Առանձին ընթրիք ձեր տարածքում ՝ միջերկրածովյան էություն

Առանձին ընթրիք ձեր տարածքում ՝ միջերկրածովյան էություն

Բարձրակարգ խոհարարական փորձառություններ և միջերկրածովյան խոհարարության դասեր Michelin - UHNW փորձառություն
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար
Տրամադրվում է Antonio-ի տարածքում
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Antonio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
12 տարվա փորձ
Միշլենի աստղանի ռեստորանից մինչև վիլլաներ, զբոսանավեր ՝ ես աշխատել եմ ամբողջ աշխարհում ։
Հիմնադրվել է քեյթրինգի ընկերություն
Ես ստեղծեցի Sisma srl - ը, որը մասնագիտացած է միջերկրածովյան ճաշատեսակները շքեղ պայմաններում բերելու գործում ։
Խոհարարական դպրոց
Սովորելուց հետո աշխատել եմ «Դոն Ալֆոնսո» 1890 թվականին ՝ Միշլենի աստղանի ռեստորանում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 5 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ազատ տեղեր չկան
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Առանձին ընթրիք ձեր տարածքում ՝ միջերկրածովյան էություն

Առանձին ընթրիք ձեր տարածքում ՝ միջերկրածովյան էություն

Բարձրակարգ խոհարարական փորձառություններ և միջերկրածովյան խոհարարության դասեր Michelin - UHNW փորձառություն
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար
Տրամադրվում է Antonio-ի տարածքում
Ազատ տեղեր չկան
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Antonio-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
12 տարվա փորձ
Միշլենի աստղանի ռեստորանից մինչև վիլլաներ, զբոսանավեր ՝ ես աշխատել եմ ամբողջ աշխարհում ։
Հիմնադրվել է քեյթրինգի ընկերություն
Ես ստեղծեցի Sisma srl - ը, որը մասնագիտացած է միջերկրածովյան ճաշատեսակները շքեղ պայմաններում բերելու գործում ։
Խոհարարական դպրոց
Սովորելուց հետո աշխատել եմ «Դոն Ալֆոնսո» 1890 թվականին ՝ Միշլենի աստղանի ռեստորանում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 5 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում