Ֆրանսերեն գաստրոնոմիա Ֆրանսուայի կողմից
Ֆրանսիական տեռուար խոհանոցը բարելավված է էկզոտիկ համերով, ինչպիսիք են Յուզուն և Թիմուտ պղպեղը:
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Լիոն
Տրամադրվում է ձեր տանը
Սեզոնային զբոսանքի սեղան
$115
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $690
Գուրմանների ճաշացանկ 5 փուլով
Հացը ներառված է, և ուտեստները կարելի է հետ վերադարձնել
Ապերիտիվներ/սկզբնական ուտեստներ
Առաջին մուտք
Պարոն Մուրգատի կարմրախայտի տարտարը կիտրոնախոտով / հովակակուլիսով / տապակած թթվահամ հացով
Երկրորդ մուտք
Արդեշի խոզի փլյումա / կանաչ կարրի համեմունք / նռան ռեդուկցիա
Սպասք
Մոնքֆիշ / օմարի բիսկ / քաղցր պրաս
Աղանդեր
Գրան Կրու «Նատիվո» շոկոլադե մուս/տնական վանիլային պաղպաղակ
Փոքր մադլեններ և ֆինանսյորներ՝ պատրաստված ըստ պատվերի
Զգացողությունների արթնացման ընտրացանկ
$150
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $690
Գուրմանների ճաշացանկ 6 փուլով
Հացը ներառված է, և ուտեստները կարելի է հետ վերադարձնել
Ապերիտիվներ/սկզբնական ուտեստներ
Մուտք
Մուրճակճեպի կարտոֆիլ / բանջարեղենի թթու
Առաջին կերակուր
Կատարյալ ձվեր սնկով / կարտոֆիլի մուս / տնական չիպսեր
Երկրորդ դասընթաց
Ձկներ / նվազեցված ֆումետ / փոքր բանջարեղեն
Պանիրներ
Իմ արտադրության 3 գյուղական պանիր/մեղր
Աղանդեր
«Էտրեզ» կաթնաշոռի ամպ / սեզոնային մրգերի խառնուրդ / տնական գրանոլա
Փոքր մադլեններ և ֆինանսյորներ՝ պատրաստված ըստ պատվերի
Գաստրոնհոմինգի ընտրացանկ
$196
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $690
Գուրմանների ճաշացանկ 7 փուլով
Հացը ներառված է, և անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ուտեստներ բերել։
Ապերիտիվներ/սկզբնական ուտեստներ
Առաջին մուտք
Ծովային ծածկանի կարկանդակ
Երկրորդ մուտք
Տատակի տավարի ֆիլե
Առաջին կերակուր
Սկալոպս / սպիտակ կարագի սոուս / բանջարեղեն
Երկրորդ դասընթաց
Հորթի ֆիլե / մորելներ / կարտոֆիլի միլֆեյ
Ֆրոմաժ
բրիյա սավարին տրյուֆելով
Աղանդեր
Անանուխի համով ցիտրուսային մրգի նաժ / նարինջի գրանիտա
Մադլեններ և ֆինանսյորներ
Ծառայապետի ծառայություն
$288
Սպասարկեք սպասարկողին ՝ տանը լիարժեք ընթրիքի փորձառություն կազմակերպելու համար ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել François-ին։
Իմ որակավորումները
20 տարվա փորձ
Վերապատրաստվել է Փոլ Բոկուզեի հետ և աշխատել է Եվրոպայի աստղային ռեստորաններում ։
Կերակուր պատրաստեք նախագահների և աստղերի համար
Աշխատել է Ժորժ V - ում և Միշել Ռոստանգում ՝ տիրապետելով ֆրանսիական նրբաճաշակ խոհանոցին ։
Ավարտել է Փոլ Բոկուզե դպրոցը
Սովորել է խոհարարություն Փոլ Բոկուզե ինստիտուտում, կատարելագործված հմտություններ բարձրակարգ խոհանոցներում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Լիոն և Annecy)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարող եք նաև գալ ինձ մոտ՝
69007, Lyon, Ֆրանսիա
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 100։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$288
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում





