Շեֆ Գի՝ կենդանի կրակի խոհանոց

Ես ստեղծում եմ խորասուզման խոհարարական փորձառություններ, որոնք միավորում են արգենտինական ասադո և բաց կրակի վրա դանդաղ պատրաստման ավանդույթները, կրակը և համերը։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Աշվիլ
Տրամադրվում է ձեր տանը

Ավանդական ասադո

$150 $150՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Ավանդական գաուչո ոճի ասադոն ձեր սեղանին է ներկայացնում արգենտինական մանղալի էությունը ։ Ֆիլե՝ փայտածուխով Ապխտած մանանեխով կողային սթեյք Խոզի կողեր «Երկաթե խաչ» Ասադո ոճով խորոված հավ Թերիակի բանջարեղեն՝ հուրի վրա խորոված Բատատ «Ալ Ռեսկոլդո» Ֆիրմային «Կեսարի» աղցան

Ավարտել Asado - ի փորձառությունը

$170 $170՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Վայելեք արբենտինական ասադո՝ թարմ սեզոնային մթերքներով։ Ամեն ինչ ներառող, ընտանեկան ոճի տոնական սեղան՝ Նախուտեստներ Չորիպանի սլայդերներ Ապխտած պորտոբելլո և բրի կծիկներ Պրոշուտոյով փաթաթված ծովային սալորիկներ Առաջին դասընթաց Պատագոնյան Հարվեստ աղցան Հիմնական դասընթաց Ֆիլե՝ փայտածուխով Ապխտած մանանեխով կողային սթեյք Խոզի կողեր «Երկաթե խաչ» Ասադո ոճով խորոված հավ Թերիակի բանջարեղեն՝ հուրի վրա խորոված Բատատ «Ալ Ռեսկոլդո» Աղանդեր Ֆուեգոսի բուրբոն շոկոլադե բրաունի

Ծովից մինչև գրիլ

$170 $170՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Ծովախեցգետիններ, սկալոպներ, ոստրեներ, սաղմոն, մահի մահի, դիպուկահար և ութոտնուկ ։ Ամբողջ գաուչոյի ոճը ՝ մեր բաց կրակի գրիլի վրա ։

10 կրակային դասընթացի ցանկ

$180 $180՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $900
Առաջին կերակուր՝ խեցգետիններ ջրիկաթիլների համով Երկրորդ կուրս. Provoleta a la Parrilla Երրորդ կերակուր՝ Բանջարեղենի աղցան Չորրորդ կուրս. «Ա լա լամա» Կարոլինա Թրաութ Հինգերորդ կերակուր՝ ապխտած պոլենտայի մեդալյոն Վեցերորդ կուրս․ «Ա լա Կրուզ» մանուկի մեջքի կողերը Յոթերորդ կերակրատեսակ՝ խորոված հավի թևիկներ Ութերորդ դասընթաց. 24-ժամյա չոր աղաջրով ֆիլե մինյոն Իններորդ կուրս. սեզոնային արմատային և խաղողի բանջարեղեն Աղանդեր՝ ավանդական ֆլան թարմ կրեմով և հատապտուղներով
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Guillermo-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա աշխատանքային փորձ
Գրեթե 20 տարվա փորձ ՝ որպես պրոֆեսիոնալ բաց կրակի խոհարար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Լաս Պիեդրասի սեփականատեր և գլխավոր խոհարար, արգենտինական գրիլ և ռեստավրանտ, ավելի քան 15 տարի ։
Կրթություն և ուսուցում
Բուենոս Այրեսում ծնված և մեծացած ՝ ես իմ պապիկից իմացա հրշեջ խոհարարության գաղտնիքները ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (2 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Աշվիլ, Candler և Canton)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
$170 Սկսած $170-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Շեֆ Գի՝ կենդանի կրակի խոհանոց

Ես ստեղծում եմ խորասուզման խոհարարական փորձառություններ, որոնք միավորում են արգենտինական ասադո և բաց կրակի վրա դանդաղ պատրաստման ավանդույթները, կրակը և համերը։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Աշվիլ
Տրամադրվում է ձեր տանը
$170 Սկսած $170-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Անվճար չեղարկում

Ավանդական ասադո

$150 $150՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Ավանդական գաուչո ոճի ասադոն ձեր սեղանին է ներկայացնում արգենտինական մանղալի էությունը ։ Ֆիլե՝ փայտածուխով Ապխտած մանանեխով կողային սթեյք Խոզի կողեր «Երկաթե խաչ» Ասադո ոճով խորոված հավ Թերիակի բանջարեղեն՝ հուրի վրա խորոված Բատատ «Ալ Ռեսկոլդո» Ֆիրմային «Կեսարի» աղցան

Ավարտել Asado - ի փորձառությունը

$170 $170՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Վայելեք արբենտինական ասադո՝ թարմ սեզոնային մթերքներով։ Ամեն ինչ ներառող, ընտանեկան ոճի տոնական սեղան՝ Նախուտեստներ Չորիպանի սլայդերներ Ապխտած պորտոբելլո և բրի կծիկներ Պրոշուտոյով փաթաթված ծովային սալորիկներ Առաջին դասընթաց Պատագոնյան Հարվեստ աղցան Հիմնական դասընթաց Ֆիլե՝ փայտածուխով Ապխտած մանանեխով կողային սթեյք Խոզի կողեր «Երկաթե խաչ» Ասադո ոճով խորոված հավ Թերիակի բանջարեղեն՝ հուրի վրա խորոված Բատատ «Ալ Ռեսկոլդո» Աղանդեր Ֆուեգոսի բուրբոն շոկոլադե բրաունի

Ծովից մինչև գրիլ

$170 $170՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Ծովախեցգետիններ, սկալոպներ, ոստրեներ, սաղմոն, մահի մահի, դիպուկահար և ութոտնուկ ։ Ամբողջ գաուչոյի ոճը ՝ մեր բաց կրակի գրիլի վրա ։

10 կրակային դասընթացի ցանկ

$180 $180՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $900
Առաջին կերակուր՝ խեցգետիններ ջրիկաթիլների համով Երկրորդ կուրս. Provoleta a la Parrilla Երրորդ կերակուր՝ Բանջարեղենի աղցան Չորրորդ կուրս. «Ա լա լամա» Կարոլինա Թրաութ Հինգերորդ կերակուր՝ ապխտած պոլենտայի մեդալյոն Վեցերորդ կուրս․ «Ա լա Կրուզ» մանուկի մեջքի կողերը Յոթերորդ կերակրատեսակ՝ խորոված հավի թևիկներ Ութերորդ դասընթաց. 24-ժամյա չոր աղաջրով ֆիլե մինյոն Իններորդ կուրս. սեզոնային արմատային և խաղողի բանջարեղեն Աղանդեր՝ ավանդական ֆլան թարմ կրեմով և հատապտուղներով
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Guillermo-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
16 տարվա աշխատանքային փորձ
Գրեթե 20 տարվա փորձ ՝ որպես պրոֆեսիոնալ բաց կրակի խոհարար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Լաս Պիեդրասի սեփականատեր և գլխավոր խոհարար, արգենտինական գրիլ և ռեստավրանտ, ավելի քան 15 տարի ։
Կրթություն և ուսուցում
Բուենոս Այրեսում ծնված և մեծացած ՝ ես իմ պապիկից իմացա հրշեջ խոհարարության գաղտնիքները ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Գնահատված է 5.0  աստղ՝ 5-ից (2 կարծիք)

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Աշվիլ, Candler և Canton)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում