
Վագյուի համտեսի դասընթաց Tei - ի կողմից
Ես խոհարարական արկածներ եմ առաջարկում ճապոնական խոհանոցի միջոցով ՝ կենտրոնանալով հանրահայտ Վագյուի տավարի մսի վրա ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Sumida City
Տրամադրվում է այստեղ (emc)
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Tei-ին։
Իմ որակավորումները
6 տարվա փորձ
Ես մասնագիտացած եմ վագյուի տավարի միսի զանազան կտրվածքներ պատրաստելու գործում ։
Ինչպես հարգել իմ արհեստը
Ես օգտագործում եմ իսկական ճապոնական մեթոդներ ՝ ընդգծելով Վագյուի հարուստ, գեղարվեստական համը ։
Սովորել է ավանդույթից
Ընտանիքս երեք սերունդ է, ինչ պատրաստում և պատրաստում է միս ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
4.98, 1 243 կարծիք
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից
Ուր եք գնալու
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Տոկիոյի պրեֆեկտուրա 131-0045
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 10 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 10։
Հասանելիություն
Հիմնականում հարթ հատակ, Առկա է հանգստի անաղմուկ տարածք
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 3 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Ազատ տեղեր չկան
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում