Թիմոթիի ֆրանս - միջերկրածովյան խոհանոցը

Թիմոթիի ֆրանս - միջերկրածովյան խոհանոցը

Ես մասնագիտանում եմ եվրոպական բարձրակարգ խոհանոցում ՝ ասիական և մերձավորարևելյան ազդեցություններով ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Temecula
Տրամադրվում է ձեր տանը
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Kim-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում Նյու Յորքում և Լոս Անջելեսում ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես երկու աստղ եմ վաստակել New York Times - ից ՝ որպես Նիցցա Մատինի խոհարարի խոհանոց ։
Կրթություն և ուսուցում
Ավարտել եմ Ամերիկայի խոհարարական ինստիտուտը Հայդ Պարկում, Նյու Յորք ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Temecula)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ամենացածր գինը՝ $135 / հյուր
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $540
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Թիմոթիի ֆրանս - միջերկրածովյան խոհանոցը

Թիմոթիի ֆրանս - միջերկրածովյան խոհանոցը

Ես մասնագիտանում եմ եվրոպական բարձրակարգ խոհանոցում ՝ ասիական և մերձավորարևելյան ազդեցություններով ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Temecula
Տրամադրվում է ձեր տանը
Ամենացածր գինը՝ $135 / հյուր
Ամրագրման համար պահանջվող նվազագույն գինը՝ $540
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Kim-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես աշխատել եմ Միշլենի աստղանիշով ռեստորաններում Նյու Յորքում և Լոս Անջելեսում ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես երկու աստղ եմ վաստակել New York Times - ից ՝ որպես Նիցցա Մատինի խոհարարի խոհանոց ։
Կրթություն և ուսուցում
Ավարտել եմ Ամերիկայի խոհարարական ինստիտուտը Հայդ Պարկում, Նյու Յորք ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Ես կգամ ձեզ մոտ

Ես այցելում եմ հյուրերին սպասարկման տարածքում (Temecula)։ Կարող եք գրել ինձ, եթե նախընտրում եք ամրագրել այլ վայրի համար։

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 18 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում