Շեֆ - խոհարար Նիկոլետտայի ագարակը ՝ սեղան պատրաստելու համար

Շեֆ - խոհարար Նիկոլետտայի ագարակը ՝ սեղան պատրաստելու համար

Ես համագործակցել եմ Մասիմո Բոտուրայի հետ. այժմ առաջարկում եմ իմ իտալական ժառանգությունը ցուցադրող փորձառություններ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար
Տրամադրվում է Nicoletta-ի տարածքում
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Nicoletta-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա փորձ
Ես 18 տարեկանում բացեցի շիլայի և խմորեղենի խանութ, դասավանդեցի ամբողջ աշխարհում և աշխատեցի Նյու Յորքի Eataly - ում ։
Պատրաստված է լավագույն խոհարարների և աստղերի հետ
Ես բազմօրյա կերակուր պատրաստեցի ՝ նշելու Մասիմո Բոտուրայի լավագույն խոհարարի մրցանակը ։
Արհեստավորների դպրոց Բոլոնիայում
Իտալական այս հանրահայտ դպրոցում ստացել եմ խմորեղենի, շիլայի և մակարոնեղենի մասնագիտություն ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ամենացածր գինը՝ $65 / հյուր
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Շեֆ - խոհարար Նիկոլետտայի ագարակը ՝ սեղան պատրաստելու համար

Շեֆ - խոհարար Նիկոլետտայի ագարակը ՝ սեղան պատրաստելու համար

Ես համագործակցել եմ Մասիմո Բոտուրայի հետ. այժմ առաջարկում եմ իմ իտալական ժառանգությունը ցուցադրող փորձառություններ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար
Տրամադրվում է Nicoletta-ի տարածքում
Ամենացածր գինը՝ $65 / հյուր
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Nicoletta-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա փորձ
Ես 18 տարեկանում բացեցի շիլայի և խմորեղենի խանութ, դասավանդեցի ամբողջ աշխարհում և աշխատեցի Նյու Յորքի Eataly - ում ։
Պատրաստված է լավագույն խոհարարների և աստղերի հետ
Ես բազմօրյա կերակուր պատրաստեցի ՝ նշելու Մասիմո Բոտուրայի լավագույն խոհարարի մրցանակը ։
Արհեստավորների դպրոց Բոլոնիայում
Իտալական այս հանրահայտ դպրոցում ստացել եմ խմորեղենի, շիլայի և մակարոնեղենի մասնագիտություն ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում