Tradición con fusion por Israel R

Ես առաջարկում եմ ավանդական իսպանական խոհանոց ՝ ժամանակակից տեխնիկայով և համաշխարհային ֆյուժնով ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սեվիլյա
Տրամադրվում է ձեր տանը

Մեծ պահանջարկ ունեցող վերականգնում

$65 $65՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $165
Տեղական սիրված սննդի հիմունքներ ։ Ավանդույթ ՝ ամենաբարձր որակի արտադրանքներով և բարձրակարգ խոհանոցի պատրաստմամբ ։

Ավանդական ընտրացանկ

$71 $71՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Անդալուզական խոհանոցի ավանդական ուտեստների համտեսում։ Պիրինյակա գադիտանա դե թունա Նուշով աղցան՝ ձողիկներով Ֆրիտուրա դե մարիներա դել սուր Solomillo en salsa demiglace de whiskey Տոչինո դե սիելո

Ավանդույթ և ֆյուժն

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Ավանդական խոհանոց ՝ ներկայիս խոհանոցի ժամանակակից տեխնիկայով: Տեղական պանրով ապերիտիվ Փոշեկուլում պատրաստված «Pescado sous video» / Calamar rebozado en tempura de azafrán (ընտրել) Շիտակե և տրյուֆել սնկով բրինձ Կոստիլյա սուս վիդե գլասեադո տապակած կարտոֆիլի օսլայով և կիտրոնի և անանուխի ասիական սոուսով / Secreto ibérico սոուսով sevillana al whiskey (ընտրելու համար) Մանգոյի պուդինգ/Shrickhand de mango (ըստ ընտրության)

Ֆյուժն ընտրացանկ

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Փորձառության անհատականացում ՝ ըստ նրանց ճաշակի ։ Ընտրացանկի օրինակ ՝ Արտույտի պանրով ռոլ հապալասի դոնդի և պիստակով, ընկույզով և խոզապուխտով Անակնկալ ապերիտիվ՝ ըստ սեզոնի Ձուկ (սաղմոն և այլ տարբերակներ), վակուումային փաթեթավորմամբ՝ նարինջի, կիտրոնի և լայմի սոուսով։ Պապրիկայով թանթրուկ ձեթի մեջ կարտոֆիլի կրեմի վրա վանիլով Իբերիական խոզի միս՝ ջինջերով և հացահատիկով: Մանգոյի շրիկհանդ պիստակով, կարտամոմով և զաֆրանով
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Israel-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ավանդական խոհանոց Անդալուզիայից, Կանարյան կղզիներից և Կատալոնիայից ՝ ժամանակակից տեխնիկայով:
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Շեֆ խոհարար ռեստորաններում և միջոցառումներում, ինչպիսիք են Mobile World Congress - ը:
Կրթություն և ուսուցում
Մարզում Ներյա քարանձավների հանրային սննդի դպրոցում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (2 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սեվիլյա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$65 Սկսած $65-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $165
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Tradición con fusion por Israel R

Ես առաջարկում եմ ավանդական իսպանական խոհանոց ՝ ժամանակակից տեխնիկայով և համաշխարհային ֆյուժնով ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սեվիլյա
Տրամադրվում է ձեր տանը
$65 Սկսած $65-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $165
Անվճար չեղարկում

Մեծ պահանջարկ ունեցող վերականգնում

$65 $65՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $165
Տեղական սիրված սննդի հիմունքներ ։ Ավանդույթ ՝ ամենաբարձր որակի արտադրանքներով և բարձրակարգ խոհանոցի պատրաստմամբ ։

Ավանդական ընտրացանկ

$71 $71՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Անդալուզական խոհանոցի ավանդական ուտեստների համտեսում։ Պիրինյակա գադիտանա դե թունա Նուշով աղցան՝ ձողիկներով Ֆրիտուրա դե մարիներա դել սուր Solomillo en salsa demiglace de whiskey Տոչինո դե սիելո

Ավանդույթ և ֆյուժն

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Ավանդական խոհանոց ՝ ներկայիս խոհանոցի ժամանակակից տեխնիկայով: Տեղական պանրով ապերիտիվ Փոշեկուլում պատրաստված «Pescado sous video» / Calamar rebozado en tempura de azafrán (ընտրել) Շիտակե և տրյուֆել սնկով բրինձ Կոստիլյա սուս վիդե գլասեադո տապակած կարտոֆիլի օսլայով և կիտրոնի և անանուխի ասիական սոուսով / Secreto ibérico սոուսով sevillana al whiskey (ընտրելու համար) Մանգոյի պուդինգ/Shrickhand de mango (ըստ ընտրության)

Ֆյուժն ընտրացանկ

$83 $83՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $177
Փորձառության անհատականացում ՝ ըստ նրանց ճաշակի ։ Ընտրացանկի օրինակ ՝ Արտույտի պանրով ռոլ հապալասի դոնդի և պիստակով, ընկույզով և խոզապուխտով Անակնկալ ապերիտիվ՝ ըստ սեզոնի Ձուկ (սաղմոն և այլ տարբերակներ), վակուումային փաթեթավորմամբ՝ նարինջի, կիտրոնի և լայմի սոուսով։ Պապրիկայով թանթրուկ ձեթի մեջ կարտոֆիլի կրեմի վրա վանիլով Իբերիական խոզի միս՝ ջինջերով և հացահատիկով: Մանգոյի շրիկհանդ պիստակով, կարտամոմով և զաֆրանով
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Israel-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ավանդական խոհանոց Անդալուզիայից, Կանարյան կղզիներից և Կատալոնիայից ՝ ժամանակակից տեխնիկայով:
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Շեֆ խոհարար ռեստորաններում և միջոցառումներում, ինչպիսիք են Mobile World Congress - ը:
Կրթություն և ուսուցում
Մարզում Ներյա քարանձավների հանրային սննդի դպրոցում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (2 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սեվիլյա)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում