՝ միաժամանակ սովորելով, թե ինչպես փորձել և համադրել դրանք պրոֆեսիոնալի պես։ Փոքրիկ ափսեները լրացնում են փորձառությունը՝ ստեղծելով համեղ ճանապարհորդություն Մեքսիկայի հարուստ աագավայի ավանդույթներով։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Monique-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
30 - ից ավելի տարվա փորձ
Ես հյուրընկալության գիտակ եմ և հմուտ միքսոլոգ, որը հայտնի է ստեղծագործական մոտեցմամբ, ճշգրտությամբ և հոտառությամբ ։
Թոփ 30 մասնավոր շեֆ խոհարարներ Արիզոնայում
Հաջորդաբար ճանաչվել է Soeleish ամսագրի ՝ Արիզոնայի լավագույն 30 մասնավոր խոհարարների ցանկում ։
Վերապատրաստվել է օմոտենաշիում
Ես վերապատրաստվել եմ օմոտենաշիում ՝ կենտրոնանալով կարիքների կանխատեսման և անձնվեր ծառայություն մատուցելու վրա ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Ֆինիքս, Black Canyon City և Սքոթդեյլ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝ Phoenix, Արիզոնա, 85029, Միացյալ Նահանգներ

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 21 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 8։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում