Մասնավոր շեֆ խոհարարի փորձառություններ, որը վերաիմաստավորում է Ախիլը
15+ տարվա փորձ ունեցող խոհարար Միշլենի ռեստորաններում և Եվրոպայի դիվանագիտական նստավայրերում ։ Մարզվել է նշանավոր շեֆ խոհարարների հետ ՝ օգտագործելով միայն լավագույն սեզոնային և էթիկական բաղադրիչները ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Փարիզ
Տրամադրվում է ձեր տանը
Բիստրոյի ընտրացանկ
$58՝ մեկ հյուրի համար
Համտեսեք երեքանգամյա բիստրո ոճի կերակուր նրանց համար, ովքեր սիրում են պարզ լավ սնունդ և համարձակ համեր, որոնք մատուցվում են խնամքով ։ Սկսեք թարմ, սեզոնային նախուտեստով, որը փխրուն է, վառ և նախատեսված է ձեր քիմքն արթնացնելու համար ։ Հիմնական դասընթացի համար ընտրեք ձուկը կամ մսի քնքուշ կտրվածքը, որոնցից յուրաքանչյուրը մատուցվում է սեզոնային կողմերով, որոնք թույլ են տալիս փայլել բաղադրիչները: Ավարտեք թեթև աղանդերով կամ արհեստավոր պանիրների ընտրանիով ։ Մտածված, հավասարակշռված և գոհացուցիչ ։ Խմիչքները ներառված չեն
Տարվա եղանակներ
$145՝ մեկ հյուրի համար
Չորսանգամյա նրբաճաշակ ճաշացանկ, որը նշում է պարզության գեղեցկությունը և նուրբ բաղադրիչների մաքրությունը ։ Տարվա սեզոնների ռիթմից մտածված յուրաքանչյուր ուտեստ հանգիստ ձոն է ՝ հավասարակշռելու և համտեսելու համար: Սկսեք նուրբ սկսնակով, որին հաջորդում է ջերմ մուտքը, նրբաճաշակ հիմնականը և աղանդերի կամ արհեստավոր պանրի նուրբ ավարտը ։ Յուրաքանչյուր ափսե պատրաստված է խնամքով ՝ թույլ տալով որակյալ խոսել նրբագեղությամբ և հարմարավետությամբ ։
Խմիչքները ներառված չեն ։
Հատուկ ճաշացանկ
$209՝ մեկ հյուրի համար
Ընկղմվեք մանրակրկիտ պատրաստված վեցանգամյա ճաշացանկի մեջ, որը պատրաստված է Միշլենի ստանդարտ մոտեցմամբ ՝ պարզության, սեզոնի և կատարելագործման համար ։ Փորձառությունը սկսվում է նուրբ զվարճալի բուշով, որին հաջորդում է նրբաճաշակ սկսնակը, ջերմ մուտքը և ճիշտ պատրաստված ձուկը կամ մսամթերքը ։ Նախնական աղանդերը մաքրում է քիմքը նախքան սեզոնային աղանդերի կամ արհեստավոր պանրի ընտրությունը: Այս համտեսի ճաշացանկը հավասարակշռում է արագությունն ու նրբագեղությունը ։ Ձեր բոլոր նախապատվությունները հարմարեցված են ։ Խմիչքները ներառված չեն
Շեֆ խոհարարի պրեմիում
$256՝ մեկ հյուրի համար
Փորձեք 8 - ից ավելի տևողությամբ համտեսի ճաշացանկ, որը նշում է բացառիկ բաղադրիչները ՝ բոլոր օրգանական կամ պատասխանատու աղբյուրներով ։ Սկսեք նրբաճաշակ կանապեներից և ճանապարհորդեք համի, հյուսվածքի և գույնի վառ շերտերով ։ Յուրաքանչյուր դասընթաց նրբագեղ է և մտածված ։ Եզրափակիչը ներառում է նրբաճաշակ մանրանկարչություն և խոհարարական արվեստ, էթիկական աղբյուրներ և խորը կապ բնության ռիթմի հետ:
Խմիչքները ներառված չեն ։
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Akhil Babu-ին։
Իմ որակավորումները
15 տարվա աշխատանքային փորձ
Մասնագիտանալով համաշխարհային ազդեցությամբ նուրբ ճաշկերույթի ոլորտում ՝ սկանդինավյան, հնդկական և ճապոնական
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Մարզվել է Եվրոպայում հռչակավոր խոհարարների ներքո և աշխատում է լավագույն տեղական բաղադրիչներով ։
Կրթություն և ուսուցում
Հյուրընկալության և հյուրանոցի ադմինիստրացիա IHM - ից ՝ Հնդկաստանից և բեմադրված հռչակավոր ռեստորաններում
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
Գնահատված է 5.0 աստղ՝ 5-ից (5 կարծիք)
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից
Ես կգամ ձեզ մոտ
Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Փարիզ)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։
Հասանելիություն
Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $209-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում