Հարավամերիկյան ֆյուժն ուղեվարձ ՝ Ռիկարդոյի կողմից
Որպես բրազիլացի, որը մեծացել է տնական իտալական ուտեստների վրա, իմ խոհանոցը միախառնվում է երկու ազդեցությունների վրա:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Կալվեր Սիթի
Տրամադրվում է ձեր տանը
Հարավամերիկյան տոնակատարություն
$185՝ մեկ հյուրի համար
Ծանոթացեք 4 - անգամյա ճաշացանկին, որն ընդգծում է Հարավային Ամերիկայի համարձակ, բազմազան խոհարարական ավանդույթները ՝ Կալիֆոռնիայի հոտառությամբ ։ Սկսնակների համար նախատեսված ուտեստները ներառում են չիլի - ռելենոյի խայթոցներ և պալտա ռեինա (հավի մսով աղցան, որը կտրտված է ավոկադոյի խալերի վրա )։ Առաջին դասի տարբերակները կարող են ներառել սեվիչե և անտիկուչոներ (շամփուր, խորոված տավարի միս կամ հավի միս )։ Սննդի համար ակնկալեք այնպիսի ուտեստներ, ինչպիսիք են հավի միսը կամ տավարի միսը և սալսա վերդե հավը: Dulce de leche - ն և brigadeiro - ն աղանդերի ընտրանքներ են:
Կալիֆոռնիայի սեզոնային խնջույք
$200՝ մեկ հյուրի համար
Վայելեք Կալիֆոռնիայի թարմ բանջարեղենի և մրգերի առատությունից ոգեշնչված 4 - անգամյա ճաշացանկ ։ Համտեսեք ագարակից սեղան նախուտեստներ և սկսնակներ, այդ թվում ՝ աղացած խաղող և բրի ՝ կրոստինիի վրա, և սառեցված քաղցր եգիպտացորենով ապուր ՝ չիլանտրոյով և լայմով ։ Հիմնական հնարավորությունները ներառում են տապակած ռոք ձկներ ՝ աղացած սեզոնային բանջարեղենով, և խնկունի աղացած եռատոն ՝ կարմիր գինու ջուսով ։ Գյուղական դեղձի գալետան ՝ վանիլային - ավազե պաղպաղակով, իսկ թարմ հատապտուղներով մեղրամոմով պաննա կոտա ՝ համեղ աղանդերի ընտրանքներ են ։
Նրբաճաշակ համադամասերական ընթրիք
$250՝ մեկ հյուրի համար
Այս 4 - անգամյա կերակուրը գյուղական հմայքը համադրում է համադամասերական նրբագեղության հետ ՝ տոնելով սեզոնային բաղադրիչներով և համարձակ, հավասարակշռված համերով: Սկսնակների և առաջին դասընթացների համար ակնկալեք այնպիսի ուտեստներ, ինչպիսիք են շամպայնի բեյր բլանով և ձեռագործ զաֆրան պապարդել բադ ռագուով: Mains - ը կարող է ներառել տավարի փափկամիս ՝ բուրբոնով, ապխտած գուդա խաշով, և միսո - ապակեպատ վագյու ՝ սև սխտորի պուրակով և մանկական բանջարեղենով ։ Ճաշը ավարտվում է անկումային աղանդերի ընտրանիով ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Ricardo-ին։
Իմ որակավորումները
14 տարվա աշխատանքային փորձ
Իմ կարիերան ներառում է սուրճի խանութ ունենալը, որտեղ ես պատրաստում էի իմ պարտեզի բանջարեղենով:
Նշանավոր հաճախորդներ
Ես պատրաստել եմ կինոպրոդյուսերների, ֆուտբոլիստների և միլիարդատեր ներդրողների համար ։
Խոհարարական դպրոցի շրջանավարտ
Ես գաստրոնոմիայի կոչում եմ ստացել Բրազիլիայի Վալե դո Իտաջայի համալսարանում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Գնահատված է 5.0 աստղ՝ 5-ից (1 կարծիք)
Միջին գնահատականը կերևա 3 կարծիքից հետո։
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Los Angeles, Marina del Rey, West Hollywood և Լոս Անջելես)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $185-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $370
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում