Open - Fire Grill by Chef G
Ես ստեղծում եմ անմոռանալի խոհարարական փորձառություններ, որոնք միավորում են ավանդույթները, կրակը և համերը ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Աշվիլ
Տրամադրվում է ձեր տանը
Ավանդական ասադո
$150՝ մեկ հյուրի համար
Ավանդական գաուչո ոճի ասադոն ձեր սեղանին է ներկայացնում արգենտինական մանղալի էությունը ։
Ավարտել Asado - ի փորձառությունը
$170՝ մեկ հյուրի համար
Բազմօրյա բաց կրակի խնջույք ։ 3 նախուտեստ, բոլոր միսն ու բանջարեղենը ՝ որպես հիմնական ՝ «այս աշխարհից դուրս» աղցանով և տպավորիչ աղանդերով ։
Ծովից մինչև գրիլ
$170՝ մեկ հյուրի համար
Ծովախեցգետիններ, սկալոպներ, ոստրեներ, սաղմոն, մահի մահի, դիպուկահար և ութոտնուկ ։ Ամբողջ գաուչոյի ոճը ՝ մեր բաց կրակի գրիլի վրա ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Guillermo-ին։
Իմ որակավորումները
16 տարվա աշխատանքային փորձ
Գրեթե 20 տարվա փորձ ՝ որպես պրոֆեսիոնալ բաց կրակի խոհարար ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Լաս Պիեդրասի սեփականատեր և գլխավոր խոհարար, արգենտինական գրիլ և ռեստավրանտ, ավելի քան 15 տարի ։
Կրթություն և ուսուցում
Բուենոս Այրեսում ծնված և մեծացած ՝ ես իմ պապիկից իմացա հրշեջ խոհարարության գաղտնիքները ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Գնահատված է 5.0 աստղ՝ 5-ից (1 կարծիք)
Միջին գնահատականը կերևա 3 կարծիքից հետո։
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Աշվիլ, Candler և Canton)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 20։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $170-ից՝ մեկ հյուրի համար
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $500
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում