Սուշի - պատրաստում ՝ Կազուկիի կողմից

Սուշի - պատրաստում ՝ Կազուկիի կողմից

Ես սովորեցնում եմ սուշի պատրաստման ավանդական մեթոդներ, ինչպիսիք են նիգիրին, մարտակառքը և ձեռքի ռուլետը ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Shinjuku City
Տրամադրվում է այստեղ (Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch))
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Kazuki-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
8 տարվա փորձ
25 տարի առաջ սկսեցի սուշիի ռեստորանում և դասավանդել եմ ավելի քան 6000 ուսանողի ։
Սովորել է 6000 ուսանող
Վերջին 8 տարիների ընթացքում ես տեղավորել և դասավանդել եմ սուշի պատրաստելու հազարավոր ուսանողների ։
Սովորել է տարիների պրակտիկայից
Ես ավանդական մեթոդներով վերապատրաստվել եմ 100 - ից ավելի տարեկան ռեստորանում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

4.94, 1 841 կարծիք

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ուր եք գնալու

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Տոկիոյի պրեֆեկտուրա 160-0007

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 7 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 6։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ազատ տեղեր չկան
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում
Սուշի - պատրաստում ՝ Կազուկիի կողմից

Սուշի - պատրաստում ՝ Կազուկիի կողմից

Ես սովորեցնում եմ սուշի պատրաստման ավանդական մեթոդներ, ինչպիսիք են նիգիրին, մարտակառքը և ձեռքի ռուլետը ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Shinjuku City
Տրամադրվում է այստեղ (Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch))
Ազատ տեղեր չկան
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Kazuki-ին։

Իմ որակավորումները

Շեֆ խոհարար
8 տարվա փորձ
25 տարի առաջ սկսեցի սուշիի ռեստորանում և դասավանդել եմ ավելի քան 6000 ուսանողի ։
Սովորել է 6000 ուսանող
Վերջին 8 տարիների ընթացքում ես տեղավորել և դասավանդել եմ սուշի պատրաստելու հազարավոր ուսանողների ։
Սովորել է տարիների պրակտիկայից
Ես ավանդական մեթոդներով վերապատրաստվել եմ 100 - ից ավելի տարեկան ռեստորանում ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։

Իմ մասնագիտական հմտությունները

4.94, 1 841 կարծիք

Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից

Ուր եք գնալու

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Տոկիոյի պրեֆեկտուրա 160-0007

Կարևոր տեղեկություններ

Պահանջներ հյուրի նկատմամբ

Կարող են մասնակցել 7 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 6։

Հասանելիություն

Մանրամասների համար հաղորդագրություն ուղարկեք հյուրընկալողին։ Իմանալ ավելին

Չեղարկման կանոններ

Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում