Վարպետության դաս Պիցցայի խմոր և սովորեք տեխնիկաները

Միացեք ինձ ՝ ինտերակտիվ փորձառություն կազմակերպելու և ձեր պատրաստած պիցցաները պատրաստելու համար
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Keilor East
Տրամադրվում է ձեր տանը

Փայտով պատրաստված պիցցա և Անտիպաստո

$28՝ մեկ հյուրի համար
Անուշաբույր կրակով պիցցա և Անտիպաստո, որը կատարյալ է երեկույթների, հարսանիքների և կորպորատիվ միջոցառումների համար ։ Թարմ, ձեռակերտ պիցցաներ ՝ զվարճալի մթնոլորտով ։

Հայ Էնդ նեապոլիտանական պիցցա

$43՝ մեկ հյուրի համար
72 - ժամյա սառը ապամոնտաժված խմոր ՝ փքուն, բարձի խեցգետիններով և լավագույն թոփինգներով, որոնք թխվում են փայտի վառարանում ։ Անմոռանալի խոհարարական փորձառություն ։

Պիցցայի վարպետության դաս փայտով

$116՝ մեկ հյուրի համար
Իմ գործնական վարպետության դասում ծանոթացեք իսկական փայտով պատրաստված պիցցայի գաղտնիքներին ։ Ես ձեզ ցույց կտամ, թե ինչպես մասնագետի պես խմոր ձգել, հավասարակշռել համերը, վառել ջեռոցը և զրոյից ստեղծել կատարյալ պիցցաներ ։ Լինի դա ընդհանուր սկսնակ, թե տնային պիցցա, դուք կթողնեք հմտությունները (և սոուսը) տպավորություն թողնելու համար: Սա ձեր հունցած պիցցայի երեկույթն է ՝ երաշխավորված, վերցրեք տուն Երկու պիցցա, որոնք պատրաստում եք, ինչպես նաև ներառական իտալական ձիթապտղի յուղի շիշ, Keilor East — ի գտնվելու վայրը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Sebastiano-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես մարզվել եմ աշխարհահռչակ պիցցայի խոհարարների հետ և մասնագիտանում եմ շարժական փայտով աշխատող պիցցայի մեջ ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես մասնակցել եմ այնպիսի միջոցառումների, ինչպիսիք են Arbory Afloat - ը և նկարահանվել եմ Gourmet Traveller - ում ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես վերապատրաստման դասընթացներ եմ ավարտել Ջովաննի Տեսաուրոյի և Մոլինո Պասինիի հետ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Keilor East)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $28-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում

Վարպետության դաս Պիցցայի խմոր և սովորեք տեխնիկաները

Միացեք ինձ ՝ ինտերակտիվ փորձառություն կազմակերպելու և ձեր պատրաստած պիցցաները պատրաստելու համար
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Keilor East
Տրամադրվում է ձեր տանը
Սկսած $28-ից՝ մեկ հյուրի համար
Անվճար չեղարկում

Փայտով պատրաստված պիցցա և Անտիպաստո

$28՝ մեկ հյուրի համար
Անուշաբույր կրակով պիցցա և Անտիպաստո, որը կատարյալ է երեկույթների, հարսանիքների և կորպորատիվ միջոցառումների համար ։ Թարմ, ձեռակերտ պիցցաներ ՝ զվարճալի մթնոլորտով ։

Հայ Էնդ նեապոլիտանական պիցցա

$43՝ մեկ հյուրի համար
72 - ժամյա սառը ապամոնտաժված խմոր ՝ փքուն, բարձի խեցգետիններով և լավագույն թոփինգներով, որոնք թխվում են փայտի վառարանում ։ Անմոռանալի խոհարարական փորձառություն ։

Պիցցայի վարպետության դաս փայտով

$116՝ մեկ հյուրի համար
Իմ գործնական վարպետության դասում ծանոթացեք իսկական փայտով պատրաստված պիցցայի գաղտնիքներին ։ Ես ձեզ ցույց կտամ, թե ինչպես մասնագետի պես խմոր ձգել, հավասարակշռել համերը, վառել ջեռոցը և զրոյից ստեղծել կատարյալ պիցցաներ ։ Լինի դա ընդհանուր սկսնակ, թե տնային պիցցա, դուք կթողնեք հմտությունները (և սոուսը) տպավորություն թողնելու համար: Սա ձեր հունցած պիցցայի երեկույթն է ՝ երաշխավորված, վերցրեք տուն Երկու պիցցա, որոնք պատրաստում եք, ինչպես նաև ներառական իտալական ձիթապտղի յուղի շիշ, Keilor East — ի գտնվելու վայրը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Sebastiano-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես մարզվել եմ աշխարհահռչակ պիցցայի խոհարարների հետ և մասնագիտանում եմ շարժական փայտով աշխատող պիցցայի մեջ ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես մասնակցել եմ այնպիսի միջոցառումների, ինչպիսիք են Arbory Afloat - ը և նկարահանվել եմ Gourmet Traveller - ում ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես վերապատրաստման դասընթացներ եմ ավարտել Ջովաննի Տեսաուրոյի և Մոլինո Պասինիի հետ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Keilor East)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։

Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է

Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում