Շեյենի բնիկ մինեսոտանական խոհանոց

Շեյենի բնիկ մինեսոտանական խոհանոց

Ես պատրաստում եմ ժամանակակից բնիկ մինեսոտան ուտեստներ ՝ իմ ժառանգությունը համադրելով խոհարարական տեխնիկայի հետ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սեյնթ Փոլ
Տրամադրվում է ձեր տանը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Cheyenne-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
12 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես խոհարարական և խմորեղենի արվեստի գիտակ եմ և ունեմ ավելի քան մեկ տասնամյակի փորձառություն ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես հիմնադրել եմ Blackwater - ը ՝ ժամանակակից բնիկ Մինեսոտանի բացօթյա ռեստորանը ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես խոհարարական արվեստ եմ սովորել Նյու Յորքում, ինչպես նաև փորձ եմ ստացել Nomad PDX - ում, Պորտլենդում, Օռլանդո ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սեյնթ Փոլ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ամենացածր գինը՝ $50 / հյուր
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Շեյենի բնիկ մինեսոտանական խոհանոց

Շեյենի բնիկ մինեսոտանական խոհանոց

Ես պատրաստում եմ ժամանակակից բնիկ մինեսոտան ուտեստներ ՝ իմ ժառանգությունը համադրելով խոհարարական տեխնիկայի հետ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Սեյնթ Փոլ
Տրամադրվում է ձեր տանը
Ամենացածր գինը՝ $50 / հյուր
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Cheyenne-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
12 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես խոհարարական և խմորեղենի արվեստի գիտակ եմ և ունեմ ավելի քան մեկ տասնամյակի փորձառություն ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես հիմնադրել եմ Blackwater - ը ՝ ժամանակակից բնիկ Մինեսոտանի բացօթյա ռեստորանը ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես խոհարարական արվեստ եմ սովորել Նյու Յորքում, ինչպես նաև փորձ եմ ստացել Nomad PDX - ում, Պորտլենդում, Օռլանդո ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Սեյնթ Փոլ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում